Διάσημες Ελληνίδες που παραδέχτηκαν δημόσια πως έκαναν άμβλωση

1Μπορεί πολλές διάσημες  κυρίες της Ελληνικής showbiz τώρα να έχουν δημιουργήσει τις δικές τους ευτυχισμένες οικογένειες, πίσω από το χαμόγελό τους ωστόσο κρύβεται ο πόνος μίας απώλειας, της έκτρωσης.

καιτη γαρμπή.jpg

Η Καίτη Γαρμπή μπορεί τώρα να έχει βρει όλα όσα έψαχνε στο πρόσωπο του Διονύση Σχοινά και να έχουν αποκτήσει μαζί έναν υπέροχο γιο, το Δημήτρη που λατρεύουν και οι δύο, η τραγουδίστρια ωστόσο πριν από αρκετά χρόνια,  είχε παραδεχτεί στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ πως έκανε διακοπή κύησης. Όπως είχε τονίσει δεν είχε δίπλα της τον κατάλληλο άνθρωπο ο οποίος μπορούσε να στηρίξει όλο αυτό.

μαρία ιωαννίδου.jpg

Μία άλλη γυναίκα που γεύτηκε την οδυνηρή διαδικασία της έκτρωσης όχι μία ούτε δύο αλλά τρεις φορές είναι και η Μαρία Ιωαννίδου όπως είχε εξομολογηθεί πριν αρκετά χρόνια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Η μητριά της Ναταλίας Γερμανού παραδέχτηκε πως το μετάνιωσε πικρά αφού της λείπει όσο τίποτα ένα παιδί.

αντζελακι.jpg

Μπορεί τώρα να είναι μία ευτυχισμένη μαμά και γιαγιά, όταν ήταν όμως νέα σε ηλικία είχε νιώσει 10 φορές τον πόνο της έκτρωσης. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου η οποία σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «ΕΓΩ WEEKLY» είχε παραδεχτεί την οδυνηρή διαδικασία που πέρασε αλλά και τις επιπτώσεις που είχε για την υγεία της αφού της ήρθε η εμμηνόπαυση στα 39 της χρόνια.

μπαλατσινού.jpg

«Αντιδράσεις» με την δήλωση της στον «αέρα» του πρωινού είχε προκαλέσει η Τζένη Μπαλατσινού πέρυσι όταν γνωστοποίησε πως όταν ήταν στα ξεκινήματα της σχέσης της με τον Πέτρο Κωστόπουλο έμεινε δύο φορές έγκυος και διέκοψε την εγκυμοσύνη της. Ο λόγος που το έκανε, όπως επισήμανε, ήταν για να μην αισθανθεί ο παρουσιαστής πως θέλει να τον τυλίξει. Τελικά η σχέση τους προχώρησε και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά.

Πηγη star gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *