Δεν θα μεταδοθούν οι τελικοί της Δύσης στην Τουρκία λόγω Κάντερ

Δεν θα μεταδοθούν οι τελικοί της Δύσης στην Τουρκία λόγω Κάντερ

Οι τελικοί της Δύσης αρχίζουν (15/5, 04:00) και στην Τουρκία δεν πρόκειται να μεταδοθούν. Ο λόγος δεν είναι άλλος φυσικά από τον Ένες Κάντερ.

Στην Τουρκία βλέπουν μανιωδώς ΝΒΑ. Το μπάσκετ είναι το υπ' αριθμόν δύο άθλημα της χώρας πίσω από το ποδόσφαιρο. Τους Δυτικούς Τελικούς, πάντως, δεν πρόκειται να τους μεταδώσει η τουρκική τηλεόραση και ο λόγος είναι η παρουσία σε αυτούς ενός Τούρκου παίκτη: του Ένες Κάντερ.

Όπως τόνισε στο Reuters ο σχολιαστής του S Sport, του τηλεοπτικού καναλιού που έχει τα δικαιώματα των μεταδόσεων στην Τουρκία, οι δυτικοί τελικοί δεν πρόκειται να προβληθούν από την τουρκική τηλεόραση επειδή ο σέντερ των Μπλέιζερς έχει καταδικαστεί για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση στην πατρίδα του.

Η τουρκική τηλεόραση δεν μεταδίδει τους αγώνες των ομάδων του Κάντερ από την περσινή σεζόν και το ίδιο θα κάνει ακόμα και στην περίπτωση που το Πόρτλαντ προκριθεί στους Τελικούς. Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Κάντερ έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Γκιουλέρ, κατηγορώντας παράλληλα τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν για τις μεθόδους του.

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *