Διάθεση άνω των 6,7 εκατομμυρίων 5G συσκευών από την Samsung το 2019

Διάθεση άνω των 6,7 εκατομμυρίων 5G συσκευών από την Samsung το 2019

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια του 2019, διέθεσε προς πώληση περισσότερα από 6,7 εκατομμύρια 5G Galaxy smartphones παγκοσμίως, προσφέροντας στους καταναλωτές εμπειρίες ταχύτητας και απόδοσης επόμενης γενιάς.

Τον Νοέμβριο του 2019, η Samsung κατείχε ηγετική θέση στον κλάδο με το 53,9% της παγκόσμιας αγοράς 5G smartphones. Η εταιρεία προσέφερε πέντε διαφορετικές 5G Galaxy συσκευές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των S10 5G, Note10 5G και Note10+ 5G, καθώς και των A90 5G και Fold 5G.

«Οι καταναλωτές ανυπομονούν να ζήσουν την εμπειρία του 5G και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε συσκευές για την καλύτερη δυνατή εμπειρία 5G», δήλωσε ο TM Roh, President και Head of Research & Development του Τμήματος IT & Mobile Communications της Samsung Electronics. «Για τη Samsung, το 2020 θα είναι η χρονιά του 5G Galaxy και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το 5G σε ακόμη περισσότερες κατηγορίες συσκευών προσφέροντας εμπειρίες που έμοιαζαν εφικτές».

Το Galaxy Tab S6 5G, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Κορέα το πρώτο τρίμηνο του 2020, θα είναι το πρώτο 5G tablet παγκοσμίως με εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες σε συνδυασμό με τη δύναμη και την απόδοση της σειράς Galaxy Tab. Με την premium οθόνη, τις δυνατότητες πολυμέσων και το 5G, το Galaxy Tab S6 5G προσφέρει υψηλής ποιότητας τηλεδιάσκεψη μέσω βίντεο, καθώς και μια εξαιρετική εμπειρία παρακολούθησης ζωντανών και προεγγεγραμμένων βίντεο, αναπαραγωγή πολυμέσων από cloud, αλλά και online παιχνίδια με φίλους.

«Τα 5G smartphones συνέβαλαν στο 1% των παγκόσμιων πωλήσεων smartphones το 2019. Ωστόσο, το 2020 αναμένεται εξαιρετική άνοδος, καθώς τα 5G smartphones αναμένεται να αυξηθούν κατά 1.687%, συμβάλλοντας κατά 18% στην αύξηση του συνολικού όγκου πωλήσεων smartphones παγκοσμίως», δήλωσε ο Neil Shah, Vice President of Research στην Counterpoint Research. Επιπλέον, πρόσθεσε: «Η Samsung είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που οδήγησαν την ανάπτυξη της αγοράς 5G το 2019 με ολοκληρωμένες λύσεις από 3GPP πρότυπα, ημιαγωγούς, και κινητές συσκευές μέχρι εξοπλισμό δικτύου. Η Samsung βρίσκεται στην εξαιρετική θέση να κεφαλαιοποιήσει τις ευκαιρίες 5G ανάπτυξης κατά την επόμενη δεκαετία επενδύοντας περαιτέρω και αξιοποιώντας την ήδη ηγετική της θέση».

Για σχεδόν δέκα χρόνια, η Samsung συνεργάστηκε στενά με παρόχους, ρυθμιστικές ομάδες και κυβερνητικές υπηρεσίες για να αναπτύξει την καλύτερη δυνατή εμπειρία 5G και να φέρει το 5G από τις συνθήκες εργαστηρίου, στην καθημερινότητα. Ως κορυφαίος συνεργάτης σε ομάδες του κλάδου όπως οι 3GPP και O-RAN Alliance, η Samsung δεσμεύεται για μια ανοικτή και συνεργατική προσέγγιση στη δικτύωση, η οποία συμβάλει στην επιτάχυνση της παροχής του 5G σε καταναλωτές και επιχειρήσεις. Κατά το τελευταίο έτος, επιπλέον της παρουσίασης ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου 5G συσκευών, η Samsung έφθασε σε πολλά ιστορικά ορόσημα, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού δικτύου για την πρώτη παγκόσμια εμπορική παροχή 5G δικτύου στην Κορέα, ενώ επίσης συνεργάζεται στενά με παρόχους για την επέκταση δικτύων 5G σε όλο τον κόσμο.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *