Δημήτρης Παπανώτας: Έχω κάνει σεξ στην κεντρική λεωφόρο στο Χαλάνδρι

Δημήτρης Παπανώτας: Έχω κάνει σεξ στην κεντρική λεωφόρο στο Χαλάνδρι

Οι καυτές αποκαλύψεις του παρουσιαστή

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά After Dark ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος όταν κάθισε στο εξομολογητήριο είχε διάθεση για καυτές αποκαλύψεις. Έτσι, δε δίστασε μεταξύ άλλων, να αποκαλύψει και το περίεργο μέρος όπου έχει κάνει σεξ και δεν ήταν άλλο από ένα πεζούλι, στην κεντρική λεωφόρο του Χαλανδρίου, με τους διερχόμενους οδηγούς να τον αναγνωρίζουν και να του φωνάζουν.

«Είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κόρη γιατρού και είχαμε πάει σε κάτι κλαμπάκια στην Ανατολική Αττική. Είχαμε πάει με δύο αυτοκίνητα, με το δικό μου και το δικό της, βρεθήκαμε εκεί. Στον γυρισμό, το ένα αυτοκίνητο ακολουθούσε το άλλο… Και εκεί στο Χαλάνδρι, πάνω στην κεντρική λεωφόρο, μου λέει “κατέβα οπωσδήποτε”», είπε αρχικά.

Και συνέχισε τις αποκαλύψεις: «Κατέβηκα για το αποχαιρετιστήριο φιλί, το καληνύχτα, το οποίο δυστυχώς προχώρησε τόσο πολύ που περνούσαν ταξί και φωνάζανε “ρε Παπανώτα τι είναι αυτά;”. Με καταλάβανε, αν και ήταν 4-5 τα ξημερώματα και σαββατοκύριακο που δεν έχει και κόσμο. Αισθάνθηκα περίεργα. Όχι στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε ένα πεζούλι εκεί. Ευτυχώς ήταν φαρδύ το πεζοδρόμιο».

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *