Διαρροές για το επερχόμενο iPhone 11 της Apple

Διαρροές για το επερχόμενο iPhone 11 της Apple

To Διαδίκτυο έφερε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες των iPhone 11, iPhone 11 Max και iPhone 11R με αρκετές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο σχεδιασμός του νέου μοντέλου θα βρίσκεται πολύ κοντά σε εκείνον που διέπει τα μοντέλα iPhone XS και iPhone X, ενώ δεν έχει γίνει λόγος μέχρι στιγμής για κάποιο ιδιαίτερο νέο χαρακτηριστικό που να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Το πιο πιθανό είναι να αποτελεί μία ανανέωση του παρόντος μοντέλου, αλλά ήδη έχει γίνει αρκετός ντόρος γύρω από την επικείμενη παρουσίαση του iPhone. Όλα δείχνουν ότι η Apple καταφέρνει ακόμα να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, ακόμα και προτού να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για τα μοντέλα.

Όλες οι πηγές συμφωνούν ως προς το ότι το νέο μοντέλο αναμένεται να απογοητεύσει όλους εκείνους που περιμένουν το high end smartphone που θα ανοίγει νέους δρόμους στη φορητή τεχνολογία, λειτουργώντας παράλληλα ως ένα στοιχείο που προχωρά την οικογένεια iPhone προς το μέλλον.

Τα στοιχεία που αναμένεται να αλλάξουν στο νέο iPhone, πάντως, θα είναι ο διακόπτης που κόβει τον ήχο, ο οποίος θα μοιάζει να είναι παρμένος από το iPad Pro, μαζί με την περιοχή γύρω από την πίσω κάμερα, η οποία και θα έχει το χρώμα του πλαισίου της συσκευής. Ήδη στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα κατατοπιστικό βίντεο που συγκεντρώνει όλα τα renders που έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής για το iPhone και μπορεί να δώσει μία καλή ιδέα για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο της Apple.

Αλλαγές θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα βρει κανείς και στο εσωτερικό του iPhone, μιας και αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερα RAM μνήμης και αρκετό αποθηκευτικό χώρο. Η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Apple θα είναι όμοια με τον προκάτοχο του iPhone, καθώς και το νέο μοντέλο θα κινείται στα ανώτερα όρια της premium κατηγορίας.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *