Δύσκολες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Μίκης Θεοδωράκης, σύμφωνα με πληροφορίες από συνεργάτες του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, μετά το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο, το οποίο υπέστη ξημερώματα Παρασκευής.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, λόγω του πόνου στο στήθος που αισθάνθηκε και της μεγάλης ταχυκαρδίας που είχε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από το περιβάλλον του μεγάλου δημιουργού.

Οι θεράποντες γιατροί εκτιμούν ότι ο μεγάλος κίνδυνος έχει τώρα περάσει. Είναι όμως, επιφυλακτικοί λόγω της ηλικίας του κ. Θεοδωράκη, εκφράζουν, ωστόσο, την αισιοδοξία τους για την έκβαση.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Μίκη Θεοδωράκη

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών νοσηλεύεται ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Συγκεκριμένα, ο Μίκης Θεοδωράκης προσήλθε την Παρασκευή στις 11:19 μ.μ. στο νοσοκομείο, μετά από “νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας, με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια”.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου “ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθμίας” και το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 μ.μ. μεταφέρθηκε σε θάλαμο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *