Διπλό πρόβλημα για την ΑΕΚ εν όψει Προμηθέα

Διπλό πρόβλημα για την ΑΕΚ εν όψει Προμηθέα

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζόρνταν Θίοντορ – Βινς Χάντερ στο τρίτο ματς της ημιτελικής σειράς της Basket League με τον Προμηθέα. Γύρισαν τραυματίες στην Αθήνα οι δύο Αμερικανοί.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την ΑΕΚ, που έχει πληγωθεί πολύ στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και δεν καταφέρνει να μείνει υγιής στην κρισιμότερη φάση της περιόδου. Οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν στη βάση τους από την Πάτρα με ήττα στις αποσκευές τους, ωστόσο το χειρότερο για τον Λούκα Μπάνκι εν όψει του τρίτου αγώνα της ημιτελικής σειράς της Basket League με τον Προμηθέα είναι πως οι Τζόρνταν Θίοντορ – Βινς Χάντερ είναι αμφίβλοι για το παιχνίδι της Δευτέρας (3/6 στις 19:30).

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ στην ιστοσελίδα της "μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκαν σήμερα (Κυριακή, 02/06), ο Θίοντορ υπέστη θλάση θέναρος δεξιάς άκρας χειρός, ενώ ο Χάντερ αντιμετωπίζει «σφίξιμο» στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι. Αμφότεροι υποβάλλονται σε φυσιοθεραπευτική αγωγή. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται καθημερινά". Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως Θίοντορ και Χάντερ θα εξεταστούν εκ νέου το πρωί της Δευτέρας και από εκεί και πέρα είτε θα μείνουν εκτός αγώνα, είτε θα δοκιμάζουν στην προθέρμανση και… βλέπουμε.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *