Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο πολύ καλά πριν το μαγείρεμα.
Όμως αυτή η τακτική είναι λάθος σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Drexel, καθώς με το πλύσιμο του κοτόπουλου, όχι μόνο δεν το «καθαρίζουμε», αλλά αντίθετα μεταφέρουμε τα βακτήρια που υπάρχουν πάνω του σε άλλα τρόφιμα και επιφάνειες.
Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, το το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να βάλει το κοτόπουλο όπως είναι στο φούρνο ή στο τηγάνι και να το μαγειρέψει καλά, έτσι ώστε να σκοτωθούν όλα τα βακτήρια.
Use Facebook to Comment on this Post