ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΛΟΓΑ

2Το καλό με το διαδίκτυο είναι πως είναι γεμάτο με γρήγορα τρικ που μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να αποτελέσουν το κλειδί για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων. Και μιας και μιλάμε για κλειδιά, με τα οποία ανοίγουμε σημαντικά πράγματα, όπως το σπίτι, το χρηματοκιβώτιο και το αυτοκίνητο μας, επιβάλλεται να έχουμε ένα αντικλείδι. Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεστε σε μια επείγουσα κατάσταση και δεν μπορείτε να πάτε σε κάποιο κλειδαρά να σας το φτιάξει; Αυτό το σενάριο φαίνεται τραβηγμένο, αλλά μπορεί και να συμβεί. Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει βήμα-βήμα πως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι και πολύ εύκολα ένα αντίγραφο του κλειδιού σας στο λεπτό!Το ωραίο με αυτό το αντικλείδι είναι πως είναι τόσο λεπτό που μπορείτε να το φυλάξετε στο πορτοφόλι σας. Είναι φοβερό το κόλπο αυτό και χρειάζεστε μόνο έναν αναπτήρα, ένα αλουμινένιο κουτί, ένα κομμάτι σελοτέιπ και ένα ψαλίδι.Δείτε το βίντεο με το τρικ και παρακαλούμε κοινοποιήστε αν σας αρέσει!Τοποθετήστε το κλειδί πάνω στη φλόγα μέχρι να μαυρίσει.


Αφού μαυρίσει το κλειδί τοποθετήστε ένα κομμάτι σελοτέιπ πάνω του και περάστε το δάχτυλό σας από πάνω ώστε να τραβήξει το χρώμα.

Στη συνέχεια τοποθετήστε το σελοτέιπ με το αποτύπωμα πάνω σε ένα κομμάτι αλουμίνιο ή πλαστικό. Προτείνουμε αλουμίνιο από κουτάκι σόδας ή από κάποια λεπτή πινακίδα.

Τέλος κόψτε το υλικό που έχετε διαλέξει στο σχήμα του κλειδιού με ένα ψαλίδι και αυτό ήταν! Έχετε φτιάξει ένα πρόχειρο αντικλείδι για μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Δεν πιστεύετε πως αυτό το αντικλείδι μπορεί να ανοίξει μια κλειδαριά; Δείτε το παρακάτω βίντεο!Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν σας αρέσουν οι εύκολες λύσεις για καθημερινά προβλήματα!


www.format.gr

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *