Δολοφονίες σε… δόσεις – Γυναίκα, νέα και όμορφη είναι το… “βαθύ λαρύγγι” στην υπόθεση των αντικαρκινικών φαρμάκων

Πως η γυναίκα έδωσε τις πληροφορίες και στήθηκε η επιχείρηση εξάρθρωσης του κυκλώματος – Δολοφονούσαν σε… δόσεις τους ασθενείς για να κλέψουν αντικαρκινικά φάρμακα – Το κύκλωμα φαίνεται ότι έχει πολλά πλοκάμια, στο στόχαστρο δεκάδες μεγαλογιατροί – Τα στοιχεία που οδήγησαν σε μεγάλα νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης – Η “εξαφανισμένη” γιατρός και τα ίχνη που ψάχνουν οι ελεγκτές
Είναι μια έρευνα που ξεκίνησε όπως όλα δείχνουν πριν σχεδόν τρία χρόνια και είναι μια γυναίκα που έδειξε την άκρη του νήματος. Μια γυναίκα νέα και όμορφη η οποία μάλιστα είναι πασίγνωστη στον χώρο της Υγείας καθώς κατείχε και υψηλό αξίωμα. Αυτή είναι η γυναίκα που σήκωσε το τηλέφωνο στα μέσα του 2015 και ενημέρωσε τον τότε υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή για το πάρτι με τα αντικαρκινικά φάρμακα και την επί της ουσίας δολοφονία σε… δόσεις των ασθενών για να βγάζουν κάποιοι χιλιάδες ευρώ…
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” η οποία επικαλείται υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος η γυναίκα που ποτέ δεν περνούσε λόγω της γοητείας της απαρατήρητη κάλεσε μια μέρα τον υπουργό στο τηλέφωνο και του είπε πως στην Ιταλία και τη Γερμανία κυκλοφορούν ακριβά αντικαρκινικά σκευάσματα τα οποία προέρχονται από την Ελλάδα.
Υπήρξε αρχικά μια μυστική σύσκεψη με τη συμμετοχή της γυναίκας, του υπουργού και λίγων στελεχών. Οι πληροφορίες που έδωσε η γυναίκα ήταν διασταυρωμένες. Φαινόταν ότι υπήρχε κύκλωμα το οποίο εξασφάλιζε από ογκολογικά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές μεγάλες ποσότητες φαρμάκων τα οποία κατέληγαν στις ευρωπαϊκές; αγορές.
Με βάση τα στοιχεία άρχισαν έλεγχοι από τους “ράμπο” σε νοσοκομεία όπως το Θεαγένειο και το Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε δυο ακόμη δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας, όπως και σε δυο ιδιωτικές κλινικές στην πρωτεύουσα… Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι να σπάσει το απόστημα με την επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας χρειάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια. Τα ίχνη που αφήνει πίσω του το κύκλωμα είναι λίγα και δύσκολα εντοπίζονται.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πιο προσοδοφόρα και χωρίς ίχνη μέθοδος κλοπής ήταν η παροχή μικρότερης δόσεις φαρμάκου σε καρκινοπαθείς στην Ελλάδα με στόχο να εξασφαλίσει το κύκλωμα φάρμακα για να τα πουλήσει στο εξωτερικό. Έτσι οι ασθενείς λάμβαναν μικρότερη, ακατάλληλη δηλαδή δόση και το κύκλωμα θησαύριζε, ουσιαστικά βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του ασθενούς.
Αρκεί να δει κάποιος την περίπτωση μεγάλης ιδιωτικής κλινικής η οποία εντοπίστηκε να παρακρατά με τον τρόπο αυτό 20 με 30 συσκευασίες φαρμάκων τον μήνα. Τα φάρμακα αυτά δεν χορηγούνταν ποτέ στους ασθενείς που τα είχαν ανάγκη και το κύκλωμα έβγαζε περίπου 3.000 ευρώ για κάθε συσκευασία…Με τη μειωμένη δόση στους ασθενείς ωστόσο η θεραπεία ουσιαστικά δεν είχε αποτέλεσμα. Το κύκλωμα άφηνε δηλαδή τους ασθενείς να αργοπεθαίνουν…Όπως αποκαλύπτεται όμως τη μέθοδο αυτή κανείς δεν μπορεί να βρει στοιχεία και έτσι κάποιοι μπορεί και να τη γλιτώσουν… Υπολογίζεται ότι δεν είναι όνο δυο οι γιατροί που εμπλέκονται στο κύκλωμα, οι έρευνες συνεχίζονται.

Μυστήριο, ωστόσο, αποτελεί η υπόθεση της γιατρού από το Λαϊκό η οποία έσπευσε να εξαφανιστεί… Μαζί με τον δημοσιογράφο σύζυγό της έχουν… χαθεί και μάλιστα λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο. Η υπόθεση αυτή γίνεται ακόμη πιο περίεργη από τη στιγμή που ως τώρα δεν έχει φανεί κάποια εμπλοκή της συγκεκριμένης γιατρού στο κύκλωμα…
https://www.mikrometoxos.gr Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *