Εβδομάδα κρίσης για Στραματσόνι

1Τη στήριξη της διοίκησης του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να έχει ο Αντρέα Στραματσόνι. Παρά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση και την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη (1-1), που δεν επέτρεψε στους «πράσινους» να μειώσουν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, ο Ιταλός προπονητής παραμένει ακλόνητος στη θέση του.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως ο «Στράμα» δεν έχει πλέον απεριόριστο χρόνο. Καλείται να αντιστρέψει άμεσα την κατάσταση, ειδάλλως η απόλυση θα είναι αναπόφευκτη. Ήδη άλλωστε ο Παναθηναϊκός μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά ματς και μόλις τέσσερις νίκες σε 15 ματς από την αρχή της περιόδου! Η τρέχουσα εβδομάδα είναι κρίσιμη για τον προπονητή, που θα κριθεί στους αγώνες με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση έχει κάνει ήδη μια προεργασία στην αγορά των προπονητών προκειμένου να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο.

Οι «πράσινοι» κοντράρονται την Τετάρτη στο Ηράκλειο με τους Κρητικούς χωρίς πολλά περιθώρια για απώλειες μετά το 0-0 στη Λεωφόρο με τον Ηρακλή κι ενώ εκκρεμεί ένα ακόμη δύσκολο ματς, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με το «Δικέφαλο του Βορρά», που αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τον Στραματσόνι.

Ο Ιταλός προπονητής κατέφυγε σε μια τακτική που ακολουθείται ευρέως στη χώρα του στην προσπάθειά του να αλλάξει τα πράγματα. Αποφάσισε το περίφημο ritiro, δηλαδή το «μάντρωμα» όλης της ομάδας σε ξενοδοχείο. Αυτό θα διαρκέσει για όλη την εβδομάδα, με στόχο να τονωθεί το ομαδικό πνεύμα.

Δεδομένη σε αυτά τα ματς είναι η απουσία του Σάμπα, ενώ αμφίβολη των Λεντέσμα και Λέτο. Είναι πιθανό την Τετάρτη κάτω από τα δοκάρια να βρεθεί ο Στέφανος Κοτσόλης, προκειμένου να τεσταριστεί κι αυτός ως βασικός.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *