Δε θέλησα να προσβάλλω τους Έλληνες λέει τώρα ο πρωταγωνιστής της “Μ.Αλβανίας¨, Λίλα

1Ο Άντι Λίλα απολογήθηκε για τη συμμετοχή του στα επεισόδια στο παιχνίδι με την Αλβανία διευκρινίζοντας ότι σκοπός του ήταν να βοήθησε τους συμπαίκτες του να απεμπλακούν από τα επεισόδια και όχι να προσβάλλει τους έλληνες φιλάθλους.

«Δεν ασχολούμαι με την πολιτική», αναφέρει ο αλβανός ποδοσφαιριστής γραπτή του δήλωση η οποία δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά αυτή…

«Θέλω να διευκρινίσω δημόσια, τόσο στην διοίκηση και στους οπαδούς της ομάδας μου, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους γενικότερα, ότι ποτέ δεν θέλησα να κάνω οτιδήποτε που μπορεί να τους προσβάλει, εφόσον πάντα τους σέβομαι και τους τιμώ.

Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνικής Αλβανίας και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και αισθάνομαι υπερήφανος και πολύ τυχερός γι αυτό.

Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο που ιδρώνοντας βγάζω καθημερινά το ψωμί μου για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Το μόνο που επιθυμώ όταν αγωνίζομαι είναι η νίκη της ομάδας μου και στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας.

Στον αγώνα με την Σερβία, πέραν της προσπάθειάς μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να απεμπλακούν από μια στιγμή έντασης για όλους μας, δεν είχα κανένα άλλο σκοπό.

Αυτό που θέλω, είναι να αγωνισθώ με την Εθνική Αλβανίας στα τελικά του EURO στην Γαλλία και με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ευρώπη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *