Δαρίβας: “Όποιος καταφέρεται κατά του Ολυμπιακού, δεν έχει θέση στον σύνδεσμο”

Δαρίβας: "Όποιος καταφέρεται κατά του Ολυμπιακού, δεν έχει θέση στον σύνδεσμο"

Ο Γιώργος Δαρίβας, πρόεδρος συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού, δήλωσε ότι ο Τάσος Μητρόπουλος δεν έχει θέση στον σύνδεσμο με τη συμπεριφορά του, έχοντας καταφερθεί κατά της ομάδας.

Στα άκρα οδηγείται η σχέση των Βετεράνων του Ολυμπιακού με τον Τάσο Μητρόπουλο, μετά την παρουσία του τελευταίου στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Μετά την ανακοίνωση των Βετεράνων, ήρθε σήμερα η δήλωση του προέδρου τους.

Ο Γιώργος Δαρίβας, μία θρυλική μορφή, πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν, «αδειάζοντας» και αυτός τον Τάσο Μητρόπουλο. Στη δήλωσή του, τονίζει χαρακτηριστικά: "Έχοντας υπηρετήσει πιστά τον Ολυμπιακό από το 1945 σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας Θρύλος της δεκαετίας του ’50, κατακτώντας Πρωταθλήματα και Κύπελλα και σαν προπονητής στην εποχή του Νίκου Γουλανδρή, έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού επί 30 χρόνια από το 1989 έως και σήμερα και ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ. Ο Τάσος Μητρόπουλος με τη συμπεριφορά του απέναντι στον Ολυμπιακό, με οδήγησε στην απόφαση ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ και ενημέρωσα για την ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Σύνδεσμος βετεράνων με το τεράστιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του και τους 670 αγώνες, έχει μεγάλη προσφορά βοηθώντας όπου υπάρχει ανάγκη. Να σημειωθεί όμως ότι ο κύριος Μητρόπουλος δεν συμμετείχε τα τελευταία χρόνια στις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας. Τέλος, ενημερώνω τους φιλάθλους ότι ο Σύνδεσμος σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του (άνω των 35) είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό και στην εκάστοτε Διοίκησή του και θα στηρίζει την ομάδα μας με κάθε τρόπο γιατί για εμάς ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μητρόπουλος: "Δεν φιμώνομαι από κανέναν"
Βετεράνοι Ολυμπιακού: "Ο Μητρόπουλος δεν αναγνωρίζεται ως μέλος μας"
Ο Μητρόπουλος επιστρέφει στο Total Football μετά τον σάλο

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *