Δημοσίευμα «βόμβα»: Ο Μπραντ Πιτ κοιμάται και με αγόρια και η Αντζελίνα το ξέρει [εικόνες]

1Καίριο πλήγμα στην εικόνα του τέλειου ζευγαριού των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ρίχνει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Star.

Σύμφωνα με το περιοδικό o Xέσχαμ Σαμ Ιμπραήμ συνεργάτης του ζευγαριού,που κινείται εδώ και χρόνια στους ίδιους κύκλους με τον χολιγουντιανό ηθοποιό  είπε πως «δεν θέλω να προσδιορίσω την σεξουαλικότητα του Μπραντ αλλά ό,τι και να’ ναι, σίγουρα γουστάρει τους άνδρες».

Ο συνεργάτης των Πιτ-Ζολί υποστηρίζει μάλιστα ότι ο χολιγουντιανός ηθοποιός τα τελευταία 10 χρόνια έβρισκε ερωτικούς συντρόφους μέσω του site RentBoy.com. Ανέφερε ακόμη ότι ο Κάμερον Φοξ, ο οποίος συμμετείχε σε ταινίες πορνό, ήταν ένα από τα αγόρια που είχε επιλέξει μέσα από το εν λόγω site ο Μπραντ Πιτ. Ο πορνοστάρ εξομολογήθηκε στον Σαμ ότι το ραντεβού με τον Μπραντ Πιτ είχε κλειστεί σε ξενοδοχείο στο Monterey. «O Brad τον περίμενε στο δωμάτιο, του έριξε μια καλή ματιά και μετά του έδωσε 1000 δολάρια και του είπε να φύγει. O Κάμερον δεν ήταν τόσο ελκυστικός όσο φαινόταν στις φωτογραφίες του στο site. Υποθέτω ότι ο Μπραντ είναι επιλεκτικός», τόνισε ο συνεργάτης του ζευγαριού και πρόσθεσε: «Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να έχει εμμονή στη λεπτομέρεια. Λένε ότι πάντα έχει στο μυαλό του ένα ολόκληρο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις».

Οσον αφορά το πώς τα παίρνει όλα αυτά η Αντζελίνα Τζολί, ο συνεργάτης του ζευγαριού υποστηρίζει ότι η χολιγουντιανή ηθοποιός γνωρίζει ότι ο σύζυγός της κοιμάται και με αγόρια και δεν έχει κανένα πρόβλημα καθώς και η ίδια είναι  bisexual και έχει στο παρελθόν παραδεχτεί δημοσίως πως διατηρούσε δεσμό με την βραβευμένη ηθοποιό Τζένι Σιμίζου.

 

…..

iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *