ΔΕΙΤΕ το μυθικό πέος του Ρασπούτιν (φωτό)

1Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι ένας ακόμα κινηματογραφικός Ρασπούτιν σε ταινία, το σενάριο της οποίας πρώτα ενέκρινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Με ιερατική γενειάδα και μ’ ένα μυστηριώδες βλέμμα στο ρόλο του δαιμόνιου μυστικιστή ο μεγάλος Γάλλος ηθοποιός είπε:

«Έχω πολλά κοινά με τον Ρασπούτιν, αυτήν την ιστορική προσωπικότητα, αμφιλεγόμενη ανάμεσα στην αγιοσύνη και τη σχιζοφρένεια. Η γιαγιά μου ήταν μάντισσα και θεραπεύτρια, καταλαβαίνω τι είναι να διαθέτεις ενέργεια που άλλοι δεν έχουν…».

Ήταν μυθικών διαστάσεων το πέος του Ρασπούτιν. Έχουν λεχθεί πολλά για τη ζωτικότητά του και το μήκος του. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί με βεβαιότητα ότι το πέος-γίγας του ψευτοκαλόγερου από την Σιβηρία είναι εκείνο που εκτίθεται στο Ερωτικό Μουσείο του Λένιγκραντ. Διατηρείται με ειδικές χημικές ουσίες.

Λέγεται ότι οι δολοφόνοι του τον ακρωτηρίασαν, ότι του αφαίρεσαν το πέος. Νεώτερες έρευνες δεν το επιβεβαιώνουν. Τέλος πάντων, αυτό που πιθανολογείται ότι είναι πράγματι το πέος του Ρασπούτιν, μετά την κομουνιστική επανάσταση του 1917 μεταφέρθηκε στη Γαλλία, σε… συλλέκτη ο οποίος τελικά το πούλησε στο μουσείο της Πετρούπολης.

peos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *