Δημοσιογράφος αφήνει την… «πένα» και πιάνει το μικρόφωνο

Δημοσιογράφος αφήνει την… «πένα» και πιάνει το μικρόφωνο

Έχει δουλέψει σε ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 και Star Channel αλλά απ’ ότι φαίνεται την κέρδισε το τραγούδι

Τη γνωρίσαμε ως δημοσιογράφο και παρουσιάστρια. Φαίνεται, ωστόσο, πως για την ίδια αυτά δεν ήταν αρκετά και αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη… στροφή και να μπει δυναμική στο χώρο του τραγουδιού.

Επιλογή που προφανέστατα μόνο τυχαία δεν είναι καθώς έχει το τραγούδι μέσα στο αίμα της καθώς είναι η κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Ιλένια.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το επόμενο αυτό βήμα της και τη συνεργασία της με την EMI.

«Η @ileniawilliams στο δυναμικό της Minos EMI / Universal! Η Ilenia Williams γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Λονδίνο επικοινωνία, δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις. Ως ανήσυχο πνεύμα, δεν επαναπαύεται… Έτσι ξεκίνησε την καριέρα της από μικρή ηλικία με την επιθυμία να επικοινωνήσει όσα έχει να πει, κι έχει να πει πολλά. Ο ΣΚΑΙ, το MAD και το MAD Radio 106.2, o ΑΝΤ1 και το Star Channel είναι κάποιοι από τους σταθμούς στην καριέρα της μέχρι σήμερα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Ξεχωρίζει για την ικανότητά της να δίνει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι κι αν κάνει, το οποίο χαρακτηρίζεται από ευαισθησία και ρομαντισμό, καθώς και για την αμεσότητα που έχει με το κοινό της, διατηρώντας παράλληλα και ισορροπημένα το elegant ύφος που αποπνέει. Προέρχεται από μουσική οικογένεια, γεγονός που καθιστά το ταλέντο της στο τραγούδι πηγαίο.

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την μαγική φωνή και το ταλέντο της Ιλένιας. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να μας ταξιδέψει σε νέα μονοπάτια μουσικά, δείχνοντας κι αυτή την καλλιτεχνική πτυχή του εαυτού της, διεκδικώντας τη θέση που της αξίζει! Μιας καλλιτέχνιδας με λάμψη συνολική, της επόμενης Queen of our hearts.

Το πρώτο single της με τίτλο «Πιάσε Με» σε μουσική και στίχους των Δημήτρη Κοντόπουλου, Βίκυς Γεροθόδωρου και Μιχάλη Παπαθανασίου θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 7 Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal.» γράφει η ανάρτηση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Repost @minosemi_official with @get_repost ・・・ Η μουσική έκπληξη του καλοκαιριού! ???? Η @ileniawilliams στο δυναμικό της Minos EMI / Universal! Η Ilenia Williams γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Λονδίνο επικοινωνία, δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις. Ως ανήσυχο πνεύμα, δεν επαναπαύεται… Έτσι ξεκίνησε την καριέρα της από μικρή ηλικία με την επιθυμία να επικοινωνήσει όσα έχει να πει, κι έχει να πει πολλά. Ο ΣΚΑΙ, το MAD και το MAD Radio 106.2, o ΑΝΤ1 και το Star Channel είναι κάποιοι από τους σταθμούς στην καριέρα της μέχρι σήμερα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Ξεχωρίζει για την ικανότητά της να δίνει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι κι αν κάνει, το οποίο χαρακτηρίζεται από ευαισθησία και ρομαντισμό, καθώς και για την αμεσότητα που έχει με το κοινό της, διατηρώντας παράλληλα και ισορροπημένα το elegant ύφος που αποπνέει. Προέρχεται από μουσική οικογένεια, γεγονός που καθιστά το ταλέντο της στο τραγούδι πηγαίο. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την μαγική φωνή και το ταλέντο της Ιλένιας. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να μας ταξιδέψει σε νέα μονοπάτια μουσικά, δείχνοντας κι αυτή την καλλιτεχνική πτυχή του εαυτού της, διεκδικώντας τη θέση που της αξίζει! Μιας καλλιτέχνιδας με λάμψη συνολική, της επόμενης Queen of our hearts. Το πρώτο single της με τίτλο «Πιάσε Με» σε μουσική και στίχους των Δημήτρη Κοντόπουλου, Βίκυς Γεροθόδωρου και Μιχάλη Παπαθανασίου θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 7 Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilenia Williams (@ileniawilliams) στις

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *