Γυναίκα κατέγραψε με κάμερα το φάντασμα ενός γιατρού ενώ διερευνούσε στοιχειωμένο νοσοκομείο [Βίντεο]

5Είναι αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία το φάντασμα ενός γιατρού ή απλώς πρόκειται για ακόμη μια ιστορία που θα λατρέψουν μόνο όσοι θέλουν να πιστεύουν σε αυτά;
Η 21χρονη Jamie-Leigh Brown περπατούσε στους ερημωμένους διαδρόμους του νοσοκομείου St Thomas στο Στοκπορτ, το οποίο έκλεισε το 2004, όταν τράβηξε αυτή την «ανατριχιαστική» φωτογραφία.
Σύμφωνα με την Daily Mail, εκείνη την ώρα δεν είδε την φωτογραφία που τράβηξε επειδή αυτοί και οι φίλοι της ήταν απασχολημένοι με τα βήματα που άκουγαν από πάνω τους – αν και στο νοσοκομείο δεν υπάρχουν πλέον σκάλες που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει.
Η ίδια και η παρέα της έφυγαν κατατρομαγμένοι λίγα λεπτά μετά και μόνο αργότερα η Brown ανακάλυψε ότι στη φωτογραφία της υπάρχει μια περίεργη φιγούρα.


Δήλωσε σχετικά στη Sun: «Με κατατρόμαξε. Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό εάν σκεφτείς ότι η φίλη μου πήγαινε προς την κατεύθυνση που ήταν το φάντασμα. Πήγαμε εκεί απλά για να γελάσουμε και δούμε τριγύρω. Ακούγαμε συνεχώς θορύβους από πάνω μας σαν σύρσιμο και βήματα αλλά δεν είδαμε κάτι.»

Σύμφωνα με το paranormaldatabase.com, ένα site που καταγράφει … εμφανίσεις φαντασμάτων, έχουν δει και άλλοι φιγούρες στο νοσοκομείο, όπως μια «γυναίκα που λάμπει και είναι ντυμένη σαν νοσοκόμα ή καλόγρια.»

Το σκοτεινό παρελθόν του νοσοκομείου St Thomas: Ανεγέρθηκε το 1841 για να φιλοξενήσει μέχρι και 690 τροφίμους. Εκτιμάται ότι περίπου 25.000 άνθρωποι πέρασαν από την είσοδο του κτιρίου, όταν λειτουργούσε
Το 1894, η British Medical Journal δημιουργήσει μια «Επιτροπή» για τη διερεύνηση συνθηκών στα επαρχιακά πτωχοκομεία και θεραπευτήρια.
Κατά την επίσκεψή τους στο Stockport, η Επιτροπή διαπίστωσε ότι, οι τρόφιμοι στο πτωχοκομείο «στριμώχνονται σαν σαρδέλες σε κονσέρβα».
Οι θάλαμοι ήταν τόσο γεμάτοι ώστε μπορούσαν να αποτελέσουν σοβαρό κίνδυνο σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Το νοσοκομείο έκλεισε οριστικά το 2004

Όσο κυνικός και αν είναι κανείς, υπάρχει σίγουρα κάτι το πολύ ανατριχιαστικό στα παλιά νοσοκομεία…

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *