Διεκδίκησε 1 από τις 20 υποτροφίες “LG Αθλητές του Αύριο” για το NBA Basketball School

Διεκδίκησε 1 από τις 20 υποτροφίες "LG Αθλητές του Αύριο" για το NBA Basketball School

Η LG επεκτείνει το πρόγραμμα EKE "LG Αθλητές του Αύριο" μέσω της νέας συνεργασίας της με το NBA Basketball School

Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "LG Αθλητές του Αύριο", ανακοινώνει τη χορηγία και την παροχή 20 υποτροφιών προσκαλώντας την επόμενη γενιά αθλητών να μάθει από τους καλύτερους στο ημερήσιο camp του NBA Basketball School, το πρόγραμμα ανάπτυξης μπάσκετ του NBA σε όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 12 έως και τις 25 Ιουνίου 2019 η LG προσκαλεί τους γονείς που έχουν παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 15 να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, εδώ, και να μπουν αυτόματα στην κλήρωση όπου θα διεκδικήσουν 1 από τις 10 υποτροφίες για την ομάδα "LG Αθλητές του Αύριο" η οποία θα προπονείται στο ΝΒΑ Basketball School, από 1 έως 5 Ιουλίου 2019.

Το Πρόγραμμα 'LG Αθλητές του Αύριο' επικεντρώνεται στη σημασία της άθλησης και του δραστήριου τρόπου ζωής ενώ επιδιώκει να ενθαρρύνει παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται έτσι ώστε να αναδείξει τη νέα γενιά αθλητών. Σε αυτό το πρόγραμμα έρχεται να προστεθεί μια ακόμα αθλητική χορηγία προς το ΝΒΑ Basketball School.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Senior Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: "Πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού, το πρόγραμμά μας φέτος θα πλαισιώνει το NBA Basketball School με την παροχή 20 υποτροφιών δίνοντας την ευκαιρία στους ‘LG Αθλητές του Αύριο’ να πάρουν μία καλή γεύση από το ’μπασκετικό’ ΝΒΑ".

Ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ως Πρεσβευτής του ΝΒΑ στην Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: "Ενισχύοντας την παρουσία του ΝΒΑ στην Ελλάδα και την Ευρώπη, βασική μου επιδίωξη είναι να χτιστούν οι απαραίτητες γέφυρες μέσω των δραστηριοτήτων μας για τη νέα γενιά αθλητών και φιλάθλων. Η συνεργασία μας με την LG φέτος έρχεται να ενισχύσει την ευκαιρία που μπορούμε να δώσουμε στους νέους αθλητές να αποκτήσουν και να αναπτύξουν ικανότητες όπως η ομαδικότητα, η αθλητική ικανότητα, η πειθαρχία, ο χαρακτήρας και η ηγεσία".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *