Δείτε πώς ταξιδεύουν οι οδηγοί της F1 [video]

1

O Nico Rosberg ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook και μας δείχνει πώς ταξιδεύουν οι οδηγοί της Formula 1 από πίστα σε πίστα!

Δεν είναι και τόσο εύκολο το ένα Σαββατοκύριακο να βρίσκεσαι στον Καναδά και το επόμενο στο Μπακού.

Οι οδηγοί της Formula 1 το ξέρουν πολύ καλά διότι μετακινούνται συνεχώς και επιπλέον είναι υποχρεωμένοι να είναι και σε άριστη φυσική κατάσταση για να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν μέσα στην πίστα.

Πολλές φορές δεν μεσολαβούν 15 ημέρες ανάμεσα σε δύο αγώνες αλλά μόλις μια εβδομάδα. Έτσι για παράδειγμα την περασμένη Κυριακή που τελείωσε το GP του Καναδά, οι οδηγοί έπρεπε να πετάξουν μέχρι το Μπακού, να προσαρμοστούν στην αλλαγή ώρας και κλίματος (δεν είναι και τόσο εύκολο) και να είναι και μάχιμοιγια τα δοκιμαστικά σε μια πίστα στην οποία δεν έχουν ξανατρέξει.

Τουλάχιστον οι ομάδες φροντίζουν να τους απαλλάξουν από τις καθιερωμένες εμπορικές πτήσεις, αυτές των αερογραμμών και να τους προσφέρουν την άνεση ενός lear jet, έτσι ώστε να μετακινούνται άνετα και δίχωςενδιάμεσους σταθμούς.

Ο Nico Rosberg φαίνεται να απολαμβάνει περισσότερο από όλους αυτές τις πτήσεις αν κρίνουμε από τοπόσο συχνά ανεβάζει φωτογραφίες στο facebook, αλλά και οι υπόλοιποι δεν δείχνουν να μην διασκεδάζουν. Με άλλα λόγια, η… φτώχεια θέλει καλοπέραση!

drive.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *