Δείτε τι συνέβη όταν 11χρονος που πεθαίνει ζήτησε για τα γενέθλιά του μια Ferrari

1Η οικογένεια του νεαρού Toby Penrose έκανε έκκληση μέσω του Facebook, αν υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης Ferrari να την φέρει σε ξενοδοχείο της Κορνουάλης
Ένας 11χρονος μαθητής από την Κορνουάλη, στην Βρετανία, διαγνώστηκε να πάσχει από μια σπάνια εκφυλιστική ασθένεια στον εγκέφαλο και το παιδί αναμένεται σύντομα να χάσει την μάχη για την ζωή…

Καθώς πλησίαζαν τα γενέθλια του Toby Penrose, η 47χρονη μητέρα του Έμιλι τον ρώτησε τι δώρο ήθελε και ο μικρός μαθητής ζήτησε μια Ferrari! Η μητέρα του, του εξήγησε ότι δεν είναι εύκολο για την οικογένεια να αγοράσει στον 11χρονο ένα τόσο ακριβό δώρο, αλλά του υποσχέθηκε, τουλάχιστον, την ημέρα των γενεθλίων του, ότι θα μπορέσει να καθίσει μέσα σε ένα τέτοιο πολυτελές αυτοκίνητο.

Η οικογένεια του νεαρού αγοριού έκανε έκκληση μέσω του Facebook, αν υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης Ferrari να την φέρει σε ξενοδοχείο της Κορνουάλης, όπου συγγενείς και φίλοι διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή μια όμορφη εκδήλωση για τα γενέθλια του Toby.

Προς έκπληξη όλων η ανθρωπιά φαίνεται ότι περισσεύει και την Κυριακή έξω από το ξενοδοχείο που ήταν η εκδήλωση για τα γενέθλια του 11χρονου εμφανίστηκε, όχι απλά μία Ferrari, αλλά εννέα Ferrari με τους ιδιοκτήτες τους! Το μικρό αγόρι ενθουσιάστηκε και η μητέρα του δήλωσε ότι εκείνη την ημέρα είδε τον γιο της πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Ο Toby επέλεξε από όλα τα πολυτελή αυτοκίνητα να καθίσει στην κόκκινη Ferrari και σε αυτή τον μετέφεραν οι δικοί του με την αναπηρική του καρέκλα.

Από το περασμένο έτος που διαγνώσθηκε η ασθένεια στον 11χρονο το παιδί χάνει σταδιακά την όραση και την ακοή του καθώς και την δυνατότητα να περπατήσει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *