Δέος για το νέο γήπεδο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Δέος για το νέο γήπεδο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Αποχαιρετησαν την Oracle Arena οι Γουόριορς, που μπήκαν σήμερα στη νέα τους έδρα, το Chase Center με το μεγαλύτερο jumbotron σε όλο το ΝΒΑ (VIDEO).

Η Oracle Arena πέρασε στο παρελθόν. Οι Γουόριορς αποχαιρέτησαν σήμερα (26/8) το γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκαν από το 1971 έως το καλοκαίρι του 2019, για να μπουν στο Chase Center, μια υπερσύγχρονη έδρα 18.064 θεατών στην οποία θα δίνουν από εδώ και στο εξής τους εντός έδρας αγώνες τους.

Το Chase Center ξεκίνησε να χτίζεται τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες, ενώ θα ανοίξει επίσημα τις θύρες του στις 6 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν το απολαμβάνουν εκλεκτοί καλεσμένοι των Γουόριορς, με τους ρεπόρτερ της ομάδας να έχουν σήμερα την τιμητική τους και τον Μαρκ Μεντίνα να δημοσιεύει ένα εντυπωσιακό video στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι το jumbotron, το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ, που θα έχει τα ονόματα των Γουόριορς και των Λέικερς για το εναρκτήριο ματς της σεζόν 2019/20 για τις δύο ομάδες, στις 5/10.

A nearly 360 degree look at @ChaseCenter pic.twitter.com/n8QP4Ias87

— Mark Medina (@MarkG_Medina) August 26, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *