Εγχείρηση αλλαγής φύλου: Δείτε με τέλεια γραφικά το πώς γίνεται [vid]

1Η χειρουργική επέμβαση επαναπροσδιορισμού του φύλου είναι μια διαδικασία που εφαρμόζεται για να μετατραπούν τα γεννητικά όργανα ενός ατόμου σε εκείνα του αντίθετου φύλου.

Εγχείρηση αλλαγής φύλου μπορεί να έχει υψηλό κόστος τόσο σε ψυχικά όσο και σε οικονομικά αποθέματα για τον/την ασθενή, αλλά είναι ένα σημαντικό βήμα για την μακρόχρονη επίτευξη και διατήρηση μιας εναλλακτικής και πιο αρμόζουσας για το συγκεκριμένο άτομο ταυτότητας φύλου.

Η εγχείρηση αλλαγής φύλου από άντρα σε γυναίκα είναι συχνά πιο επιτυχημένη από εκείνη της αλλαγής φύλου από γυναίκα σε άντρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι πιο δύσκολο να δημιουργηθεί ένα λειτουργικό πέος από το να δημιουργηθεί λειτουργικός ιστός κλειτορίδας.

Η επέμβαση αλλαγής φύλου από άντρα σε γυναίκα περιλαμβάνει την αναμόρφωση των αρσενικών γεννητικών οργάνων, με τη μορφή ενός κόλπου. Μερικές φορές αναφέρεται ως αιδοιπλαστική (vaginoplasty) και επί της ουσίας συνεπάγεται την αφαίρεση των όρχεων και την αναστροφή του πέους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη ως προς το πώς ακριβώς ένας χειρουργός πραγματοποιεί αυτήν τη χειρουργική επέμβαση.

via

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *