Τελευταία Νέα

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! «Είδα μια νέα γυναίκα, 30 χρόνων, στο σκάφος του 77χρονου»

1Μια νέα μαρτυρία που σοκάρει έρχεται στο φως της δημοσιότητας να διαλευκάνει την πολυτάραχη υπόθεση της τραγωδίας στην Αίγινα.Μετά την μαρτυρία ενός επιβάτη της λάντζας πως στο ταχύπλοο του 77χρονου δεν υπήρχαν μόνο ηλικιωμένοι αλλά και δύο άτομα πιο νεαρής ηλικίας, άλλη μια νέα μαρτυρία επιβάτισσας του «μοιραίου» σκάφους έρχεται να ρίξει «μπουρλότο» καθώς κατευθύνεται στην ίδια κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, η επιβάτης της λάντζας Α.Α. που εμβολίστηκε από το σκάφος του 77χρονου, σύμφωνα με τη δικογραφία που αποκαλύπτει η Espresso ανέφερε:

«Κάθισα μαζί με την οικογένειά μου και την οικογένεια Κατιφέ, με την οποία διατηρούμε φιλικές σχέσεις σε καθίσματα που είχε στην πρύμνη του σκάφους. Τρία λεπτά περίπου της ώρας μετά τον απόπλου και ενώ το σκάφος μας πήγαινε με πάρα πολύ μικρή ταχύτητα άκουσα τον κυβερνήτη να φωνάζει: «που πάει αυτός;» και άρχισε να σφυρίζει με την κόρνα του σκάφους. Ταυτόχρονα άκουσα τον σύζυγό μου να φωνάζει: «που πάει αυτός ο μ@@@@@ς;»

Η γυναίκα περιγράφει τα εφιαλτικά λεπτά που πέρασαν μέσα στην θάλασσα έως ότου διαπιστώσει ότι η οικογένειά της είναι καλά και τότε αναφέρει την ύπαρξη της μυστηριώδους γυναίκας: «… Μετά από έναν εκκωφαντικό θόρυβο αντιλήφθηκα τον εαυτό μου να βρίσκεται στην θάλασσα παλεύοντας να κρατηθώ στην επιφάνεια. Βγαίνοντας στην επιφάνεια, σχεδόν ταυτόχρονα με το γιο μου και αφού πιαστήκαμε από επιπλέοντα συντρίμμια του σκάφους μας, το οποίο είχε βυθιστεί, στην συνέχεια γύρισα το βλέμμα μου τριγύρω να δω τι είχε γίνει και διαπίστωσα την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους το οποίο βρισκόταν ακίνητο σε απόσταση περίπου 30 μέτρων. Πάνω, επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 70 ετών και μια κοπέλα καθόταν δίπλα του ηλικίας περίπου 30 ετών. Αυτοί τουλάχιστον ήταν ορατοί από το σημείο που ήμουν. Φωνάζαμε στον άνδρα να μας πετάξει σωσίβια τόσο εγώ όσο και ο γιος μου αλλά αυτός δεν ανταποκρινόταν».

Η ίδια γυναίκα σε άλλο σημείο της κατάθεσής της δεν αναφέρει τίποτα για ηλικιωμένους επιβάτες του ταχύπλοου, και αναφέρει ότι τόσο πριν όσο και μετά την σύγκρουση ο κατηγορούμενος χειριστής του ταχύπλοου δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βοηθήσει τους ναυαγούς.

«Ψυχολογικά είμαι ράκος, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου. Τα παιδιά μου δεν τρώνε και δεν κοιμούνται. Η κόρη μου ζητάει συνέχεια την φίλη της την Σεβαστή», λέει αναφερόμενη στο μικρό κορίτσι που χάθηκε στο ναυάγιο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *