Δυσοίωνο το μέλλον της καριέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σύμφωνα με τον μάνατζερ της

Δυσοίωνο το μέλλον της καριέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σύμφωνα με τον μάνατζερ της

«Δεν έχω ούτε την επιθυμία ούτε τη δυνατότητα να την κάνω να δουλέψει ξανά»

Ο επί μακρόν μάνατζερ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξέφρασε την ανησυχία του για την ψυχική υγεία της 37χρονης σταρ λέγοντας ότι πιστεύει πως η τραγουδίστρια της ποπ ίσως δεν επιστρέψει στο Λας Βέγκας για τις παραστάσεις που ήταν προγραμματισμένο να δώσει προσεχώς και «ίσως ποτέ ξανά».

Ο Λάρι Ράντολφ σε δηλώσεις του στον ειδησεογραφικό ιστότοπο για διασημότητες TMZ, στο περιοδικό Variety και στην εκπομπή Entertainment Tonight, είπε ότι η τραγουδίστρια έχει μήνες να του τηλεφωνήσει.

Ωστόσο ο μάνατζερ είπε στο ΤΜΖ: «Με την ιδιότητα του προσώπου που κατευθύνει την καριέρα της –με βάση την πληροφόρησή μας, εγώ και όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουμε μαζί της ενημερωθήκαμε σχετικά, και από όσα αποκόμισα, είναι σαφές σε εμένα ότι η Μπρίτνεϊ δεν αναμένεται να επιστρέψει στο Λας Βέγκας για τις παραστάσεις στο εγγύς μέλλον και ίσως ποτέ ξανά».

«Δεν θα την ήθελα στη δουλειά ξανά μέχρι αυτή να είναι έτοιμη, σωματικά, ψυχικά και ολόψυχα», πρόσθεσε ο μάνατζερ. «Αν αυτή η στιγμή δεν έρθει, τότε δεν θα έρθει ποτέ ξανά. Δεν έχω ούτε την επιθυμία ούτε τη δυνατότητα να την κάνω να δουλέψει ξανά».

«Πέρυσι το καλοκαίρι, όταν η Μπρίτνεϊ ήθελε να κάνει περιοδεία, μου τηλεφωνούσε καθημερινά. Ήταν ενθουσιασμένη. Τώρα έχει μήνες να μου τηλεφωνήσει. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλει να δώσει παραστάσεις τώρα», πρόσθεσε στο ΤΝΖ.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *