Δεν γίνονται αυτά… Ολόσωμη στολή για σεξ σε virtual reality! (ΒΙΝΤΕΟ)

1Εδώ και λίγους μήνες έχει αρχίσει να εισχωρεί για τα καλά στην ζωή μας η νέα τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας (virtual reality).

Και φυσικά, όπως φαινόταν από την αρχή, αυτή η τεχνολογία είναι ιδανική για την παγκόσμια “βιομηχανία” του σεξ. Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι το γεγονός ότι οι συσκευές οπτικής εικονικής πραγματικότητας πέρασαν από το πεδίο της στρατιωτικής εφαρμογής (από όπου και ξεκίνησαν) στο ευρύ κοινό, ήταν επειδή ακριβώς θα μπορούσαν να είχαν μεγάλη επιτυχία στις τεχνολογίες γύρω από το σεξ.

Και όταν μιλάμε για νέες τεχνολογίες και σεξ, το μυαλό πηγαίνει αυτόματα στην Ιαπωνία…

Ιάπωνες ερευνητές δημιούργησαν μια ολόσωμη φόρμα με κάσκα οπτικής εικονικής πραγματικότητας και μερικά ακόμα… εξαρτήματα, η οποία επιτρέπει σε εκείνον που τη φοράει να αισθάνεται σε όλο του το σώμα πώς είναι να έχει σεξουαλική επαφή σε περιβάλλον virtual reality!

σεξ

Η στολή περίπου $400. Έχει τη δυνατότητα να στέλνει δονήσεις και ερεθίσματα σε όλο το σώμα του χρήστη και να τον κάνει να αισθάνεται ότι αγγίζει πραγματικά ένα άλλο άτομο και πως συνευρίσκεται “στ’ αλήθεια” σεξουαλικά μαζί του!

Η στολή ονομάζεται “Illusion VR” και συνδέεται με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εκεί μπορεί να αναπτυχθεί κάποιο συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι με διάδραση με την στολή, ώστε ο χρήστης να βυθίζεται πλήρως στην… δράση.

Οι κατασκευαστές της στολής λένε ότι είναι θέμα χρόνου η αντίστοιχη έκδοση και για γυναίκες.

via

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *