Δύο νέα καταστήματα Γερμανός σε Βριλήσσια και Αγ. Παρασκευή

Δύο νέα καταστήματα Γερμανός σε Βριλήσσια και Αγ. Παρασκευή

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της, η αλυσίδα Γερμανός ανανεώνει τα καταστήματά της με μεγαλύτερους χώρους, νέα σχεδιαστική φιλοσοφία και έμφαση στην ψηφιακή εμπειρία του πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα, δύο νέα μεγαλύτερα καταστήματα Γερμανός στα Βριλήσσια και στην Αγ. Παρασκευή άνοιξαν τις πόρτες τους και καλωσορίζουν τους επισκέπτες τους «στην Καρδιά της Τεχνολογίας».

Σ’ ένα καλαίσθητο και σύγχρονο περιβάλλον, με εμβαδόν 180τ.μ., τα νέα καταστήματα Γερμανός στα Βριλήσσια και στην Αγ. Παρασκευή εντυπωσιάζουν με τη δυναμική τους πρόσοψη και τις διάτρητες μεταλλικές επιφάνειες με κύκλους, την industrial νοοτροπία σχεδιασμού και φωτισμού, αλλά και τις ανοιχτές -για πρώτη φορά- οροφές που αφήνουν ορατά τα στοιχεία της κατασκευής. Διαθέτουν, επίσης, δάπεδα που οριοθετούν τις προϊοντικές κατηγορίες και αυτόνομες εμπορικές ζώνες, που διευκολύνουν την περιήγηση του πελάτη.

Δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartphones, tablets, smart gadgets, laptops, τηλεοράσεις και αξεσουάρ είναι άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες, ενώ οι βιωματικές γωνιές (Smart Home, Gaming Corner, TV Corner, Music, Fitness) και τα live demos προϊόντων και υπηρεσιών βελτιώνουν την digital εμπειρία τους. Στην Business Solutions area οι επαγγελματίες μπορούν να συζητήσουν για τις νέες δυνατότητες της επιχείρησής τους και να επιλέξουν ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, στα καταστήματα Γερμανός λειτουργεί, επίσης, πιστοποιημένο service point, ενώ οι καταναλωτές έχουν πάντα στη διάθεσή τους και τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους σε θέματα τεχνολογίας.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *