Δεν είναι ένας από Εμάς, ο Άθεος και Αβάπτιστος Αχασβήρος

Θαύμα! Ο Άθεος και Αβάπτιστος αλλά Θεοσεβούμενος Άλεξ της Κόκκινης Φυλής έμαθε τι σημαίνει «τιμητική» στο στρατό.
Το «κόλπο» λέγεται assimilation , «αφομοίωση», δηλαδή «ενσωμάτωση», των ξένων στοιχείων στο κοινωνικό σύνολο που τους φιλοξενεί, και απόκρυψη της «ιδιαιτερότητά» τους.
Στην κατοχή, φορούσαν ράσα για να παριστάνουν τους «Εαμίτες» παπάδες. Σαν το κομούνι τον «Ανυπόμονο που είχε δίπλα του ο πουστροθανάσης». Και τα παιδιά του «περιστυλίου» είναι πρώτοι στην εκκλησία. Όπως ελεγε το 1974 η ΚΝΕ. «Πρώτοι στο σχολείο».
Για να «αφομοιωθούν» και «ενσωματωθούν» παίρνουν και ελληνικά επώνυμα, όπως «Χριστοφιλοπούλου» και Χριστιανικά ονόματα. Και ο Μωυσής γίνεται Μιχάλης , Μίκης, Μωρίς.
Έτσι έστειλαν τον Αμανατίδη στον Πανάγιο Τάφο να φέρει το Φως. Έτσι ο Άθεος και Αβάπτιστος πήρε τη σύζυγο και πήγε στον Επιτάφιο και την Ανάσταση, και ας λέει η Εκκλησία. «τας θύρας τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν»!
Και μετά την Ανάσταση Ο Άθεος και Αβάπτιστος αλλά Θεοσεβούμενος ¨Αλεξ πήγε να τσουγγρίσει αυγά με τους φαντάρους και να τους ευχηθεί το Χριστός Ανέστη και να μοιράσει τιμητικές. Πήγε και σε «δομές προσφύγων» σαν καλός διεθνιστής της Ανοιχτής Κοινωνίας .
Στο «κόλπο» της assimilation , της «αφομοίωση», και «ενσωμάτωσης» είπε και το «Άγγελε και Δημήτρη, όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας».
«Όλοι οι Έλληνες», σημαίνει ότι είναι ένας από Εμάς. Και δεν είναι.
Άθεος και Αβάπτιστος. Και δεν είναι Έλληνας εκ γεννήσεως. Και είναι υποστηρικτής των παιδόφιλων, αφού έδωσε το «δικαίωμα» σε «άτομα» 14 ετών να «διαλέγουν το φύλλο» τους. Και είναι ανήθικος αφού είναι συστηματικός ψεύτης.
Δεν είναι ένας από Εμάς.
Είναι «Alien». Κόκκινη Φυλή!
Και μην ξεχνάτε ότι οι ηθοποιοί και πράκτορες παίζουν κάθε ρόλο που τους δίνει ο σκηνοθέτης!
Δελτίο των 11 Labels Άρθρα, Άρθρα Αναγνωστών Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *