Δομπρογιάννης: “Είχαμε δυνατότητες για κάτι καλύτερο”

Δομπρογιάννης: "Είχαμε δυνατότητες για κάτι καλύτερο"

Ο Θανάσης Δομπρογιάννης τόνισε ότι η συγκεκριμένη γενιά παικτών είχε δυνατότητα για κάτι καλύτερο από την 9η θέση που κατέκτησε στο Eurobasket U20 του Τελ Αβίβ.

Η 9η θέση δεν "λέει" κάτι στον Θανάση Δομπρογιάννη και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Τελ Αβίβ, η Εθνική Νέων Ανδρών απέδειξε ότι μπορούσε να έχει καταταγεί πολύ ψηλότερα στο Eurobasket U20 που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/7).

"Η ένατη θέση δεν μας ευχαριστεί. Είχαμε δυνατότητες για κάτι καλύτερο, το πιστεύουμε αυτό, αλλά το γεγονός παραμένει πως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε", τόνισε ο Θανάσης Δομπρογιάννης μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας για τις θέσεις 9-10 του τουρνουά, την 5η σε επτά αγώνες στο Ισραήλ.

"Όταν αποκλειστήκαμε από τη Γερμανία το κίνητρό μας ήταν να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τουρνουά, όπως κι έγινε. Στον αγώνα με τους Γερμανούς πληρώσαμε την έλλειψη συγκέντρωσης και αποτελεσματικότητας. Ήταν οι κυριότεροι παράγοντες της ήττας πιστεύω", συνεχίζει ο πάουερ φόργουορντ της Δάφνης Δαφνίου, μιλώντας στο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

"Με όλα τα παιδιά είμαστε κάτι περισσότερο από απλά μια ομάδα. Δεθήκαμε, ήρθαμε κοντά και στο να δημιουργηθεί αυτό το κλίμα βοήθησε και όλο το τεχνικό επιτελείο", πρόσθεσε ο Δομπρογιάννης.

Photo credits: FIBA

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *