Δεν μίλησαν οι Αγγελόπουλοι

Δεν μίλησαν οι Αγγελόπουλοι

Χωρίς να κάνουν δηλώσεις αποχώρησαν από τον ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Απορία από τον μάνατζερ του Ολυμπιακού, Χρήστο Μπαφέ (VIDEO).

Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, στην οποία έδωσαν το παρών οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ της Basket League το απόγευμα της Δευτέρας (6/5) ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τέσσερις ώρες. Οι ηγέτες των κορυφαίων ομάδων της χώρας μίλησαν πίσω από κλειστές πόρτες για όλα τα ζητήματα που "ταλαιπωρούν" το ελληνικό μπάσκετ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Δημήτρη Γουλιέλμο να διαφωνούν στις δηλώσεις τους και τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο να αποχωρούν χωρίς να κάνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου!

Τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν ήθελαν να σχολιάσουν όσα άκουσαν, όσα ειπώθηκαν, όσα έγιναν σε αυτές τις τέσσερις ώρες, ωστόσο ο Χρήστος Μπαφές (μάνατζερ της ομάδας) ακούστηκε να μονολογεί "δεν καταλάβαμε γιατί ήρθαμε σήμερα εδώ". Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση των ερυθρόλευκων, που έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για παράνομη διαδικασία της ΚΕΔ σχετικά με την κλήρωση των διαιτητών της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League 2018/19 η οποία φαίνεται πως θα διεξαχθεί κανονικά.

Χωρίς να κάνουν δηλώσεις αποχώρησαν από την Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο Χρήστος Μπαφές έλεγε "δεν καταλάβαμε γιατί ήρθαμε σήμερα εδώ" pic.twitter.com/8AkiuqOS5N

— SPORT 24 (@sport24) May 6, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *