Δύο ράπερ «πιάστηκαν στα χέρια» στη διάρκεια των MAD VMA

Δύο ράπερ «πιάστηκαν στα χέρια» στη διάρκεια των MAD VMA

Πώς έληξε το περιστατικό και η συμβολή του Σάκη Ρουβά

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια των MAD VMA 2019. Την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή η Καίτη Γαρμπή, δύο εκπρόσωποι της χιπ χοπ ελληνικής σκηνής στην Ελλάδα, οι Light και Snik πιάστηκαν στα χέρια.

«Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, είδα κάποιους ανθρώπους όρθιους εκεί στα VIP. Κι έχω να σας πω ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν μπροστά και είχε γυρίσει και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τους μιλάει», ανέφερε ο Θέμης Γεωργαντάς, κληθείς να σχολιάσει εάν έγινε κάτι περίεργο στη βραδιά.

Όπως μεταφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day του Alpha, ο Light μόλις είχε βραβευτεί από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το καλύτερο βίντεο κλιπ στη χιπ χοπ για το 2019. Τότε, σύμφωνα με τον Κώστα Φραγκολιά, έβγαλε έναν λόγο κάπως εγωκεντρικό και με το που κατέβηκε στις κερκίδες των VIP για να καθήσει, εκεί που ήταν δίπλα η ομάδα του Snik, ήρθαν κοντά και έπεσαν κάποια σπρωξίματα.

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν κόντρα εδώ και κάποια χρόνια, όπως αναφέρθηκε, ενώ αρχικά δεν ήταν να καθήσουν δίπλα – δίπλα. Ωστόσο, αναφέρθηκε πως επίτηδες βρέθηκαν τόσο κοντά.

Άμεση κίνηση υπήρξε από τους ανθρώπους ασφάλειας στην παραγωγή. Κάποιο παιδί, μάλιστα, μπήκε ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες πλευρές, τους είπε να τελειώσουν άμεσα το περιστατικό και εκείνοι τον άκουσαν. Για το εάν ο Σάκης Ρουβάς ήταν πράγματι ειρηνοποιός, ο Κώστας Φραγκολιάς απάντησε πως δεν είδε κάτι τέτοιο.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *