Δες με τι απίστευτα ιδιωτικά τζετ πάνε οι ματσωμένοι celebrities στις… δουλειές τους!

1Οι εποχές που ματσωμένοι του κόσμου επιδεικνύονταν με Φεράρι και βίλες στον Άγιο Μαυρίκιο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τη σήμερον ημέρα αν δεν έχεις ένα λίαρ τζετ για να πετάγεσαι από το Λος Αντζελες στο Τόκιο για μία συναυλία ή από το Λονδίνο στο ιδιόκτητο νησάκι που αγόρασες στον Ντουμπάι είσαι απλά ευκατάσταστος.

Τη μόδα ξεκίνησε πριν καμιά πενηνταριά χρόνια, όταν το να πετάς ήταν ακόμα επικίνδυνο, ο βασιλιάς Έλβις Πρίσλει που είχε προσωπικό τζετ με τηλεόραση. Από τότε κάηκε πολύ κηροζίνη στην ανώτερη ατμόσφαιρα και τα μεγέθη σιγά σιγά αυξήθηκαν. Τόσο που ακόμα και Airbus 380 μπορείς να βρεις στη λίστα.

Έλβις Πρίσλεϊ

 

Ποιος είπε ότι ο βασιλιάς είναι νεκρός; Ζει και έχει στην κατοχή του ένα Convair 880 με το όνομα της κόρης του, Lisa Marie. 28 θέσεις, μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, μια χρυσή μπανέρια, μια αίθουσα συσκέψεων και ένα home cinema με βιντεοκασσέτα και τέσσερεις τηλεοράσεις. Εντάξει, εντάξει, στην εποχή του δεν υπήρχε καλά καλά τηλέφωνο και ρεύμα στα χωριά.

 

Μαρκ Κιούμπαν

 

Ο Μαρκ Κιούμπαν έχει τη δική του ιστορία: Κάποτε έφτιαξε μια ιστοσελίδα την οποία πούλησε στη Yahoo! για 6 δις δολάρια σε χρήματα και μετοχές, με τα λεφτά αυτά αγόρασε τους Ντάλας Μάβερικς, τα δικά του σινεμά, ένα κανάλι τηλεόρασης και το δικό του Boeing 767 το οποίο προσάρμοσε για τις ανάγκες της ομάδας (να χωράει το Νοβίτσκι δηλαδή). Κιούμπαν θεέ πάρε την ΠΑΕ!

 

Τομ Κρουζ

 

Ενα Gulfstream IV είναι ότι πρέπει για να πετάγεσαι από το ένα συνέδριο Σαιεντολογίας στο άλλο. Να βάζεις μέσα τη Σούρι και την Κέιτ… ουπς ξέχασα, χωρίς την Σούρι και χωρίς την Κέιτ. Τέλος πάντων, αυτή είναι επιλογή του Τομ Κρουζ και πρέπει να τη σεβαστούμε.

 

Τζέι Ζι

 

Ενα μικρό δωράκι είπε να κάνει η Μπιγιονσέ στον αγαπημένο της Τζέι Ζι, το ξανασκέφτηκε και είπε να ξοδευτεί λιγάκι: 40 εκατομμύρια για ένα Bombardier Challenger 850 Learjet. Τουλάχιστον έχει σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, δύο μπάνια και κουζίνα για να του μαγειρεύει και κάνα φαγάκι.

Όπρα – Σελίν Ντιόν

 

Θα μπορούσες να το πεις και διαστημόπλοιο των 42 εκατομμυρίων δολαρίων αφού αυτό το Bombardier Global Express XRS μπορεί να πετάξει σε ύψος 51 χιλιάδων ποδιών και χωρίς διάλειμα για 12 χιλιάδες χιλιόμετρα. Ότι πρέπει, δηλαδή, για να πετάγεται η Οπρα από το Λος Αντζελες στη Νέα Υόρκη να δει τη φίλη της τη Σελίν Ντιόν. Το ίδιο ακριβώς κάνει και η Σελίν για να ανταποδώσει την επίσκεψη και όχι δεν μοιράζονται το ίδιο.

 

Τζον Τραβόλτα

 

Αυτό το “φτωχό πλην τίμιο” 707 το έδωσε η Qantas στον Τζον Τραβόλτα για να πει κάνα δύο καλά λογάκια για την εταιρεία. Ο Τζον Τραβόλτα που είναι και πιλότος δεν είπε όχι. Το προσωπικό αεροδρόμιο που έχει στη βίλα του μοιάζει άδειο χωρίς ένα κανομικό passenger jet.

 

Λάρι Πέιτζ

 

Λέγεται Gooooooooooooooogle Jet, η Google One, είναι ένα ταπεινό 767-200 των 25 εκατομμυρίων, αλλά οι ιδιοκτήτες του έχουν εξασφαλίσει δικαιώματα προσγείωσης στο Moffet Field, ένα αεροδρόμιο της NASA που είναι κλειστό για ιδιωτικά αεροσκάφη. Τώρα, γιατί ο Λάρι και ο Σεργκέι (Μπριν) είναι οι μόνοι που τα εξασφάλισαν και γιατί ακόμα ο Τζέι Ζι τρώει πόρτα δεν ξέρω.

 

Ντόναλντ Τραμπ

Μην το βλέπεις έτσι αυτό το παλιό 727, μόνο το σηματάκι του Trump πάνω είναι από χρυσό 23-καρατιών. Μέσα θα βρεις ένα μικρό μουσείο από συλλεκτικούς πίνακες ζωγραφικής, κρύσταλλινους πολυέλαιους και δίμετρες αεροσυνοδούς που ας πούμε ότι διευκολύνουν τη συνεργασία μεταξύ των στελεχών και το κλείσιμο συμφωνιών. Χμμμ!

 

Μπιλ Γκέιτς

 

Ο Βασιλάκης ασχολείται, πλέον, με αγαθοεργίες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ταξιδεύει και με το ΚΤΕΛ της γραμμής. Το Bombardier BD-700 Global Express πιάνει για την πλάκα του το 1 Mach και διαθέτει τα πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά στον κόσμο. Φάε τη σκόνη του Όπρα Γουίνφρι που έχεις το προηγούμενο μοντέλο. Το δικό του είναι πιο γρήγορο και πιο σύγχρονο.

 

Πρίγκηπας Al-Waleed

 

Μπορεί να τσιγκουνεύτηκε τα 15 μύρια για να αγοράσει τον Παναθηναικό, αλλά όταν ο πρίγκηπας Al-Walid bin Talal bin Abdul Aziz Al Saud είπε ότι θα πάρει αεροπλάνο δεν έκανε συμβιβασμούς. Airbus A380 των 400 εκατομυρίων. Γατάκια Μπιλ Γκέιτς, Τομ Κρουζ και Τζον Τραβόλτα μέχρι και γκαράζ έχει μέσα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *