Δεν θέλει άγχος Επιδιώξτε τον οργασμό για να μείνετε έγκυες

1Οι αλκαλικές εκκρίσεις της μήτρας και του κόλπου κατά τον οργασμό συμβάλλουν στην κινητικότητα του σπέρματος

Θέλετε να συλλάβετε και δεν μπορείτε; Χαλαρώστε, απολαύστε το σεξ σε όποια στάση θέλετε και προσπαθήστε να έρθετε σε οργασμό. Τα παραπάνω συμβουλεύει ο καθηγητής Ανδρολογίας Allan Pacey ο οποίος μιλώντας σε συνέδριο στο Ελσίνκι προέτρεψε τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί απλά να διώξουν το άγχος.

«Αυτά που ακούω και έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο ζωής των ζευγαριών δεν ισχύουν. Οι άνθρωποι έχουν στο μυαλό τους ότι για να συλλάβουν θα πρέπει να κάνουν σεξ σε συγκεκριμένη στάση, είναι αγχωμένοι με την ιδέα και σχεδόν ποτέ δεν απολαμβάνουν το σεξ. Αυτό που ισχύει είναι ότι 10 λεπτά είναι αρκετά για να φτάσει το σπέρμα στις σάλπιγγες και να γίνει η σύλληψη» και συνεχίζει:

«Ακούω γυναίκες να λένε ότι κατά τη διάρκεια του σεξ σηκώνουν τη λεκάνη τους με μαξιλάρι ή τυλίγουν τα πόδια τους γύρω από τη μέση του άνδρα και άλλα τέτοια. Αυτό που χρειάζεται είναι να έχουν οργασμό γιατί οι αλκαλικές εκκρίσεις της μήτρας και του κόλπου κατά τον οργασμό συμβάλλουν στην κινητικότητα του σπέρματος, ενώ η κολπική συστολή το βοηθά να κατευθυνθεί στις ωαγωγούς σάλπιγγες, ιδιαίτερα αν ο οργασμός σας προηγηθεί ή γίνει παράλληλα με του συντρόφου. Τόσο απλά».

Ο Pacey είπε επίσης ότι ζευγάρια πάνε στην κλινική του και ζητούν συμβουλές. «Αυτό που τους λέω εγώ είναι: Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ, έχουν περισσότερο οργασμό άρα και περισσότερες πιθανότητες να συλλάβουν».

protothema.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *