Εθνική Ανδρών: Επιστρέφει ο Μάντζαρης, εκτός ο Μήτογλου

Εθνική Ανδρών: Επιστρέφει ο Μάντζαρης, εκτός ο Μήτογλου

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα καλύψει το κενό του Γιάννη Αθηναίου, επιστρέφοντας στην εθνική ομάδα τρεις ημέρες μετά το κόψιμό του. Αντίθετα, κόπηκε ο Ντίνος Μήτογλου.

Τρεις ημέρες έλειψε μόνο από την εθνική ομάδα ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο γκαρντ της Ούνικς Καζάν κόπηκε την περασμένη εβδομάδα από τη συνέχεια της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου επέστρεψε στην Εθνική.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αθηναίου που θα ταξιδέψει για την Κίνα. Ήδη από το πρωί έχει κινήσει τις διαδικασίες για να προλάβει να ετοιμάσει τα χαρτιά του και να είναι παρών στην αναχώρηση της Τετάρτης (21/8).

Στον αντίποδα, ο Ντίνος Μήτογλου δεν θα συνεχίσει στην προετοιμασία και δεν θα ακολουθήσει την Εθνική στην Κίνα, καθώς θα είναι ο τελευταίος που θα κοπεί από την εθνική ομάδα.

Όσον αφορά στον Κώστα Σλούκα, θα μείνει στην Αθήνα για εντατικές καθημερινές θεραπείες και αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του. Θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης της αποθεραπείας του και ακολούθως θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *