Δύο επιβλητικά χρυσά ρολόγια από τη… Ferrari και την Porsche

Δύο επιβλητικά χρυσά ρολόγια από τη… Ferrari και την Porsche

Μαρανέλο ή Στουτγκάρδη, το δίλημμα που αντιμετωπίζουν πια οι λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας

Δύο θρύλοι της σπορ αυτοκίνησης αναμετρούνται σε ένα τερέν κομματάκι διαφορετικό από ό,τι έχουν συνηθίσει.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που αμφότερες οι Ferrari και Porsche κυκλοφορούν ρολόγια με το σήμα τους, είναι απλώς πως τώρα όλα έχουν γίνει στην εντέλεια.

Κι έτσι όποιος μπορεί να διαθέσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ μπορεί τώρα να φέρει τη μηχανοκίνητη μαγεία στον καρπό του.

Η Ferrari παρουσίασε το Hublot Classic Fusion Ferrari GT King Gold, που αναπτύχθηκε από την Hublot σε συνεργασία με το Centro Stile Ferrari. Η αισθητική της Hublot είναι διάχυτη στο χρυσό ρολόι, το χαρακτηριστικό κόκκινο της φίρμας από το Μαρανέλο πιστοποιεί ωστόσο πως έχει βάλει το χεράκι της και η Ferrari.

Κομψό και σύγχρονο όσο και μια Ferrari, το ρολόι αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του Gran Turismo και τον εξαιρετικά καινοτόμο χαρακτήρα του. Η χρυσή έκδοση Ferrari GT King Gold σκαρφαλώνει στα 38.300 ευρώ.

Η Porsche Design, από την άλλη, παρουσίασε το Porsche Globetimer 1919 Gold Edition Watch, ένα ρολόι πρόδηλα Porsche. Ο χρυσός 18 καρατίων φιλοξενεί στο εσωτερικό του 24 ζώνες ώρας αλλά και μια σειρά από καινοτομίες που χάρισε ο θρυλικός ελβετός κατασκευαστής μηχανισμών Dubois Dépraz.

Η κατασκευαστική δεξιοτεχνία της Porsche σφραγίζει το ρολόι, καθώς αρκετά στοιχεία προέρχονται κατευθείαν από τα τετράτροχα θαύματα της Στουτγκάρδης, όπως το μαύρο δέρμα στο λουράκι που προέρχεται από το πολυτελές σαλόνι της Porsche, αλλά και η αντι-ανακλαστική επίστρωση του καντράν που βγήκε απευθείας από τη γραμμή παραγωγής.

Η χρυσή έκδοση του Porsche Design 1919 Globetimer UTC κοστίζει 29.500 ευρώ…

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *