«Δεν έχω ανάγκη να πουλώ τον εαυτό μου, εξευτελίζοντας συνανθρώπους μου για τα προς το ζην»

«Δεν έχω ανάγκη να πουλώ τον εαυτό μου, εξευτελίζοντας συνανθρώπους μου για τα προς το ζην»

Η Εύη Βατίδου υπενθυμίζει σε «κάποιους πανελίστες αρχές ηθικής και δεοντολογίας»

Τον εκνευρισμό της Εύης Βατίδου φαίνεται πως προκάλεσαν σχόλια που έγιναν για την ίδια σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια εκφράζει την αγανάκτισή της.

«ΑΠΑΙΤΩ δημόσια μέσα από τα δικά μου social media την προστασία του οικογενειακού μου περιβάλλοντος αλλιώς δεν μου αφήνετε άλλη λύση από το να κινηθώ νομικά», τονίζει.

«Λυπάμαι που είμαι αναγκασμένη να εκθέσω τον εαυτό μου ενάντια στις αρχές μου, για να υπενθυμίσω σε κάποιους ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ Αρχές Ηθικής και δεοντολογίας. ΣΕΒΟΜΑΙ σημαίνει ότι θεωρώ πως αξίζει να εκτιμώ τον άλλον και αποφεύγω από το να παρεμβαίνω στην προσωπική του ζωή όταν αυτός δεν το επιθυμεί. ειδικά όταν έχει την υποχρέωση να προστατεύσει ανήλικα παιδιά. Δεν προσβάλλω κανέναν όταν δημόσια τοποθετώ τα πιστεύω μου μετά από ανεπίτρεπτη πρόκληση. Δεν έχω ανάγκη να πουλώ τον εαυτό μου εξευτελίζοντας τους συνανθρώπους μου για τα προς το ζην. Είμαι ευλογημένη! Προτιμώ να εργάζομαι με ήθος και τιμιότητα αλλιώς καλύτερα να πεινάσω.

Λυπάμαι για αυτούς που έχουν εισχωρήσει στις έννοιες του ναρκισσισμού και έχουν ξεφύγει τελείως αλλά δεν μπορώ να σώσω τον κόσμο ας προλάβουν μόνοι τους να σώσουν την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους. Απλά τοποθετώ τη θέση μου βάσει της ηθικής που με δίδαξε η μητέρα μου και που εύχομαι να σταθώ άξια να διδάξω και ‘γω στα παιδιά μου. ΑΠΑΙΤΩ δημόσια μέσα από τα δικά μου social media την προστασία του οικογενειακού μου περιβάλλοντος αλλιώς δεν μου αφήνετε άλλη λύση από το να κινηθώ νομικά», αναφέρει αναλυτικά στην ανάρτησή της η Εύη Βατίδου.

fdeer

Σημειώνεται πως στην εκπομπή «Πρωινό» ακούστηκαν σχόλια για την Εύη Βατίδου που προκάλεσαν την παραπάνω αντίδρασή της. «Μην κάνετε πλάκα, η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Υπάρχει πρόβλημα. Εγώ θλίβομαι με αυτές τις δηλώσεις. Με αυτό το ύφος και με αυτή την αγένεια θλίβομαι πάρα πολύ! Γιατί τέτοια υπεροψία; Ποιος έχει δώσει το δικαίωμα στην κ. Βατίδου να έχει αυτό το ύφος; Τι δουλειά κάνει η κ. Βατίδου;», ακούστηκε από το πάνελ της εκπομπής.

«Εμείς εδώ στην εκπομπή την Εύη Βατίδου έχουμε να την παίξουμε από τότε που δεν ήξερε να πάρει το 100», ήταν ένα άλλο σχόλιο.


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *