Γυναίκα αυτοκτόνησε και σκότωσε τα παιδιά της επειδή… νόμιζε οτι πέθανε ο άντρας της

Ο 34χρονος θεωρήθηκε νεκρός όταν το αυτοκίνητο του βρέθηκε μέσα σε ένα ποταμό, ενώ το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ. Η γυναίκα του δεν γνώριζε το σχέδιο του και πίστευε πως πράγματι πέθανε. Έτσι, αυτοκτόνησε πέφτοντας σε μια τεχνητή λίμνη κοντά στο σπίτι του ζευγαριού, στην επαρχία Xinhua.

Μαζί της είχε και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, τον τετράχρονο γιο και την κόρη τους, ηλικίας 3 ετών.

Ο άντρας παραδόθηκε στην αστυνομία την περασμένη Παρασκευή. Κατηγορείται για ασφαλιστική απάτη και εσκεμμένη φθορά περιουσίας. Αποκάλυψε πως στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε αγοράσει ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα αξίας 1 εκατ. γιουάν (περίπου 125 ευρώ), χωρίς να το γνωρίζει η γυναίκα του, η οποία θα εισέπραττε τα χρήματα σε περίπτωση θανάτου του.

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο άντρας δανείστηκε ένα αυτοκίνητο για να σκηνοθετήσει τον ψεύτικο θάνατο του. Όπως έγινε γνωστό είχε χρέη πάνω από 100.000 γιουάν.

Στις 11 Οκτωβρίου βρέθηκαν νεκροί η γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους. Στο σημείωμα που άφησε, η σύζυγος αναφέρει πως «έρχεται να τον συντροφέψει» και πως το μόνο που ήθελε ήταν η οικογένεια τους να είναι μαζί.

Ο άντρας παραδόθηκε την επόμενη μέρα. Νωρίτερα είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο κλαίει και ισχυρίζεται πως δανείστηκε χρήματα για τη θεραπεία της κόρης του, η οποία έπασχε από επιληψία.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα στα κινέζικα social media. To hashtag #ManFakesDeathLeadingtoWifesDeath έχει εμφανιστεί περίπου 29 εκατ. φορές στο Weibo.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *