«Διάλειμμα» ο χωρισμός των Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ

«Διάλειμμα» ο χωρισμός των Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ

Η τραγουδίστρια δεν σκοπεύει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου

Ιστορία έγραψε τελικά ο Ρος από τα «Φιλαράκια» όταν φώναζε «we were on a break!» (κάναμε ένα διάλειμμα) την εποχή που η σχέση του με τη Ρείτσελ δεν περνούσε και την καλύτερη φάση της.

Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως ισχύει τελικά ανάμεσα στη Μάιλι Σάιρους και τον Λίαμ Χέμσγουορθ, που ανακοίνωσαν το Σαββατοκύριακο τον χωρισμό τους, ωστόσο σήμερα γίνεται γνωστό πως η τραγουδίστρια δεν σκοπεύει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Αν και ο χωρισμός ανακοινώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο πηγές κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς και άλλες φορές οι δυο τους είχαν χωρίσει.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το περιοδικό People, όπως αναμεταδίδει το ΑΜΠΕ: «Κάνουν ένα διάλειμμα τώρα επειδή το χρειάζονταν. Ήταν μια κακή κατάσταση με πολλές διαφωνίες».

«Και οι δύο συμφώνησαν ότι είναι καλύτερο να αφιερώσουν χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση τους τελείωσε οριστικά», είπε η πηγή, η οποία υποστήριξε ότι οι δυο τους όταν είναι μαζί είναι ευτυχισμένοι και υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *