ΕΙΔΙΚΌ ΆΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!!!

Η λέξη Vril πρώτη φορά ακούστηκε από τον συγγραφέα Bulwer Lytton, στο βιβλίο που έγραψε το 1871 VRIL – The Power of the Coming Race, Βρίλ – Η Δύναμη της Επερχόμενης Φυλής, αυτή είναι η πιο σωστή μετάφραση αυτού του τίτλου από το βιβλίου!! Aν και κάποιοι διαφωνούν με αυτό και λένε ότι πρώτη φορά ακούστηκε στα μέσα του 16ο αιώνα…….

Για τους Βρίλ ή την δύναμη Βρίλ έχουν γραφτεί πολλά, κάποια ξεπερνάνε την φαντασία και κάποια αλλά είναι τελείως απαράδεκτα!! Ύστερα από πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα σας αποφάσισα να γράψω για τους Βρίλ αν και πολλά site ήδη το έχουν κάνει!!

Μόνο που εγώ θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ να βρεθώ στην σφαίρα της πραγματικότητας και όχι της φαντασίας, αυτό αν είναι έτσι θα το αποφασίσετε εσείς μετά από ένα σορό στοιχεία που θα καταθέσω από φωτογραφίες αλλά και διάφορα έγγραφα…… Ίσως κάποιους τους ενοχλήσει αυτά που θα γράψω στα άρθρα που θα επακολουθήσουν…….. στα άρθρα αυτά υπάρχουν φωτογραφίες και έγγραφα που ίσως κάπου τα έχετε δει αλλά υπάρχουν και φωτογραφίες αλλά και έγγραφα που βγαίνουν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!!

Για τους Βρίλ έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα, αλλά που στέκουν ( που είναι ελάχιστα!!) και αλλά που είναι τελείως εξωφρενικά. Όλα ξεκίνησαν από το κλασικό βιβλίο του Bulwer Lytton. Για την ναζιστική μηχανή όλα δείχνουν πως ναι(;) αν και το θέμα των Βρίλ είναι πολύ παλιό από όσο κάποιοι θέλουν να πιστεύουν. Είναι ένα ζήτημα το οποίο περιτυλίγεται από μυστικές εταιρίες αλλά και ένα πέπλο φαντασίας και μυστηρίου, φανατισμού, αληθινής επιστήμης…!! Αλλά και επικίνδυνης ψευδό-λογίας, μυθοπλασίας, αλλά και ανύπαρκτων Αστικών Θρύλων!!!! Αυτό το λέω γιατί είναι πολλοί ειδικά εδώ στην Ελλάδα που έχουν μυθοπλάσει αλλά και έχουν πιαστεί από κάποιες λέξεις φτιάχνοντας σελίδες ολόκληρες από ανύπαρκτα στοιχεία, δεν λέω ότι δεν γίνεται στο εξωτερικό το ίδιο πράγμα, μα γίνεται σε πολύ μικρή κλίμακα. Τους έχουν ονομάσει εξωγήινους, εσωγήινους, εκπέσοντες αγγέλους, παρατηρητές ( σημείωση: θα αναφερθώ σε άλλο άρθρο μου για το τι είναι οι παρατηρητές ), Άρκουανς = Μαύροι Μάγοι = της θαλάσσιας αβύσσου και αλλά πολλά……
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλάβετε το τι ακριβώς είναι αλλά και το τι ακριβώς γίνεται μέχρι και σήμερα. Η έρευνα στο όλο αυτό τιτάνιο ζήτημα που φτάνει μέχρι και τις μέρες μας μου πήρε πολύ καιρό να μαζέψω πληροφορίες αλλά και έγγραφα. Δεν ήταν κάτι εύκολο γιατί έκρυβε πολλούς κινδύνους…. Αλλά και πολλές ψεύτικες πληροφορίες, το οποίο μπέρδευε πολύ τα πράγματα, πράγμα που πολλές φορές ξεκίναγα από την αρχή. Την έρευνα την έκανα λόγο ότι τα όντα(;) αυτά κατοικούν στην μέση γη. Όπως ξέρετε εσείς που διαβάζεται τα άρθρα μου είναι ότι είμαι θερμός υποστηρικτής της μέσης γης, έτσι μου ήταν αδύνατο να αποφύγω αυτήν την τιτάνια έρευνα!!!

Το βιβλίο, πιο από όλα; Εννοώ τις εκδώσεις, γιατί ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει, ειδικά όταν γίνεται μετάφραση. Έτσι το μόνο που πρέπει να κάνει ένας ερευνητής είναι να απευθυνθεί στο αυθεντικό, αν δεν μπορεί να το αποκτήσει, έστω να βρει το αμέσως μετά αντίτυπο η έκδοση. Είχα την μεγάλη τύχη να διαβάσω και να μελετήσω ένα από τα βιβλία της πρώτης έκδοσης του 1871 από έναν καλό φίλο ερευνητή για την υπόθεση Βρίλ το Phil Victor Rombinson!! Eκει διαπίστωσα τα εξής: Οι μεταφράσεις αλλά και οι επανεκδόσεις που έγιναν στο μέλλον όλο και κάτι αφαιρούσαν αλλά και όλο και κάτι παραπάνω πρόσθεταν!! Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό; Εδώ εμείς οι ερευνητές λέμε ότι έγινε εσκεμμένα για να μπερδευτούν τα πράγματα. Αν και πρόκειται για ένα βιβλίο φανταστικής λογοτεχνίας έχει πολλά σημεία αλλά και γεγονότα τα οποία είναι αληθινά αν ξέρει κάποιος που να ψάξει!!
Αυτό που έχω να πω, είναι ότι το βιβλίο το αυθεντικό τους αναφέρει ως ανθρώπους που διείσδυσαν στην μέση γη μετά από έναν κατακλυσμό (ποιον από τους τρεις άραγε;). Αφήνει να διανοηθεί ότι ίσως πρόκειται για τους Αντλάντιους ….δεν κάνει λόγο για φυσικά φτερά αλλά για μηχανικά!!! Οπότε οι θεωρίες περί εκπέσοντων οι αγγέλων δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιους άλλους δεν στέκουν. Ούτε οι θεωρίες περί Δέρος που πολλοί επιμένουν στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, μάλιστα κάνουν λόγο ότι οι Δέρος ανήκουν στην ερπετική φυλή που είναι μέγα λάθος!! Προς πληροφόρηση σε αυτούς έχω να τους πω ότι είναι όντα βίο-γεννητικής που τα έφτιαξαν οι Γκρίζοι!! Σε παρακάτω άρθρο όταν αναφερθώ για τους Γκρίζους θα δώσω τα στοιχειά μου γιατί το λέω αυτό.

Επίσης το βιβλίο μιλάει για την δύναμη των Βρίλ που την ονομάζουν Βρίλ – Για, είναι η πνευματική δύναμη όπως οι δυνάμεις των μέντιουμ. Δηλαδή τηλεπαθητικές αλλά και τηλεκινητικές δυνάμεις που όταν συνευρεθούν όλες οι δυνάμεις τους μαζί και γίνουν μια μπορεί και να κάνουν απίστευτα πράγματα όπως το να κινούν βουνά ( σημείωση: κάτι μου θυμίζει αυτό, δεν μιλώ θρησκευτικά αλλά αρχαιολογικά ψάξτε και θα δείτε ότι έχω δίκιο ), μέχρι να ελέγχουν τα καιρικά φαινόμενα ή σεισμούς. Την δύναμη αυτή οι ναζί την ονόμασαν << δύναμη οργόνη >>, μια δύναμη που συνεχίζεται να υφίσταται μέχρι και σήμερα σε πολλά πράγματα εκτός της νοητικής δύναμη του νου ( σημείωση: Σε ξεχωριστώ άρθρο θα αναφερθώ για την δύναμη οργόνη ).
Στο Βερολίνο είχε ιδρυθεί μια μυστική εταιρία η οποία ήταν από ότι λένε κάποιοι ερευνητές παρακλάδι της εταιρίας Θούλης, η εταιρία αυτή ονομαζόταν << Φωτεινή Στοά >> την είχε ιδρύσει ο Haushofer με τις ευλογίες του Αδόλφου Χίτλερ!! Η Φωτεινή Στοά λεγόταν αλλιώς για τα μέλη της << Εταιρία Vril >>!!! Αν και οι Γερμανοί είχαν αρχίσει την έρευνα Για τους Βρίλ από το 1910…….. Ο στόχος αυτής της μυστικής εταιρίας ήταν να διερευνήσουν την καταγωγή της Άριας Φυλής αλλά και να εκτελούν συγκεντρώσεις με σκοπό την αυτοσυγκέντρωση ώστε να αφυπνιστεί η δύναμη Vril!! O Haushofer ήταν μαθητής του μεγάλου και παράξενου μυστικιστή μάγου Grecor Ivanvich Gurdyev……!!!! O Haushofer αλλά και o Gurdyev υποστήριξαν και οι δυο μαζί στον Χίτλερ ότι είχαν επαφές με μυστικές στοές στο Θιβέτ που κατείχε το μυστικό του << Superman!!! >>. Στις προσπάθειες αναζητήσεις για το μυστικό αυτό είχαν πάρει μέρος ο Χίτλερ, ο Αλφρεντ Ρόζενμπερκ, ο Χίμλερ, ο Γκόρινγκ, αλλά και ο προσωπικός γιατρός του Χίτλερ Δρ. Μόρελ!! Στην προσπάθεια του μυστικού αυτού ανακάλυψαν και για τις εισόδους της μέσης γης οπού βρισκόταν στους Πόλους και όχι μόνο…..

Αυτή όλη η έρευνα που θα κάνουν θα φτάσει τεχνολογικός τους Γερμανούς της εποχής εκείνης σε πολύ υψηλά επίπεδα, τόσο υψηλά που είναι απίστευτα μέχρι και σήμερα!! Βεβαία όπως συμβαίνει με όλες αυτές τις ιστορίες κάπου ξεφεύγουν και Τιτανοποιούντε, ο κάθε ένας ερευνητής όπως έχω ξανά πει θέλει ή να εντυπωσιάσει ή να παραπληροφορήσει και έτσι δημιουργείτε ένα χάος στις πραγματικές πληροφορίες …… Αυτό που είναι σίγουρο και τεκμηριωμένο είναι ότι οι σύμμαχοι συνέχισαν το έργο των ναζί ιδιαίτερα στην τεχνολογία!!! Υπάρχουν πολλοί ερευνητές που υποστηρίζουν ότι το ατύχημα του Ρόζγουελ δεν ήταν και τόσο ατύχημα αλλά ούτε και μετρολογικά μπαλόνια όπως είπαν μετά το όλο ζήτημα. Στο άκρος απόρρητο ειδικό βιβλίο με την κωδική ονομασία << blue project >> ( σημείωση: με το οποίο θα ασχοληθούμε αργότερα με ειδικό άρθρο ) πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι όλα εκεί, για το Ρόζγουελ αλλά και για ότι έχει σχέση με κάθε εξωγήινης μορφής αλλά και τεχνολογίες που καταγράφηκε ποτέ από τις μυστικές Αμερικανικές υπηρεσίες.

Υπάρχει όμως ένας ακόμη απόρρητος ειδικός φάκελος ο οποίος είναι τεράστιος, αυτός ο φάκελος έχει να κάνει με την μέση γη με τρανταχτά στοιχεία, από τον John Cleves Symmes…….. μέχρι την Θούλη αλλά και ότι έχει να κάνει με την μέση γη!!! Ο ογκώδης αυτός φάκελος έχει την κωδική ονομασία ( U.S.N.- C.I.C.O.H.E. που σημαίνει: Ηνωμένων Πολιτειών Πολεμικό Ναυτικό – Μυστικών Υπηρεσιών Υποθέσεις Της Κούφιας Γης!!! ) με νούμερο αρχείου 00321. Τα πιο πολλά στοιχεία για την ύπαρξη αλλά και την βεβαίωση ότι η μέση γη είναι υπαρκτή έχουν έρθει από τις ναζιστικές μελέτες, έρευνες, αλλά και ειδικές εκστρατείες που έγιναν……. Όταν έπεσε το Βερολίνο στα χέρια των συμμάχων έπεσαν ογκώδεις πληροφορίες για το ζήτημα της μέσης γης, κάποιοι μέλανε για 600.000 χιλιάδες φακέλους που περιείχαν χάρτες, φωτογραφίες, αλλά και τις περιοχές οπού υπήρχαν << Πύλες >> για να διεισδύσουν στο εσωτερικό της γης!!
Οι μεγαλύτερες έρευνες που έγιναν σε κλίμακα Α ήταν πρώτη η Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ρουμανία, Αιθιοπία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σκανδιναβία, Θιβέτ, Ινδία,!!! Όταν εννοώ κλίμακα Α εννοώ ότι ο Χίτλερ είχε στείλει ειδικά τάγματα αφοσιωμένα στην εταιρία Θούλη, αυτό είναι μια ιστορία άλλη που θα γράψω σε ξεχωριστώ άρθρο. Όταν αναλάβανε οι σύμμαχοι την συνεχίσει των έργων των ναζί για την μέση γη ήταν πολύ εύκολα για αυτούς γιατί είχαν έρθει ήδη σε επαφή με τους Γκρίζους………. Που πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι εξωγήινοι!! Από το 1947 και μετά αρχίζουν τα πράγματα και μπερδεύουν περισσότερο ειδικότερα στον τομέα των UFO, οι Αμερικάνοι δεν ήθελαν να μάθουν με τίποτα κανένα άλλο κράτος τα σχέδια που ετοίμαζαν για τους ιπτάμενους δίσκους αλλά και για τα αεροπλάνα stealth……..

Το μεγαλύτερο σχέδιο όμως των Αμερικάνων ήταν να γίνουν υπερδύναμη χωρίς να αντιληφθούν τις συνέπειες το τι θα γινόταν στο μέλλον και αν θα έπρεπε να δώσουν τυφλή εμπιστοσύνη στους Γκρίζους. Μην γελιέστε το ίδιο έκαναν και οι Ρώσοι έτσι συνέχισαν το έργο των ναζί, όχι το να βρουν τους Βρίλ αλλά να αποκτήσουν την υπερσύχρονη τεχνολογία τους. Εκεί ήταν το μέγα λάθος τους που πίστεψαν ότι οι Γκρίζοι ήταν οι Βρίλ που έψαχναν οι ναζί. Λίγο πολύ είναι γνωστό ότι τους μισούς επιστήμονες των ναζί για οτιδήποτε θέμα τους απήγαγαν οι Αμερικανοί και τους άλλους μισούς οι Ρώσοι!! Βλέπετε από το Πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είχαν διαπίστωση για κάποια τεχνολογικά επιτεύγματα των ναζί τα οποία ήταν άπιαστα όνειρα για τους συμμάχους. Εδικά μετά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο αλλά και στην διάρκεια του δευτέρου η τεχνολογία των ναζί υπερέβη την πραγματικότητα κάνοντας τους συμμάχους να θέλουν να την αποκτήσουν πάση θυσία!! Θα μου πείτε γιατί έχασε τον πόλεμο η Γερμανία; Μα είναι γνωστό ότι τον πρόδωσαν οι ίδιοι οι στρατηγοί που είχε για μια καλύτερη ζωή αλλά και εδάφη που τους είχαν τάξει οι σύμμαχοι σε περίπτωση που τον σκότωναν ή τον έριχναν για να έπαιρναν την τεχνολογία αυτήν στα χέρια τους!!


Αν και ο ίδιος ο Φύρερ το είχε καταλάβει ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο τους άφησε να παίξουν το παιχνίδι τους….. είχε προετοιμαστεί από το 1935 σιγά σιγά με αποκορύφωμα το 1939 με τα ταξίδια του στην Ανταρκτική!!! Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι δεν είχε πάει ο ίδιος εκεί πριν τον πόλεμο, όμως κάποιες κακές γλώσσες επιμένουν ότι ήταν ο πρώτος που πέρασε το Πολικό άνοιγμα και ήρθε με επαφή με τους Βρίλ!!! Εκείνοι του δώσανε οδηγίες το πώς να φτάσει σε κάποια σημεία στην μέση γη όχι από τον Πόλο αλλά από άλλες χώρες. Μόνο στους δικούς του που προανέφερα πιο πάνω είπε τι ακριβώς σχεδίαζε να κάνει, αλλά και οι υπόγειες βάσεις στην Ανταρκτική των ναζί φτιάχτηκαν με πλήρη μυστικότητα από τους ιδίους τους στρατηγούς του, πράγμα που κάνει πολλούς ερευνητές ότι το δυναμικό προσωπικό που τις έφτιαξε δεν ήταν άλλο από τους Βρίλ – Οκα = οικοδόμοι, τεχνίτες, που δεν χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να φτιάξουν κάτι αλλά την τηλεκινητικότητα τους!!! Για τους Βρίλ – Οκα αναφέρει τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά ο Γάλλος συγγραφέας Jacolliot όταν ήταν πρέσβης στην Καλκούτα κατά την δεύτερη περίοδο της Γαλλικής αυτοκρατορίας. Είναι ένα πολύ αινιγματικό πρόσωπο ειδικά στο θέμα των Βρίλ, αλλά και ερασιτέχνης ερευνητής της μέσης γης, μάλιστα είχε κατηγορηθεί πολλές φορές από την Γαλλία ότι ξόδευε άσκοπα μεγάλα κονδύλια στην ανεύρεση κοιτασμάτων ρουμπινιών, μόνο που στην πραγματικότητα έψαχνε να βρει την είσοδο που θα τον οδηγούσε στους Βρίλ!! Λέγεται ότι το προσωπικό του ημερολόγιο το πήραν από το μουσείο του Λούβρου τα SS (!!!!).

Όταν άρχισαν τα πρώτα πειράματα με τους ιπτάμενους δίσκους των ναζί, διαπιστώθηκε κάτι το περίεργο από τους συμμάχους μετά το τέλος του πολέμου. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι το πιλοτήριο του ιπτάμενου δίσκου είχε μια θέση για τον πιλότο αλλά και μια μικρότερη κάτω από τα πόδια του η οποία έπαιρνε ένα άτομο ακόμα μόνο που το άτομο αυτό δεν ξεπερνούσε το 1.10 ύψος!! Αν και στην αρχή νόμιζαν ότι οι ναζί χρησιμοποιούσαν παιδιά αργότερα ανακάλυψαν ότι ήταν κάτι άλλο………Ας δούμε τι περιγραφές δίνει το βιβλίο του 1871 για τους Βρίλ, δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς την περιγραφεί τους αλλά τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους.
Είναι γιγαντόσωμοι όχι όμως σαν γίγαντες ψηλοί, το πρόσωπο τους θυμίζει έντονα το πρόσωπο της σφήγκας της Αιγύπτου, το δέρμα τους είναι κοκκινωπό όπως οι ερυθρόμορφοι στην επιφάνεια της γης αν και υπάρχει μια απαλή γαλάζια χρεία επάνω τους. Τα μάτια τους είναι μεγάλα και πανέμορφα. Έχουν μεγάλα φτερά μα όταν πετάνε δεν κουνιούνται πάνω κάτω όπως των πτηνών απλώς ανοίγουν, έχουν μακριά ραβδιά οπού με την δύναμη Βρίλ μπορούν και το χρησιμοποιούν σαν όπλο. Άλλοι έχουν μακριά μαλλιά και άλλοι όχι, τα θηλυκά είναι λίγο πιο κοντά από τα αρσενικά.
Αυτή είναι η περιγραφή το πώς μοιάζουν οι Βρίλ με δικά μου λογία περιληπτικά, δεν έχετε παρά να πατήσετε ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΒΡΙΛγια να διαβάσετε όσοι θέλετε το αυθεντικό βιβλίο των VRIL, είναι ακριβέστατη αντιγραφή από το πρωτότυπο σε ηλεκτρονική μορφή, όσοι θέλετε μπορείτε και να το αντιγράψετε στον σκληρό σας δίσκο αξίζει τον κόπο!!!
Ας τα πιάσουμε λίγο πιο αναλυτικά τα πράγματα, η μυστική εταιρία των << Βρίλ >> ιδρύθηκε λίγο καιρό μετά την μυστική εταιρία << Θούλη >>, όταν ο Karl Haushofer σύνταξε και έγραψε << Bruder des Lichts >> που σημαίνει << Αδέλφια Του Φωτός >>!! Από αυτό το έργο γεννήθηκε η << Αδελφότητα του φωτός!! >>, από αυτήν την εταιρία αργότερα ιδρύθηκε η ξακουστή για τους ναζί << Vril – Gesellschaft >> σημαίνει << Βρι – κοινωνία >>, ήταν τόσο μυστική που κάποιοι κάνουν λόγο ότι ίσως δεν υπήρξε ποτέ, αυτήν η μυστική εταιρία είχε ακόμα τρεις μυστικές εταιρίες που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση, οι οποίες και είναι:

Α) The Lords Of The Black Stone – Οι Αφέντες Της Μαύρης Πέτρας!! Mια μυστική εταιρία που ιδρύθηκε από επιλεγμένους τέκτονες το 1917!!

Β) The Black Knights Of The Thule Society – Οι Μαύροι Ιππότες Της Εταιρίας Θούλης!!

Γ) The Black Sun – Ο Μαύρος Ήλιος!! Οπού μετέπειτα παρουσιαζόταν στην Γερμανία έως η ελίτ των SS οπού και διοικούσε ο Heinrich Himmler!!!

Υπάρχουν αρχεία που λένε ότι ο μάγιστρος της μυστικής αυτής εταιρίας μετέπειτα ήταν ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ και οι δυο βαθμίδες πιο κάτω από αυτόν ότι ήταν Βρίλ οπού και είχαν ανακαλυφθεί από τον ίδιο τον Χίτλερ όταν είχε παραβρεθεί στην Ανταρκτική στο άνοιγμα του Πόλου….. Όταν ξέσπασε ο πόλεμος οι Βρίλ λέγεται ότι τον εγκατέλειψαν μα αυτά που ήθελε ο ίδιος τα είχε πάρει, δεν μιλάω για τίποτα άλλο από την τεχνολογία τους και μόνο. Από ότι φάνηκε δεν πρέπει να του δώσανε όλα τα στοιχεία που έπρεπε, αυτό το λέω γιατί ενώ η τεχνολογία που είχε η Γερμανία εκείνο τον καιρό ήταν τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά από όλες τις άλλες χώρες κάτι έλειπε. Αυτό το κάτι οι επιστήμονες των ναζί προσπαθούσαν να βρουν, είμαι σίγουρος ότι άμα το έβρισκαν ο Χίτλερ δεν θα είχε χάσει τον πόλεμο!!

Το θέμα είναι πολύ περίπλοκο, δύσκολο αλλά πρέπει να τεθεί με κάθε λεπτομέρεια που υπάρχει ώστε να φανούν τα αληθινά στοιχεία, μην νομίζετε ότι τελείωσα εδώ με το θέμα αυτό!!! Θα συνεχίσω την συνέχεια του ζητήματος και με αλλά άρθρα, όπως είπα είναι ένα τεράστιο ζήτημα που θέλει προσοχή, δεν θέλω άλλο να σας κουράσω μέχρι την άλλη φορά που θα γυρίσω με το part 2 το οποίο θα έχει πιο πολλές πληροφορίες για το ζήτημα, αυτό εδώ το άρθρο πείτε το ότι είναι σαν προκαταρτικά για τα επόμενα άρθρα που θα ακολουθήσουν για τους Βρίλ, να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.Όταν γράφτηκε το θρυλικό βιβλίο για τους Βρίλ το 1871 κανένας δεν περίμενε ότι θα είχε τέτοια επιρροή στον κόσμο, πιστεύω ούτε και ο ίδιος ο Sir Edward Bulver – Lytton που το έγραψε. Ίσως γιατί είναι από τα πρώτα βιβλία επιστημονικής φαντασίας που γράφτηκαν, οπού η ιστορία του έχει από ρομπότ, ιπταμένους ανθρώπους, περίεργη τεχνολογία, τηλεκινήσεις, τηλεπάθεια, μέση γη κ.τ.λ.
Ήταν κάτι σαν την σειρά επιστημονικής φαντασίας ( Στάρ Τρέκ ), θυμάστε όταν είχε πρώτο βγει εκείνη την εποχή στην τηλεόραση και μετέπειτα στους κινηματογράφους;
Άρεσε τόσο στον κόσμο που αμέσως φτιάξανε club, άρχισαν να ντύνονται σαν τους ήρωες της ταινίας, μέχρι που φτιάχτηκαν έως και τεχνητές γλώσσες όπως των Κλίγκον, οπού στην συνέχεια εκδόθηκε βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αυτήν την ψεύτικη γλώσσα!!! Αν νομίζετε ότι κάνω πλακά πατήστε στην διεύθυνση www.kli.org θα δείτε ότι γράφει η << πιο γρήγορη γλώσσα που μαθαίνετε στον γαλαξία >>. Υπάρχουν και αλλά site που μαθαίνουν την γλώσσα αυτή, υπάρχουν μέχρι και λεξικά, από Αγγλικά σε Κλίνγκον αλλά και το αντίθετο!!!
Θα μου πείτε τι σύγκριση κάνω με τους Βρίλ; Θα σας εξηγήσω αμέσως, μετά την έκδοση του βιβλίου ήταν πολύς ο κόσμος που πράγματι εντυπωσιάστηκε από αυτό!! Υπήρξαν επιχειρηματίες που εκμεταλλεύτηκαν το περιεχόμενο του βιβλίου προς όφελος τους, όπως John Lawson ένας έξυπνος Σκοτσέζος επιχειρηματίας!! Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ναπολέων παρήγγειλε για το στρατό του ένα συστατικό φαγητού που να δίνει ενέργεια στους στρατιώτες του. Έτσι ανακάλυψε ένα είδος πάστας από βοδινό που το ονόμασε BOVRIL έμπαινε παντού, σε σούπες, ψωμί, ψητά…… το ονόμασε έτσι γιατί ήταν τότε στην επικαιρότητα το μυθιστόρημα των Βρίλ, έτσι διαφήμιζε το προϊόν ότι ήταν η μυστική συνταγή των φαγητών των Βρίλ!! Για να επικρατήσει μέχρι και σήμερα σαν προϊόν φανταστείτε τι απήχηση είχε εκείνο το καιρό χάρη στο βιβλίο Vril The Power of The Coming Race. Σήμερα η πάστα αυτή πωλείται σε πολλές χώρες ως ξεχωριστή γεύση και άρωμα για τα φαγητά, τώρα τελευταία έχει βγει και σε γεύση κοτόπουλου!!! Παρατηρήστε την μαύρο άσπρη διαφήμιση της εποχής μέχρι και ο Πάπας έβαζε στην σούπα του το BOVRIL…..!!!Όπως μετέπειτα γύρω στην δεκαετία του 1960 ίσως και πιο πίσω φτιάχτηκαν τα κόμικς με τον ηρώα VRIL DOX!!! Σας παραθέτω μερικά εξώφυλλα από τα κόμικς αυτά που θεωρούνται συλλεκτικά σήμερα……… Aν βρείτε κανένα από αυτά από το Ν1 έως και το Ν30 θα καταλάβετε ίσως κάτι παραπάνω, μα θέλει να τα διαβάσετε διαφορετικά από ότι τα διαβάζουν οι πιτσιρικάδες……….!!!!! Kαι τα κόμικς Captain Gravity and the Power of Vril είναι πολύ σπάνια πλέον και αν τα βρείτε πρέπει να δώσετε μια περιουσία για να αποκτήσετε ένα, αν έχετε τότε είστε τυχεροί γιατί υπάρχουν συλλέκτες που τα χρυσοπληρώνουν!!! A!! και κάτι ακόμα αν τα διαβάσετε θα δείτε ότι δεν υπάρχουν τέρατα μέσα αλλά …………Οι Γερμανοί το εκμεταλλεύτηκαν αυτό στο πιο ανώτερο επίπεδο!! Ξέρανε πολύ καλά ότι ήταν ένα έργο φανταστικής λογοτεχνίας μα επειδή ήδη είχαν ξεκινήσει τις έρευνες για τους ιπτάμενους δίσκους έπρεπε να μπερδέψουν τα πράγματα για τους εχθρούς της χώρας. Έτσι άρχισαν να διαδίδουν φανερά μέσω των μυστικών εταιριών που ήδη είχαν ιδρύσει το όλο σχέδιο τους, ότι έχουν έρθει σε επαφή με τους Βρίλ και ότι η τεχνολογία που διαθέτουν ή θα αποκτήσουν έχει έρθει κατευθείαν από τους Βρίλ!! ( με τι όντα είχαν έρθει σε επαφή θα το μάθετε σε παρακάτω άρθρα ). Δεν το έκαναν φανερά μα μέσω των μυστικών υπηρεσιών κάνοντας τις τότε μυστικές υπηρεσίες των άλλων χωρών να βαρέσουν κόκκινο συναγερμό και να ψάχνουν μάταια σε λάθος μέρη μήπως συναντήσουν και εκείνοι τους Βρίλ……

Πολύ εύλογα θα με ρωτήσετε γιατί έψαχναν οι Γερμανοί να βρουν τις εισόδους ή τις << Πύλες >> για την μέση γη; Εδώ είναι το όλο ζήτημα που μπέρδεψε τις τότε υπερδυνάμεις και λύσσαξαν να μάθουν την πηγή της πραγματικής γνώσης και δύναμης, άργησαν να καταλάβουν ότι οι Βρίλ δεν υφίσταται στην πραγματικότητα όπως τους αναφέρει το βιβλίο αλλά ότι πρόκειται για κάτι άλλο πιο περίπλοκο και εντυπωσιακό που δεν πήγαινε καν το μυαλό τους!!! Βλέπετε οι Γερμανοί πίστευαν ότι καταγόντουσαν από την Άρεια φυλή, με συγχωρείτε θα το θέσω αλλιώς οι ναζί πίστευαν ότι καταγόντουσαν από την Άρεια φυλή!! Μέσω της μυστικής εταιρίας Θούλης είχε γίνει μια παγκόσμια κλίμακας ερεύνα μέσω των αρχαιολόγων που διέθετε η ναζιστική μηχανή. Μάζευαν πληροφορίες από όλους τους αρχαίους πολιτισμούς για την Άρεια φυλή και πια θα μπορούσε να είναι, αλλά και πως τα Γερμανικά φύλα κατάγονται από αυτήν την Άρεια φυλή!! Τα αποτελέσματα των ερευνών είναι τα εξής:
Κατέληξαν να επικεντρωθούν στους εξής αρχαίους πολιτισμούς, αρχαία Ελλάδα, αρχαία Αίγυπτο, αρχαία Κίνα, Σουμέριους, αρχαία Ινδία, και τους Μάγια. Από αυτές τις χώρες έδωσαν ιδιαίτερες έρευνες στην αρχαία Ελλάδα, αρχαία Αίγυπτο, Σουμέριους, και αρχαία Ινδία!! Πιο πολύ βάση δώσανε στις μυθολογίες των χωρών αυτών σαν να ήταν πραγματική ιστορία, καμία πληροφορία ή στίχο δεν το επήρανε σαν μυθολογία ή φαντασία…… πράγμα που δεν κάνουν οι σημερινοί αρχαιολόγοι!!
Α) Για την αρχαία Ελληνική μυθολογία έδωσαν την περισσότερη έμφαση βγάζοντας τα εξής συμπεράσματα: << οι Τιτάνες αλλά και οι Ολύμπιοι θεοί μετέπειτα δεν ήταν τίποτα άλλο από εξωγήινους οπού ήρθαν στην γη και λόγο της τεχνολογίας που διέθεταν οι άνθρωποι τους αναγνώρισαν ως θεούς!! Κάποιοι από αυτούς κατοίκησαν στην μέση γη στην θάλασσα αλλά και στον Όλυμπο που πίστευαν ότι το βουνό του Ολύμπου έχει δυο << Τριγωνοδιαγνωστικές Πύλες >> οπού μπορούσαν και πηγαινορχόντουσαν ότι ώρα ήθελαν. Για τις Πύλες αυτές θα εξηγήσω το τι ακριβώς είναι αλλά και πως λειτουργούν σε άλλο μεμονωμένο άρθρο!! Εξέτασαν με σοβαρή σκέψη το όλο ζήτημα και έφτασαν στα εξής αποτελέσματα: ότι ο θεός Απόλλων ο Υπέρ – Βόρειος αλλά και ο Ημίθεος Ηρακλής είχαν επισκεφτεί την τότε ας πούμε Γερμανία. Δίνοντας τα φώτα στον τότε κόσμο, επίσης δήλωναν ότι ο Απόλλων αλλά και ο Ηρακλής συνευρέθηκαν με πολλές γυναίκες και από αυτήν την σπορά βγήκε η Άρεια φυλή!! Δίνουν διάφορα παραδείγματα το πώς έφτασαν εκεί, π.χ. από την Αργοναυτική εκστρατεία, αλλά και από τα ταξίδια που έκανε ο υπέρ – Βόρειος Απόλλων τους έξι μήνες που βρισκόταν στην Ελλάδα γιατί τους άλλους έξι μήνες βρισκόταν στην Υπέρ – Βόρεια. Έτσι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα όχι στους Έλληνες γιατί φανταστείτε να μην μας είχε συμπάθεια τι θα μας είχε κάνει!!! Από πού βγάζουν τα συμπεράσματα αυτά είναι μια άλλη ιστορία που θα μας πάρει κάμποσα άρθρα στο μέλλον……. Το όλο ζήτημα που έψαχναν ήταν για τις πτητικές μηχανές των θεών και μόνο!!
Β) Το ίδιο ακριβώς έκαναν και με τους αρχαίους Αιγύπτιους μαζεύοντας πληροφορίες για τις πτητικές μηχανές που διέθεταν αλλά και για κάποια αλλά αντικείμενα που σήμερα αμφισβητούνται έντονα από τους σημερινούς αρχαιολόγους αν ήταν έτσι η όχι!! Όπως οι ηλεκτρικοί φανοί που υπάρχουν σε τοιχογραφίες σε ιερογλυφικά αλλά και σε διάφορες πτητικές μηχανές που λένε οι αρχαιολόγοι οι σημερινοί ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο!! Πιστεύω ότι αυτό είναι το λάθος όλων των αρχαιολόγων ότι κοιτάζουν τα πάντα ορθόδοξα και αν κάποιος τους πει κοιτάξτε το λίγο όχι πολύ ανορθόδοξα γίνονται είρωνες αλλά και έξαλλοι!!
Γ) Ο αποκρυπτογραφισμός των Σουμέριων της γραφής που χρησιμοποιούσαν δηλαδή έφερε στο φως μια ιστορία που δείχνει ότι είχαν έρθει από άλλο πλανήτη οι θεοί Ανουνάκοι με πτητικές μηχανές μητρικά σκάφη κ.τ.λ.
Ε) Στην αρχαία Ινδία ανακάλυψαν από το έπος Μαχαραμπάτα ( αντίστοιχη Ινδική μυθολογία όπως η Ελληνική ) για τις πτητικές μηχανές που ονόμαζαν οι Αρχαίοι Ινδοί Βιμάνας!!
Έδωσαν μεγάλη σημασία σε όλα αυτά αλλά και σε αλλά πολλά πράγματα αξιοποιώντας και την τελευταία αναφορά αλλά και λεπτομέρεια, αυτό που κατάλαβαν ήταν ότι έπαιζε σημαντικό ρόλο οι ιερείς οι οποίοι είχαν ψυχικές δυνάμεις ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με τους << θεούς >> τους και να περνούν διάφορες οδηγίες!! Όπως η Πυθία στους Δελφούς, οι ιερείς της αρχαία Αιγύπτου στον ναό της Σίουα ( Πέτρας ) αλλά και οι ιερείς Βραχμάνοι της Ινδουιστικής θρησκείας που μέσω του διαλογισμού τους μπορούν και αποκτούν διάφορες ψυχικές δυνάμεις!!
Έτσι η μυστική εταιρία Θούλη προχώρησε στην εύρεση ανθρώπων με ψυχικές δυνάμεις, επειδή ο Χίτλερ πίστευε πως η Πυθία ήταν πιο δυνατή από όλους τους άλλους λαούς αλλά και ανθρώπους σε ψυχικές δυνάμεις οι διαταγές του ήταν ότι οι << ψυχικοί >> έπρεπε να είναι γυναίκες!!! Οι έρευνες για να βρουν τους καλύτερους ψυχικούς κατέληξε στα εξής άτομα:

Madame Blavatsky
Houston Stewart Chamberlain
Guido Von List
Lanz Von Liebenfels
Rudolf Steiner
George Gurdjieff
Karl Haushofer
Theodor FritschΑυτοί ήταν οι υπεύθυνοι της ανεύρεσης των ειδικών ψυχικών που θα διέθεταν ιδιαίτερες δυνάμεις. Οι εντολές του Χίτλερ ήταν σαφείς: << θέλω τους καλύτερους, να είναι γυναίκες!! >> οι έρευνες κράτησαν καιρό μα τελικά τα κατάφεραν και βρήκαν αυτό που έψαχναν. Εκτός από ψυχικοί με ιδιαίτερες δυνάμεις οι παραπάνω που αναφέρω ήταν μύστες μυστικών απόκρυφων οργανώσεων αλλά και συγγραφείς του απόκρυφου και όχι μόνο!!

Ιδρύθηκε μια ομάδα γυναικών μέντιουμ υπό την ηγεσία της << Thule Gesellschaft >> μέσω της αινιγματικής Μαρίας Orsitsch (Orsic) από το Ζάγκρεμπ, που ισχυρίζονταν ότι είχε λάβει ανακοίνωση από τους Άρειους αλλοδαπούς που ζουν στο Άλφα Ταύρου, στο σύστημα Aldebara . Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, οι εν λόγω αλλοδαποί είχαν επισκεφθεί τη Γη και εγκαταστάθηκαν στη Σουμέρια, και η λέξη Vril προέρχεται από την αρχαία λέξη των Σουμερίων Vri-Ιλ, που σημαίνει << σαν θεός >>.
<< σημείωση: Στην πραγματικότητα, η λέξη VRI-Il δεν σημαίνει τίποτα στην γλώσσα των Σουμέριων, θα μπορούσε ακόμη και να είναι μια λέξη κλειδί για τους ιερείς των Σουμέριων, αλλά η γλώσσα των Σουμέριων επιτρέπει συμπλέγματα συμφώνων στην αρχή των λέξεων. Ενώ η Ακαδική λέξη για την «θεότητα» είναι πράγματι Ilum , ενώ των Σουμερίων είναι η λέξη dingir >>.

Ο Edward Bulwer-Lytton ανήκε Στο Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής , το οποίο από μόνο του ήταν (και εξακολουθεί να είναι) μια πολύ εσωτερική μυστική κοινωνία η οποία επεκτάθηκε από το Αγγλικό Ροδοσταυρικό Τάγμα. Ο Bulwer-Lytton είχε πολλές εσωτερικές γνώσεις γιατί υπήρξε ένα από τα ιεραρχικά μέλη του τάγματος για κάποιο καιρό……

Αυτό που έκανε τότε δεν ήταν κάτι νέο, αυτό συμβαίνει ακόμα πιο συχνά σήμερα έγραψε ένα μυθιστόρημα φαντασίας, ένα φανταστικό βιβλίο! Με αυτόν τον τρόπο πήρε την εσωτερική γνώση με πολλά ψεγάδια αλήθειας και έδωσε πολλές λεπτομέρειες σε πολλές μυστικές εταιρίες, παλιές αλλά και καινούριες, ενώ οι κοινές μάζες όταν διάβαζαν το βιβλίο το έβλεπαν ως καθαρά υποθετικό και δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τη σοβαρότητα, το συμβολισμό και την αλήθεια που γράφτηκε σε αυτό!!! Ένας έξυπνος τρόπος για την απαγορευμένη γνώση να μεταφερθεί με πλήρη μυστικότητα σε αυτούς που έπρεπε να πάει, αλλά και πάλι μόνο όσοι ήταν επιλεγμένοι θα καταλάβαιναν τις πληροφορίες ποιες πραγματικά ήταν!! Σήμερα το κάνουν αυτό μέσα από βιβλία, από ταινίες του Χόλυγουντ, μουσική ποπ, ροκ, καλές τέχνες, λαϊκή τέχνη και πολλά άλλα … Το Δεκέμβριο του 1919 ένας μικρός αριθμός ανθρώπων όπου ήταν μέλη από την Thule, Vril και η DHvSS << Die Herren vom Schwarzen Stein ( Λόρδων του Black Stone ) >>, συναντήθηκαν σε ένα ειδικά μισθωμένο καταφύγιο ( πέτρινο πύργο ), κοντά Berchtesgaden (Γερμανία). Συνοδευόταν από την διάμεσο (Μέντιουμ ) και αινιγματική Μαρία Orsic αλλά και από άλλη μια γυναίκα διάμεσο που ήταν γνωστή με το όνομα Sigrún!! Μαρία είχε λάβει mediumistically ( μυστική μετάδοση με ψυχικές δυνάμεις ) σε ένα μυστικό σενάριο Templar – μια γλώσσα άγνωστη σε όλους τους άλλους – το μήνυμα που είχε λάβει είχε τεχνικά δεδομένα για την κατασκευή μιας ιπτάμενης μηχανής!!!

Σύμφωνα με τα έγγραφα από την μυστική εταιρία Βρίλ αυτά τηλεπαθητικά μηνύματα ήρθαν στην Μαρία Orsic από το ηλιακό σύστημα Aldebaran που είναι εξήντα τέσσερα έτη φωτός μακριά, στον αστερισμό του Ταύρου. Τα μηνύματα αυτά είναι η περίληψη των εντολών που είχαν στα χέρια τους οι υπεύθυνοι της εταιρίας Βρίλ, η διάμεσος είχε λάβει μηνύματα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία αποτέλεσε τη βάση για όλες τις περαιτέρω ενέργειες από την << Vril-Gesellschaft >>, καταρτίστηκαν από το συντάκτη Jan Van Helsing, ( σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα!!;!! ) οι οποίες ήταν μέγα σημαντικές πληροφορίες για να είναι σε θέση να κατανοηθούν – δεν είναι επιστημονική φαντασία, αλλά το τι πραγματικά συμβαίνει στον εσωτερικό πυρήνα των μυστικών εταιριών Thule και Vril. Θέλω να τονίσω εδώ στους αναγνώστες ότι ακόμα κι αν δεν πιστεύετε λέξη από αυτό, είναι άνευ σημασίας για αυτές τις μυστικές εταιρίες που λειτουργούν μέχρι και σήμερα…..!!!
Έχουν δημιουργήσει τουλάχιστον δύο πολύ περίπλοκες μυστικές κοινωνίες γύρω από αυτό και αυτές οι κοινωνίες ήταν αρκετά ισχυρές με επιρροή μεγάλοι στο τότε σύστημα!!
Το ηλιακό σύστημα Aldebaran έχει ένα ήλιο γύρω από τον οποίο περιστρέφονται δύο πλανήτες που κατοικούνται από ότι η μορφή της αυτοκρατορίας SUMERAN. Ο πληθυσμός του συστήματος Aldebaran χωρίζεται σε φυλές , ο αρχηγός του “Του θεϊκού φωτός του λαού” (Αρίων) και διάφορες άλλες ανθρώπινες φυλές όπου είχαν αναπτυχθεί από την αρνητική μετάλλαξη από το << λαό του Θεού >>, λόγω των κλιματικών αλλαγών μετά από τις ηλεκτρομαγνητικές αναταράξεις των γειτονικών πλανητών!! Όσο περισσότερες είναι οι φυλές αναμειγμένες , τόσο χαμηλότερη είναι η πνευματική ανάπτυξη των ανθρώπων αυτών, η οποία οδήγησε στην κατάσταση που όταν ο ήλιος άρχισε να επεκτείνεται στο Aldebaran δεν μπορούσαν πλέον να διατηρήσουν την τεχνολογία του διαστήματος όπως έκαναν οι πρόγονοι τους και δεν μπορούσαν να αφήσουν τους πλανήτες με τα δικά τους μέσα. Θα μου πείτε γιατί γράφω όλα αυτά, τα γράφω πλήρως αναλυτικά για να καταλάβετε το τι ακριβώς συμβαίνει με όλη αυτήν την ιστορία!
Οι χαμηλότερες φυλές ανθρώπων, εξαρτώνται ολοκληρωτικά από την κύρια φυλή, έπρεπε να εκκενωθεί, έτσι μεταφέρθηκαν σε άλλους κατοικήσιμους πλανήτες. Παρά τις διαφορές τους, όλες οι φυλές είχαν σεβασμό η μια στην άλλη και δεν υπήρχαν συγκρούσεις αναμεταξύ τους, ούτε η λεγόμενη φυλή << Το θεϊκό φως του λαού >>, ούτε οι χαμηλότερες φυλές. Οι άλλοι έκαναν ακριβώς τη δικιά τους εξέλιξη ( σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει στη Γη ). Περίπου 500 εκατομμύρια χρόνια πριν το «Του θεϊκού φωτός του λαού” άρχισαν τον αποικισμό σε άλλους πλανήτες σαν τη Γη, μετά την επέκταση του ήλιου Aldebaran και την προκύπτουσα θερμότητα είχε κάνει τους αρχικούς πλανήτες μη κατοικήσιμους. Λέγεται ότι στο σύστημά μας δημιούργησαν αποικίες πρώτα στον πλανήτη Mallona (ονομάζεται επίσης Maldek, Μαρντούκ ή – από τους Ρώσους – Phaeton) που υπήρχε στην περιοχή της ζώνης των αστεροειδών σήμερα, στη συνέχεια αποίκησαν μεταξύ Άρη και Δία.
Ο Άρης ήταν ο επόμενος πλανήτης που αποικίστηκε. Η απόδειξη για μια πολύ ανεπτυγμένη φυλή στον Άρη είναι τα γυάλινα τούνελ που υπάρχουν στον Άρη, της πόλης αλλά και την πυραμίδα που έχει φωτογραφηθεί από τον Viking το 1976. Θεωρείται δεδομένο ότι ο αρχηγός Sumeran-Aldebaran τότε, ήρθε στη Γη για μια πρώτη επίσκεψη, μάρτυρες από την επίσκεψη του είναι το απολίθωμα ενός παπουτσιού που διαπιστώθηκε ότι είναι περίπου 500 εκατομμυρίων ετών!!! Λίγες καραβίδες ζούσαν τότε στη Γη και εξαφανίστηκαν περίπου 400 εκατομμύρια χρόνια πριν. Η Vril άνθρωποι πίστευαν ότι αργότερα, όταν η Γη έγινε σιγά-σιγά κατοικήσιμη, ο αρχηγός της Aldebarans προσγειώθηκε στη Μεσοποταμία και σχημάτισε την φυλή των ανθρώπων γνωστή ως Σουμέριοι που περιγράφονται ως δίκαιοι….
Η τηλεπαθητική Μαρία Orsic διαπίστωσε επίσης ότι η γλώσσα των Σουμερίων δεν ήταν μόνο όμοια με εκείνη της Γερμανικής αλλά ότι η γλώσσα των Γερμανών και των Σουμερίων-Aldebaranian ήταν σχεδόν πανομοιότυπη!! ( Η Aldebarans είναι αυτοί τους οποίους αποκαλούμε ως Anunnaki ). Τα σχέδια κατασκευής και οι τεχνικές λεπτομέρειες που το μέντιουμ Μαρία Orsic έλαβε ήταν τόσο ακριβής ώστε να πραγματοποιηθεί η πιο φανταστική ιδέα που υπήρξε ποτέ!!! Στην κατασκευή ενός “Jenseitsflugmachine», μια << ιπτάμενη μηχανή για την άλλη πλευρά και ιπτάμενο δίσκο “Vril-Odin”>>.

VRIL-ODIN ιπτάμενος δίσκος!!! ( φωτογραφία )
Το καλοκαίρι του 1922 φτιάχτηκε ο πρώτος ιπτάμενος δίσκος οπού είχε καταστροφικά αποτελέσματα. Ο δίσκος ήταν οκτώ μέτρα σε όλη την επιφάνεια, υπήρχε ένας δεύτερος δίσκος από κάτω του με διάμετρο έξι μισή μέτρα, από πάνω υπήρχε ένας τρίτος δίσκος διαμέτρου επτά μέτρων αλλά και κάτω. Αυτές οι τρεις δίσκοι είχαν μια τρύπα στο κέντρο, ύψους ενός μέτρου, και είχε ένα έμβολο το οποίο ήταν σαράντα δύο πόντους τοποθετημένο ψηλά. Στο κάτω μέρος, ο κεντρικός φορέας ήταν κωνικός , υπήρχε ένα εκκρεμές σύστημα που έφτανε στην κοιλιά του σκάφους που τοποθετήθηκε για σταθεροποίηση. Στην ενεργοποιημένη κατάσταση πάνω κάτω ο δίσκος περιστρέφονταν σε αντίθετες κατευθύνσεις για να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο περιστροφής. Η απόδοση αυτού του πρώτου δίσκου που έφτιαξαν δεν είναι γνωστή. Όμως, τα πειράματα έγιναν με αυτό το σκάφος για δύο χρόνια πριν διαλυθεί, πιθανώς τα κομμάτια του να αποθηκεύτηκαν στο Augsburg οπού φτιάχτηκαν τα θρυλικά Messerschmitt. Στα βιβλία αρκετών γερμανικών βιομηχανικών υπάρχουν εγγραφές εταιρειών υπό την κωδική ονομασία “JFM” (για Jenseitsflugmaschine) ήταν οι κύριοι σπόνσορες για τη χρηματοδότηση αυτού του έργου.

Το Vril DRIVE (επίσημα ονομάστηκε “Schumann SM-Levitator») αυτό προέκυψε από αυτό το μηχάνημα, πριν από το τέλος του 1937, το RFZ-2 ήταν έτοιμο, με κίνηση Βρίλ και ένα «μαγνητικό πεδίο που έδινε ώθηση στην μονάδα του συστήματος διεύθυνσης!!! Το 1941, κατά τη Μάχη της Βρετανίας, όταν χρησιμοποιήθηκε ως διατλαντική αναγνώριση, οι πιλότοι της RAF είχαν κάνει πολλές αναφορές για αυτά τα άγνωστα υπέρ ταχύτατα σκάφη!! Όμως λόγω του μικρού μεγέθους του σκάφους στην ώθηση ήταν δύσκολο να ελεγχτεί, το RFZ-2 μπορούσε να κάνει μόνο στροφές των 90, 45, και 22,5 μοιρών που το καθιστούσαν ακατάλληλο ως μαχητικό αεροσκάφος και για αυτό έκανε μόνο αναγνωριστικές πτήσεις. Ωστόσο, το Η RFZ-2 υπηρέτησε ως μεγάλης ακτίνας αναγνωριστικό, το σκάφος αυτό ήταν ο πρόγονος όλων των άλλων ιπταμένων δίσκων!!! Η τελευταία γνωστή χρήση του RFZ-2, οφείλεται σε στενότητα στο εσωτερικό του, το οποίο πυρακτωνόταν τόσο πολύ που ήταν γνωστό ως ”Fliegende Heisswasserflasche” ( ιπτάμενο μπουκάλι με ζεστό νερό)! Τα μηχανήματα αυτά βασίστηκαν στην τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Μαρία Orsic όπου τις διοχέτευαν τις πληροφορίες τηλεπαθητικός από το μακρινό διάστημα!! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι η ωμή αλήθεια…..
Η Vril δύναμη είναι απλά η ενέργεια του Σύμπαντος όπως έλεγε η Μαρία Orsic, η ναζιστική Γερμανία έμαθε πώς να το δαμάσει και να το χρησιμοποιήσει για διαπλανητικά ταξίδια. Υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες για τους ιπταμένους δίσκους που φτιάχτηκαν στη γη, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το βιβλίο Jan van Helsing, << μυστικές εταιρείες και τη δύναμή τους στον 20ο αιώνα >>. Αν και είναι σπάνιο στις μέρες μας υπάρχει όμως σε φωτοκόπιες σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα των Βρίλ αλλά και διάφορα άλλα πολύ σημαντικά θέματα. Δεν είναι απαραίτητο να τοποθετηθώ σε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτά, εκτός από όσα πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι αυτά τα πράγματα ήταν και είναι σε εξέλιξη γύρω μας στα κρυφά, και πολλά ΑΤΙΑ που οι άνθρωποι βλέπουν (αλλά όχι όλα) τα έχει φτιάξει ο άνθρωπος. Δεν μπορεί να υποστηρίξει κάποιος το αντίθετο από ότι καταθέτω εδώ γιατί τα στοιχεία είναι πραγματικά, τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά και αδιαμφισβήτητα.
Ακόμα, υπάρχουν μερικά ακόμα πράγματα που αξίζει να αναφερθούν. Στις αρχές του 1943 είχε προγραμματιστεί στη ναζιστική Γερμανία η κατασκευή του Zeppelin, ένα αερόπλοιο που ήταν σε σχήμα πούρου και προοριζόταν για μητρικό σκάφος!!! Γνωστή ως << Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ >> είχε μήκος 139 μέτρων, είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρει εκτός από το προσωπικό και ιπταμένους δίσκους στο εσωτερικό του, για διαστημικές πτήσεις!!!

Τα Χριστούγεννα του 1943 η μυστική εταιρία Vril-Gesellschaft είχε μια σημαντική συνάντηση με τα μέλη της στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Kolberg. Τα δύο μέντιουμ Μαρία Orsic και Sigrún ήταν παρών στην συνάντηση. Το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν το << Έργο Aldebaran >> . Τα μέντιουμ είχε λάβει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τους κατοικήσιμους πλανήτες γύρω από τον ήλιο Aldebaran και άρχισαν να σχεδιάζουν ένα ταξίδι για εκεί. Στις 22 Ιανουαρίου του 1944 υπήρξε μυστική συνάντηση μεταξύ του Χίτλερ, Χίμλερ, Kunkel (του Vril Society) και ο Δρ Σούμαν, έγινε για να συζητήσουν για το συγκεκριμένο ταξίδι!!! Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για την αποστολή του Vril-8 (Odin) μεγάλης χωρητικότητας σκαφών, << μέσω ενός διαστημικού καναλιού ή μέσω τριγωνοδιαγνωστικών πυλών >> οπού μπορούσαν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από την ταχύτητα του φωτός στο Aldebaran!!!! Δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την μηχανή που θα τους έδινε αυτά τα προσόντα αν και ήξεραν τις περιοχές που υπήρχαν << οι Τριγωνοδιαγνωστικές πύλες >> σήμερα οι Αμερικανοί προσπαθούν να φτιάξουν αυτήν την μηχανή, μέχρι στιγμής δεν έχει τελειοποιηθεί. Σύμφωνα με μελέτες Γερμανών επιστημόνων που είχαν εργαστεί στο μυστικό αυτό μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ , μεταξύ των οποίων VIKTOR Schauberger και Wernher von Braun – και οι δύο είχαν ασχοληθεί με αυτά τα έργα και τώρα μοιράζονταν αυτό το μυστικό της τεχνολογίας με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

VRIL-8 ( φωτογραφία )
Το 1938 μια γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική έγινε με το αεροπλανοφόρο ( αεροπλανοφόρο που κουβαλούσε ένα αεροπλάνο στην πλώρη του και ένα δεύτερο στην πρύμνη του πάνω σε ειδικές ράγες από οπού και φεύγανε ) Schwabenland (Σουηβία). 600.000 χλμ. στην ελεύθερη από πάγους, περιοχή με λίμνες και βουνά, δηλώθηκαν γερμανικό έδαφος και δόθηκε η ονομασία NEUSCHWABENLAND (Νέα Σουηβία). Ολόκληροι στόλοι υποβρυχίων του τύπου ΧΧΙ κατευθύνθηκε αργότερα προς την Neuschwabenland ( Νέα Σουηβία!!! ).
Η κατασκευή του Neu Schwabenland ήταν υψηλής τεχνολογίας U-Boot, Τύπος XXVI ήταν φτιαγμένο για ανοιχτές θάλασσες, ήταν ένα υποβρύχιο που κινείται από το σύστημα πρόωσης Walter!!! Είχαν πλήρωμα 3 αξιωματικούς και 30 άνδρες, με δέκα σωλήνες τορπιλών,4 με τους τοξοειδές τορπιλοσωλήνες και 6 σε ένα λεγόμενο όργανο Schnee, δεν υπήρχαν όπλα στο κατάστρωμα.

100 συμβάσεις είχαν αρχικά ανατεθεί στην Blohm + Voss στο Αμβούργο (U-4501 μέσω του U-4600), τα τμήματα ήταν υπό κατασκευή για το U-4501 μέσω του U-4504, όταν τελείωσε ο πόλεμος οι άλλες συμβάσεις ακυρώθηκαν…..
Σήμερα, περίπου εκατό γερμανικά υποβρύχια εξακολουθούν να αγνοούνται, μερικά είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Walter ( ειδικό αναπνευστικό σύστημα που έδινε οξυγόνο στο υποβρύχιο ), μια συσκευή που τους επέτρεψε να μείνουν βυθισμένοι για αρκετές εβδομάδες, και μπορεί να υποτεθεί ότι κατέφυγαν στην Neuschwabenland με τους αποσυναρμολογημένους ιπταμένους δίσκους η τουλάχιστον, τα σχέδια κατασκευή τους!!

Έχει γίνει δεκτό από τους ερευνητές του θέματος ότι από τις δοκιμαστικές πτήσεις είχαν μεγάλη επιτυχία, έτσι κάποιους από τους ιπτάμενους δίσκους έχουν πετάξει κατευθείαν εκεί στο τέλος του πολέμου!! Ίσως μερικοί από εσάς να σκεφτούν οι υποθέσεις αυτές να είναι λίγο για να είναι παράλογες, αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι μπορεί κάλλιστα να έχει συμβεί έτσι ακριβώς όπως τα λέω εγώ και άλλοι ερευνητές, δεν έχει βγει κάνεις να πει το αντίθετο.
Υπάρχει ένα ερώτημα, αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω, γιατί το 1947 ο Admiral Ε. Byrd ηγήθηκε σε μια εισβολή της Ανταρκτικής, γιατί είχε 4.000 στρατιώτες μαζί του ειδικά εκπαιδευμένους; Γιατί είχε μαζί του ένα πλήρως εξοπλισμένο αεροπλανοφόρο και ένα σύστημα παροχής σε λειτουργία στην εντολή του, αν επρόκειτο για απλή αποστολή; Του είχε δοθεί οκτώ μήνες για την άσκηση, αλλά έπρεπε να σταματήσει μετά από οκτώ εβδομάδες από μεγάλες απώλειες των μαχητικών αεροπλάνων οπού είναι απόρρητες ακόμη μέχρι και σήμερα για το τις προκάλεσε!!!! Τι είχε συμβεί; Αργότερα Ναύαρχος Byrd μίλησε στους δημοσιογράφους:
<< Είναι η πικρή πραγματικότητα ότι στην περίπτωση ενός νέου πολέμου, πρέπει να περιμένουμε επιθέσεις με αεροπλάνα που θα μπορούσαν να πετάξουν από πόλο σε πόλο >>.

Jan Van Helsing μας λέει ότι ο Norbert-Jürgen Ratthofer γράφει για την τύχη των εξελίξεων των Haunebu στο βιβλίο του Zeitmaschinen (μηχανές του χρόνου). Η Haunebu Ι, ΙΙ και ΙΙΙ αλλά και την Vril I έχουν εξαφανιστεί μετά τον Μάιο του 1945. Είναι πολύ ενδιαφέρον να σημειωθεί στο πλαίσιο αυτό, ότι μετά την δέκατη ένατη δοκιμαστική πτήση του το γερμανικό Haunebu III λέγεται ότι απογειώθηκε στις 21 Απριλίου 1945, από την περιοχή Neuschwabenland, το οποίο και θεωρούσαν επίσημα γερμανικό έδαφος στην ανατολική Ανταρκτική, για μια αποστολή στον Άρη, για την οποία δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο γνωστό.
Ένα χρόνο αργότερα, το 1946 έγιναν πολλές εμφανίσεις τελείως ξαφνικά στη Σκανδιναβία, ένα σμήνος από λαμπερά αντικείμενα άγνωστης προέλευσης, σίγουρα τεχνητής προέλευσης, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή μεταξύ των Συμμάχων σε Ανατολή και Δύση!!! Μετά από ένα χρόνο αργότερα, το 1947, αλλά και στην δεκαετία του πενήντα, ένας αυξανόμενος αριθμός λαμπερών άγνωστων ιπτάμενων αντικείμενων έκανε και πάλι την εμφάνιση του από το πουθενά, χωρίς αμφιβολία κατευθυνόμενα από νοήμονα όντα, ως επί το πλείστον οι δίσκοι ήταν σε σχήμα καμπάνας, μερικές φορές με μορφή πούρου, εμφανίστηκαν πάνω από Βόρεια Αμερική …!!

Σύμφωνα με την μυστική εταιρία Θούλη, αλλά και πολλούς άλλους ανεξάρτητους ερευνητές, σε έναν άλλο ιπτάμενο δίσκο το 1945 βρισκόταν ο Χίτλερ και Μαρία Orsic επί του πλοίου. Αυτό το σκάφος κατευθυνόταν όχι για τον Άρη, αλλά για το πλανήτη Aldebaran!!!! Ξέρουμε και είναι γεγονός ότι η Μαρία Orsic “εξαφανίστηκε” από το “πρόσωπο της Γης”, και όταν λέω εξαφανίστηκε το εννοώ με όλη την κυριολεξία της λέξης.
Το 1945, πολλοί είναι οι ερευνητές που λένε ότι στην πραγματικότητα πήγε στο Aldebaran, επίσης λένε το ίδιο πράγμα για τον Χίτλερ. Ίσως στο μέλλον μπορέσει να αποδείξει το που πραγματικά πήγε, ένα είναι σίγουρο για την Orsic, ότι δεν είναι νεκρή, γιατί μέχρι και σήμερα καταζητείται από τους συμμάχους…………..

Οδηγίες το πώς να φτιάξουμε τους ιπταμένους δίσκους Βρίλ εν μέρη προήλθε από την << ILAT-LITUM >> πλάκες που βρέθηκαν στην Ανταρκτική το 1939, εκτός από τις πλάκες αυτές που μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν τις βρήκαν ή τους τις δώσανε, υπήρξε και βοήθεια μέσω των διάμεσων ( μέντιουμ ) οπού και λάμβαναν τηλεπαθητικές οδηγίες από το Σύστημα Aldebaran , συγκεκριμένα από τους Anunnaki!!!

Θα μπορούσαμε να πούμε για την κατασκευή Vril-Odin αρχικά προήλθε από ένα μίγμα εξωγήινη τεχνολογίας αλλά το Vril-Odin φτιάχτηκε από τον άνθρωπο, από την ίδια την Μαρία Οrsic, αλλά και από τις οδηγίες χρήσης του ILAT-LITUΜ!!! Σύμφωνα με τον Herbert G. Dorsey, εκτός από την κατασκευή των σχεδίων του Vril-Gesellschaft είχαν συλλέξει και κάποια στοιχειά σχεδίων από έναν ιπτάμενο δίσκο που είχε συντριβεί στο Μέλανα Δρυμό το 1936, το οποίο αποδείχθηκε μια μεγάλη βοήθεια στους Γερμανούς!! Βεβαία για όλα αυτά που γραφώ δεν υπάρχει σήμερα κανένας αυτόπτης μάρτυρας να τα αποδείξει…… Είναι δυνατόν η Vril Power ( Βρίλ δύναμη ) να είναι σε θέση να “λυγίσει το χρόνο” ταξιδεύοντας μέσα από μια τρισδιάστατη σκουληκότρυπα; Ό Van Helsing έλεγε ότι έτσι θα έφερναν πίσω αλλά και θα πήγαιναν επιβάτες στην ίδια ηλικία (ή ακόμα μικρότερους ) από όταν κάποιος άφηνε την γη και έκανε ένα τέτοιο συγκεκριμένο ταξίδι;

Το θέμα είναι τεράστιο όπως σας είπα από την αρχή και πρέπει να το προσεγγίσουμε λεπτομερώς για εσάς που περιμένατε οι Βρίλ να είναι κάποια ιδιαίτερη φυλή όπως βλέπετε δυστυχώς δεν είναι έτσι, μην απογοητεύεστε όμως στην συνέχεια των άρθρων part3, part4…….. θα καταγραφούν κάποιες ιδιαίτερες φυλές που ήρθαν σε επαφή οι ναζί αλλά και μετέπειτα οι Αμερικανοί πιστεύοντας ότι ήταν η φυλή που ήρθε σε επαφή ο Χίτλερ!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Υ.Γ. Για τα μέντιουμ που χρησιμοποίησαν οι ναζί δεν τελείωσα τις αναφορές μου, η Μαρία Orsic είναι μια μορφή που θα την αναλύσουμε πιο κάτω, αυτό το άρθρο ήταν περιληπτικό στα επόμενα θα υπάρξουν λεπτομερείς καταγραφές…….
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει

Μαρία Orsitsch, γνωστή και ως Μαρία Orsic, ήταν ένα διάσημο μέντιουμ που αργότερα έγινε ο ηγέτης της Εταιρείας Vril!!! Λέγεται ότι είχε τηλεπαθητικές δυνάμεις που δεν έχουν ξανά μετρηθεί σε άνθρωπο!! Επίσης είχε τηλεκινητικές ικανότητες, οι ικανότητες αυτές ήταν τόσο ισχυρές που μπορούσε με την σκέψη της και μόνο να σηκώσει ένα άρμα Λέοπαρντ, αυτό που σας λέω είναι ταυτοποιημένο ότι είναι αλήθεια, όταν το είδε αυτό ο Χίτλερ την έχρισε αρχηγό των μέντιουμ αλλά και ερευνήτρια στο να βρει και αλλά μέντιουμ με ψυχικές δυνάμεις όπως τις δίκες της……

Η Orsic γεννήθηκε στη Βιέννη. Ο πατέρας της ήταν από την Κροατία και η μητέρα της ήταν Γερμανίδα γεννημένη στη Βιέννη. Αν και δεν ήταν γνωστή σαν μέντιουμ είναι άγνωστο το πώς την βρήκε ο Χίτλερ, ήταν γνωστή στην παραψυχολογική εταιρία της Βιέννης ως Μαρία Orsic, και παράμενε εγγεγραμμένη στα αρχεία της παραψυχολογικής εταιρίας μέχρι τη δεκαετία του 1960 οι ιστορικοί αλλά και οι συγγραφείς αναφέρουν μόνο την συμμετοχή της με το ναζιστικό μυστικισμό. Λέγεται επίσης ότι ήταν ιέρεια σε παγανιστικές εκδηλώσεις που είχαν εκλείψει από πολύ παλιά, παγανιστικές τελετές των Ρούνων αλλά και των Βίκινγκς!! Υπάρχουν κάποια σπάνια ντοκουμέντα από αυτόματη γραφή που έπαιρνε τηλεπαθητικός τα μηνύματα αλλά και στην γραφή των Ρούνων……

Μαρία Orsic αναφέρθηκε για πρώτη φορά και απεικονίζεται το 1967 από τον Bergier και Pauwels στο βιβλίο τους Aufbruch ins dritte Jahrtausend: Von der Zukunft der Vernunft phantastischen ( Αναχώρηση στην Τρίτη Χιλιετία ή Φανταστικό Ξεκίνημα στην Τρίτη Χιλιετία ), ένα βιβλίο που για την εποχή του έκανε πολύ θόρυβο σε διαφόρους κύκλους!! << Μέχρι τότε η δράση της ήταν άγνωστη στον πολύ κόσμο, όχι μόνο αυτό αλλά και πολύς κόσμος δεν ήξερε για τους ψυχικούς των ναζί μέχρι τότε. Όταν οι σύμμαχοι μάθανε ότι οι ναζί χρησιμοποίησαν ψυχικούς έκαναν και εκείνοι ακριβώς το ίδιο πράγμα >>!! Οι αμερικανοί λέγεται ότι ήρθαν σε επαφή με τους Γκρίζους με ψυχικούς!!! Αλλά στο μέλλον Αμερικανοί και Ρώσοι χρησιμοποίησαν τους ψυχικούς τους ως όπλα, μέχρι και σήμερα ειδικότερα οι Ρώσοι έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στο ζήτημα των ψυχικών με απίστευτα αποτελέσματα!!!

 

Μαρία Orsic, με τις ευλογίες του Χίτλερ έγινε επικεφαλής του Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik ( Παν – Γερμανικής Μεταφυσικής Εταιρίας ), ιδρύθηκε στις αρχές του 20 ου αιώνα αλλά τα ηνία τα επήραν όσοι είχαν εμπλακεί στην εξωγήινη τηλεπαθητική επαφή και ήταν ψυχικός!!!
<< Η κοινωνία μετονομάστηκε αργότερα σε «Vril Society» ή «Κοινωνία της Vrilerinnen Γυναικών >>.
Το 1917 η Μαρία Orsic φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με εξωγήινους από τον πλανήτη Aldebaran με τα μέντιουμ από τον Βρίλ κύκλο της. Αργότερα το 1919 ο κύκλος των Βρίλ συναντήθηκε με άλλες μυστικές ομάδες της εποχής, στην περιοχή του Berchtesgaden για να συζητήσουν ένα πιθανό ταξίδι για το Aldebaran αλλά και την αντιμετώπιση των αλλοδαπών, αλλά και την κατασκευή των ναζιστικών ΑΤΙΑ.

Οι Οδηγίες σχετικά με το διαστημική αποστολή συζητήθηκε σε λεπτομερή ανάλυση του ναζιστικού Αποκρυφισμού με τίτλο << Μαύρος Ήλιος: Άριες λατρείες, Εσωτερικό ναζισμό, με την πολιτική της ταυτότητα >> . Η Μαρία ισχυρίστηκε ότι έχει δεχτεί mediumnistically μετάδοση, όταν άρχισε να γράφει σε μια μυστική γερμανική γραφή ονόματι Templar – μια γλώσσα άγνωστη, αυτή η γλώσσα περιέχει τα τεχνικά δεδομένα για την κατασκευή μια ιπτάμενης μηχανής .

Τα Βρίλ έγγραφα αναφέρουν, ότι αυτά τα τηλεπαθητικά μηνύματα είχαν την καταγωγή τους από το Aldebaran, ένα ηλιακό σύστημα 64 έτη φωτός μακριά, κοντά στον αστερισμό του Ταύρου.
Το 1945 η Μαρία Orsic αλλά και τα αλλά μέντιουμ αλλά και κάποια επίσημα άτομα εξαφανίζονται χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους . Αυτό έχει οδηγήσει κάποιους συγγραφείς που είναι θεωρητικοί της συνωμοσίας και της ναζιστικής απόκρυφης εποχής. (π.χ. Ιan Udo που έγραψε το βιβλίο Ιερές τρύπες) πιστεύει ακράδαντα ότι η Μαρία Orsic διέφυγε μαζί με όλους που προανέφερα στο πλανήτη Aldebaran.

Είναι η “Sully” το Grandmaster της Εταιρείας Βρίλ; Σύμφωνα με δύο πηγές έγκυρων ερευνητών αλλά και τη δική μου έρευνα και τις παρατηρήσεις μου, μπορεί κάλλιστα να είναι!!! Κάποιος ερευνητής ονόματι Bodo Alferdrih μου έδειξε μία από τις πηγές του επίσημου ναού της Ίσιδος Signet στην Αρχαία Αίγυπτο, από το καιρό της στρατιωτικής κατοχής της και απεικονίζει την θεά Ίσιδος κάτω από ένα ταύρο!!!. Ο πλανήτης Aldebaran είναι γνωστός ως η και Bull ( Ταύρος ), στον αστερισμού του Ταύρου.
Η εικόνα της Ίσιδος έμοιαζε ακριβώς σαν το << κορίτσι των Βρίλ >>.
Ήταν πολύ δύσκολο να βρω μια καλή ζωγραφιά της Ίσιδος για να συγκρίνουμε τις δύο, και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι που θα μπορούσα να πω ότι έχουν κάποια ομοιότητα με την Sully η Μαρία Orsic!!!!.

Για την Ανταρκτική ακολουθούν κάποιες πληροφορίες που προέρχονται απευθείας από μια πηγή, από την μυστική εταιρία Θούλη, το νόημα της πηγής αυτής είναι κωδικοποιημένο, ίσως το έχετε ακούσει και ίσως όχι, ( Οrsbon Ορσμπον). Το 1939, ο Καπετάνιος Alfred Ritscher της ναζιστικής Γερμανίας βρισκόταν στην είσοδο της Ανταρκτικής, ύστερα από κάποιες έρευνες μετά από ένδειξη της Οrsic βρήκε την είσοδο για το εσωτερικό της Γης!!! Βρήκε επίσης το << ILAT-LITUM >> ( ΕΝΟΣ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ) που ήταν πλάκες οπού ήταν τοποθετημένες μέσα σε μια σαρκοφάγο που βρέθηκε στην ακτή της Neuschwabenland . Στην σαρκοφάγο αυτή υπήρχαν πιο πολλές οδηγίες όπου από εκείνη την ώρα ήταν διαθέσιμες στην μυστική εταιρία Βρίλ!!!

Οι πλάκες << ILAT-LITUM >> χωρίστηκε σε αρκετές χαραγμένες μεταλλικές πλάκες ή δισκία, ο πλοίαρχος τα έφερε πίσω στο Βερολίνο οπού αποκωδικοποιήθηκαν στα Γερμανικά με την βοήθεια της Οrsic αλλά και κάποιων ειδικών καλεσμένων που είχε ζητήσει η ίδια από το Θιβέτ!!! Όταν οι πλάκες βρέθηκαν μετά την πτώση του Βερολίνου, κανείς δεν μπορούσε να τις διαβάσει, γιατί ήταν γραμμένη στην Ακκαδική γλώσσα!!! Πιστεύω ότι ίσως σήμερα τις έχουν αποκωδικοποιήσει……..

Ο ερευνητής και καλός φίλος Βοdo που ανέφερα πιο πριν μου είπε ότι είχε την μετάφραση από τις πλάκες στα χεριά του, δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά αν ήταν οι αυθεντικές ή όχι. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα βρήκε σε ένα εγκαταλειμμένο καταφύγιο στο Βερολίνο το 1958 όταν δούλευε στον δήμο. Του είχαν αναθέσει μαζί με δέκα ακόμα άτομα να καθαρίσουν το χώρο του καταφυγίου γιατί τότε ο δήμος ήθελε να το κάνει μουσείο. Μου είπε ότι βρήκε τα έγγραφα κολλημένα στον εξωτερικό πάτο μιας σόμπας που υπήρχε εκεί από τον πόλεμο, μια από τις πολλές. Διαβάζοντας τα έγγραφα έμεινα έκπληκτος από αυτά που διάβασα η συνάντηση έγινε στις 3/8/1992, θα σας αναφέρω κάποια από αυτά που θυμάμαι…………
Οι πλάκες αυτές γραφτήκαν για εκείνους που έμειναν πίσω στον πλανήτη ΚΙ, που σήμερα ονομάζουμε Γη. Οι πλάκες μας δείχνουν την ιστορία των θεών από την άφιξή τους, αλλά και τον πόλεμο με τους Σαυροειδείς εχθρούς τους, αναφέρει την εμφάνιση νέων ειδών αλλά και την εξέλιξη του DNA και άλλα … οι πλάκες παραπέμπουν επίσης στα σημάδια που δείχνουν για την επιστροφή των Θεών!!! Επίσης αναφέρεται σε όλα, τους ιπτάμενους δίσκους που έφτιαξαν οι ναζί αναφέροντας ως το πιο τέλειο σκάφος το Βρίλ – Όντιν!! Είναι η ιστορία του εαυτού μας και όλα τα έργα μας.
Το Βρίλ – Οντιν χρησιμοποιείται για την περιήγηση σε ένα άχρονο χώρο (υπέρ-χώρου), καθώς και για την αξιολόγηση των προσεχών εκδηλώσεων που θα επακολουθήσουν στη Γη!!. Ως εκ τούτου, θα ήταν πολύ επικίνδυνο εάν έπεφτε σε λάθος χέρια … Μόνο όταν όλοι μας θα καταλάβουμε ότι είμαστε τα παιδιά των θεών θα υπάρξει ειρήνη και το θεϊκό σχέδιο είναι κλειστό για ένα άλλο…….. στο ILAT-LITUM περιέχει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την εκφόρτωση των Θεών Anunnaki στη Γη και τον πόλεμο με τους Σαυροειδείς. Στο εσωτερικό της σαρκοφάγου υπήρχαν επίσης οδηγίες για το πώς να κατασκευάσουμε ένα ιπτάμενο δίσκο Βρίλ – Οντιν αλλά και διαστημικά οχήματα. Το Βρίλ – Οντιν κατασκευάστηκε το φθινόπωρο του 1944.

Επί του σκάφους ήταν ο Reichskanzler ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο προορισμός της πτήσης του Βρίλ – Οντιν ήταν στο Sumi-Μια, στο ηλιακό σύστημα του πλανήτη Aldebaran. Σύμφωνα με το Όσμπορν, όλες οι επόμενες εμφανίσεις του Χίτλερ από το 1944 και μετά έγιναν από τον σωσία του!! Το πτώμα στο καταφύγιο ήταν του σωσία του Χίτλερ……. Το μυστικό αυτό υπάρχει με ηχογραφήσεις του Χίτλερ για το θέμα αυτό, φτιάχτηκε και δόθηκε στο Βατικανό από έναν Επίσκοπο Bremer, αυτά τα αρχεία υποτίθεται ότι πρέπει να ανοίξουν το 21/12/2012 ( !!!!! ).

Captain Ritscher, όταν έκανε την αποστολή στην Ανταρκτική έπαιρνε όλες τις εντολές από την Οrsic τηλεπαθητικός, αυτό έγινε γιατί μαζί στην αποστολή αυτή ήταν ένα άλλο διάσημο μέντιουμ αλλά και γραμματέας των Βρίλ ονόματι Sigrun. Τα δυο μέντιουμ μπορούσαν και επικοινωνούσαν αναμεταξύ τους όλη την διάρκεια της αποστολής. << Αν δεν υπήρχαν αυτές δεν υπήρχε περίπτωση να τα βρίσκαμε όπως δήλωσε αργότερα ο καπετάνιος >>!! Αυτό σημαίνει ότι Ritscher δεν βρήκε την σαρκοφάγο από ατύχημα, αλλά ήταν μετά από τις οδηγίες των δυο αυτών μέντιουμ!!!! Είναι γνωστό ότι η Μαρία Orsic έλαβε πολλές πληροφορίες σχετικά με τους ιπταμένους δίσκους ήδη από το 1919-1924, αλλά δεν ήταν σε θέση να αποκωδικοποιήσει και να ερμηνεύσει, γιατί τα μηνύματα ερχόντουσαν στην Ακκαδική γλώσσα!! Πρέπει να θυμόμαστε ότι η τεχνολογία που είναι γνωστή σε κοινούς ανθρώπους είναι τουλάχιστον εκατό χρόνια έως και χιλιάδες χρόνια πίσω από την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα κρυφά……

Στην Σελήνη εδώ και πολύ καιρό έχουν ήδη δημιουργηθεί από τους ναζί κάποιες βάσεις, είναι βάσεις που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους στο σύστημα των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Η δύναμη Vril έχει πολλά να κάνει με τη διαστημική τεχνολογία αλλά και πώς να ταξιδεύουν έξω από τον πλανήτη γη. Η περιοχή 51, παρεμπιπτόντως, είναι μια κάλυψη. Η πραγματική βάση είναι σε ένα βουνό στη Γιούτα. Όταν ένα σκάφος που εισέρχεται στο διάστημα, φεύγει από τη Γιούτα στην Ανταρκτική και στη συνέχεια στην ατμόσφαιρα του διαστήματος από εκεί. Υπάρχoυν προφανώς πολλά Α.Τ.Ι.Α. και υπόγειες δραστηριότητες στη Γιούτα. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες, πολλοί μάρτυρες είναι οι Μορμόνοι αλλά και πρώην Μορμόνοι, που λένε ότι υπάρχει ένα δίκτυο υπόγειων σηράγγων κάτω από Salt Lake City, μερικά από αυτά τα άτομα έχουν δει ερπετοειδή όντα να κυκλοφορούν εκεί. Το ενδιαφέρον στο όλο ζήτημα ότι εμφανίσεις των Α.Τ.Ι.Α. έχουν αρχίσει και αυξάνουν τις εμφανίσεις τους ραγδαία τον τελευταίο χρόνο και ας λένε ότι έχουν μειωθεί………..

Πολλά είναι αυτά που έχουν γραφτεί για την μέση γη αλλά και την σύνδεση με τους ιπτάμενους δίσκους με την μέση γη. Είναι πολλές οι ιστοσελίδες που έχουν γράψει πολλά πράγματα είναι όμως μετρημένες στα δάχτυλα αυτές που αναφέρουν κάτι το αξιόλογο, κάποιες από αυτές δεν είναι. Πρόκειται για ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας μας, γιατί τόσο λόγω της Θούλης και των Βρίλ αλλά και άλλων μυστικών εταιριών υπάρχουν αποδείξεις για ευφυή όντα στην μέση γη!

Ένα από αυτά τα έθνη ονομάζεται Agartha ή Agarthi ( και οι δύο παραλλαγές χρησιμοποιούνται εναλλακτικά – υπάρχουν και άλλες ορθογραφικές παραλλαγές στην εκφώνηση του ονόματος που το χρησιμοποιούν μόνο οι μυημένοι ) η μεγαλύτερη από όλες είναι η Shambala (ή Σιαμπάλα). Θα αναφερθώ απλώς εν συντομία σε αυτό εδώ, ο Jan Van Helsing έχει γράψει πολλά για το ζήτημα αυτό πολύ καλά στο βιβλίο του: μυστικές κοινωνίες και την εξουσία τους στις 2O ου αιώνα, πάλι και αυτή τη φορά έρχεται να εξηγήσει για την Agarthi ή Agartha, επειδή η έρευνα του επιβεβαιώνει σε κάποιο βαθμό ότι του έχουν πει τα μέλη της μυστικής εταιρίας Θούλης, αλλά εξακολουθώντας βεβαία να είναι απλά ένα μέρος της ιστορίας……

ULTIMA THULE ( ΟΥΛΤΙΜΑ ΘΟΥΛΗ ) προφανώς ήταν η πρωτεύουσα της πρώτη ηπείρου που κατοικήθηκε από τους Αρίους, αυτό ήταν το μέρος ονομάζεται υπερβορέα και ήταν μεγαλύτερη από την Λεμουρία και την Ατλαντίδα (ηπείρους με προηγμένους πολιτισμούς από αυτούς τους βυθισμένους ). Οι Σκανδιναβοί έχουν μια ιστορία Ultima Thule, το υπέροχο κομμάτι γης στον απώτατο βορρά, όπου ποτέ δεν δύει ο ήλιος και οι πρόγονοι της Άριας φυλής έχουν κατοικήσει. Υπερβορέα βρισκόταν επάνω στη Βόρεια Θάλασσα και βυθίστηκε κατά τη διάρκεια μιας εποχής των παγετώνων. Θεωρείται δεδομένο ότι η κατοίκηση των Υπερβορείων προήλθε από το ηλιακό Alderbaran σύστημα το οποίο είναι το κύριο αστέρι στον αστερισμό του Ταύρου, και ότι αυτοί που το αποίκησαν είχαν ύψος τρία μέτρα κατάξανθοι με γαλανά μάτια. Ήξεραν τα πάντα για τον πόλεμο και ήταν χορτοφάγοι (έτσι ήταν ο Χίτλερ ). Σύμφωνα με την υποτιθέμενα κείμενα της Θούλης ήταν τεχνικά πολύ προηγμένος λαός και πέταγε με ιπτάμενους δίσκους που τους ονόμαζαν Vril-Yia ( Βρίλ-Για ). Αυτοί οι ιπτάμενοι δίσκοι λειτουργούσαν με την νοητική δύναμη των πιλότων…………..
Εκτός από την νοητική δύναμη και θέση να αιωρείται, μπορούσε να πιάσει ακραίες ταχύτητες και να κάνει απίστευτους ελιγμούς, αυτό οφείλεται σε δύο αντί-περιστρεφόμενα μαγνητικά πεδία καθώς χρησιμοποιούσαν το λεγόμενο Vril εξουσία ως δυναμική ενέργεια ή καύσιμο (Vril αιθέρα =, Οδ., Prana, Chi, Ki, κοσμική δύναμη, Orgon …….η ακόμα και Όσμιο!!!!!, αλλά και = από τον ακαδημαϊκό «VRI-IL” = ως η υψηλότερη θεότητα = Θεός-σαν), δηλαδή, παίρνουν την ενέργεια από το μαγνητικό πεδίο της γης (ελεύθερη ενέργεια), όπως ο μετατροπέας Tachyon” του Captain Hans Coler!!!!!.

Όταν Υπερβόρεια άρχισε να βυθίζεται άνοιξαν τρύπες με τεράστιες μηχανές και έφτιαξαν γιγαντιαίες σήραγγες στο φλοιό της Γης και εγκαταστάθηκαν κάτω από την περιοχή των Ιμαλάϊων. Το υπόγειο βασίλειο ονομάζεται AGHARTA ( ΑΓΚΑΡΘΑ )!!

Οι Πέρσες την ονομάζουν Aryana ( Αριγίανα ) γη της καταγωγής των Αρίων. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Καρλ Haushofer ισχυρίστηκε ότι Θούλη ήταν στην πραγματικότητα η Ατλαντίδα και – σε αντίθεση με όλους τους άλλους ερευνητές του Θιβέτ και την Ινδία – είπε ότι οι επιζώντες Θούλιοι-Άτλαντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, η μια ομάδα ήταν με το καλό και η άλλη με το κακό. Εκείνοι οι πρώτοι ίδρυσαν την καινούρια πατρίδα τους την ονόμασαν Agarta και είχαν να κάνουν με το καλό, εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των Ιμαλάϊων, οι κακοί ήταν αυτοί που ίδρυσαν την Σιαμπάλα που ήθελε να υποτάξει την ανθρωπότητα και πήγαν στην Δύση. Υποστηρίζεται από πολλούς ότι ο αγώνας μεταξύ του λαού της Agarta και της Σιαμπάλα είχε αρχίσει εδώ και για χιλιάδες χρόνια και ότι στο Τρίτο Ράιχ η μυστική εταιρία Thule-Gesellschaft ήταν εκπρόσωπος της Agharta μετέπειτα συνεχίστηκε από τους εκπροσώπους της Σιαμπάλα, οι Ελευθεροτέκτονες και οι Σιωνιστές!!! Αυτή ίσως και ήταν η αποστολή τους. Ο επικεφαλής αυτής της υπόγειας περιοχής ήταν Rigden Iyepo, ( Ρίγκντεν Λιέπο ) βασιλιάς του κόσμου, με εκπρόσωπο του, πάνω στην επιφάνεια της γης, τον Δαλάι Λάμα. Ο Haushofer ήταν πεπεισμένος ότι η γη κάτω από τα Ιμαλάια ήταν η γενέτειρα της Άριας φυλής, το οποίο και υποστηρίζει κατά τη διάρκεια του στο Θιβέτ και στην Ινδία όταν έκανε τις έρευνες του. Το σύμβολο της Thule ήταν η Σβάστικα η δεξιόστροφη!!

Λάμα του Θιβέτ και o Δαλάι Λάμα προσωπικά μαρτυρούν ότι οι άνθρωποι από την Agartha εξακολουθούν να ζουν μέχρι και σήμερα. Η υπόγεια γη που έχει γίνει θεσμός σε όλες σχεδόν τις παραδόσεις της Ανατολής έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη εδώ και χιλιετίες κάτω από όλες της επιφάνειας της Γης με τεράστια κέντρα υπό την Σαχάρα, η Matto Grosso και η Santa Catarina τα βουνά της Βραζιλία, Γιουκατάν στο Μεξικό, το όρος Shasta στην Καλιφόρνια, Αγγλία, την Αίγυπτο, την Τσεχοσλοβακία την Ελλάδα κ.τ.λ.. Φαίνεται ότι ο Χίτλερ κυρίως προσπάθησε να ανακαλύψει την είσοδο για τον υπόγειο κόσμο της Agartha και να έρθει σε επαφή με τους απογόνους του << λαού του Θεού >> Άρια από Alderbaran-υπερβορέα. Στους μύθους και τις παραδόσεις του υπόγειου κόσμου λέγεται συχνά ότι η επιφάνεια του κόσμου έχει να υποστεί ακόμα έναν παγκόσμιο πόλεμο (τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο), ο οποίος ωστόσο, θα τερματιστεί, με σεισμούς, άλλες και φυσικές καταστροφές ίσως με την αλλαγή των πόλων τα οποία γεγονότα θα καταστρέψουν τα δύο τρίτα της ανθρωπότητας. Μετά από αυτό το << τελευταίο πόλεμο >> οι διάφορες φυλές του εσωτερικού της γης θα ξαναενωθούν με τους επιζώντες στην επιφάνεια………

Κατά τη διάρκεια της ύπαρξης του Τρίτου Ράιχ δύο μεγάλες αποστολές εστάλησαν από τα SS στα Ιμαλάια για να βρουν αυτές τις εισόδους. Επίσης έγιναν αποστολές αναζήτησης για τις εισόδους στις Άνδεις, τα βουνά Matto Γκρόσο στο Βορρά και το Santa Catarina βουνά στο νότο της Βραζιλίας, στην Τσεχοσλοβακία και τα μέρη της Αγγλίας στην Ελλάδα σε μεγάλη κλίμακα, στην Ιταλία, κ.τ.λ. Ορισμένοι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι πίστευαν ότι Θούλη ήταν εντελώς ανεξάρτητη από τις υπόγειες σήραγγες αλλά και το ειδικό σύστημα της πόλης η Γη ήταν κούφια, με δύο μεγάλα ανοίγματα στους πόλους.

Πίστευαν στους φυσικούς νόμους όταν έφτιαχναν τις πόλεις αυτές με το ρητό << ότι είναι πάνω είναι και κάτω!!! >>. Επομένως, η Γη είναι κούφια – προφανώς συμφωνούν με τις απόψεις του θιβετιανού Λάμα συμπεριλαμβανομένου και του Δαλάι Λάμα –που τονίζουν για έναν πυρήνα, τον κεντρικό ήλιο (επίσης ονομάζεται << Schwarze Sonne >>, ο Μαύρος Ήλιος ), που έδωσε το εσωτερικό κλίμα και μόνιμο φως του ήλιου, που αντιστοιχεί στο μικρόκοσμο, στον κεντρικό ήλιο του γαλαξία, αλλά και στον μακρόκοσμο. Υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένας χώρος στο εσωτερικό του , η κύρια φυλή ζει μέσα αλλά και από τις μεταλλάξεις στην επιφάνεια και ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο, δεν θα βρείτε οποιαδήποτε ζωή πάνω σε άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, επειδή οι κάτοικοι τους ζουν στο εσωτερικό του. Οι κύριες είσοδοι βρίσκονται στο βόρειο και νότιο πόλο, μέσω των οποίων ο ήλιος λάμπει η οποία ιδέα και γνώμη ήταν του Aurora Borealis. Στο εσωτερικό της μάζας της γης υπερβαίνει τη μάζα του νερού. Οι πολικός εξερευνητής Olaf Jansen και άλλοι είπαν ότι το νερό στο εσωτερικό ήταν φρέσκο, το οποίο θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο πάγος της Αρκτικής και της Ανταρκτικής είναι φτιαγμένο από γλυκό, και όχι αλμυρό νερό.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η άποψη αυτή του υπόγειου κόσμου την πίστευαν ακράδαντα οι εξερευνητές, Peary, Amundsen, Νάνσεν, και Kane αλλά και ο Ναύαρχος Ε. Byrd όχι ομώς με τόσο σθένος όσο οι άλλοι……. Όλοι είχαν την ίδια, παράξενη εμπειρία σε αντίθεση με την υπάρχουσα επιστημονική θεωρία. Όλοι το επιβεβαίωσαν ότι μετά από το 76 γεωγραφικό πλάτος οι άνεμοι ήταν θερμότεροι, ότι τα πουλιά πέταγαν βόρεια, ότι βρήκαν χρώματος γκρι το χιόνι που όταν αποψυχθεί βρίσκεται χρωματισμένη γύρη ή ηφαιστειακή τέφρα. Τίθεται το ερώτημα: πού υπάρχει γύρη λουλουδιών ή ηφαιστειακή τέφρα κοντά στο Βόρειο Πόλο; Από που προέρχονται, αφού δεν υπάρχει ούτε ηφαίστειο αλλά ούτε και χαρακτηρίζεται σε οποιονδήποτε από τις προσιτούς χάρτες;

Περαιτέρω, μερικούς από τους εξερευνητές βρέθηκαν σε θάλασσες με γλυκό νερό, αλλά και κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους είχαν δει δύο ήλιους!!!! Βρέθηκε επίσης ένα μαμούθ που το κρέας του ήταν ακόμη νωπό και του οποίου το στομάχι είχε φρέσκο χορτάρι. Η θεωρεία της μέσης γης παραμένει μέχρι αυτήν την στιγμή που γράφω αυτά τα άρθρα μόνο ως θεωρία για το κοινό, αν και ορισμένοι συγγραφείς και εξερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν επισκεφθεί την μέση γη όπως Admiral Ε. Byrd οπού είχε βιντεοσκοπήσει τα πάντα γύρω του εκεί μέσα αλλά και φωτογραφήσει. Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι όλοι οι εξερευνητές της Αρκτικής είχαν εξαιρετικές εμπειρίες που μέχρι τώρα δεν μπορούν να εξηγηθούν, πράγμα το οποίο επισημαίνει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει εκεί. Αλλά η και η θεωρία ότι η Γη έχει ένα λιωμένο πυρήνα έχει εξίσου παραμείνει απλά μια θεωρία!!!!

Το γεγονός παραμένει, ωστόσο, ότι τα υπόγεια τεχνητά συστήματα από τούνελ και σπήλαια υπάρχουν. Μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και σε μεγάλο βαθμό εξακολουθούν να υπάρχουν, σε κάποια από αυτά υπάρχει μια πηγή φωτός (μια πρασινωπή λάμψη που γίνεται πιο φωτεινή η βαθύτερη μένοντας στα τούνελ), από τις λείες επιφάνειες, όπως άγνωστο μηχάνημα που βρέθηκε στην Boynton Canyon στην Sedona, της Αριζόνας , οι σπηλαιολόγοι της Αριζόνας έγιναν μάρτυρες σ ‘ένα τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό που υπήρχε εκατομμύρια χρόνια πριν, το μηχάνημα αλλά και τα ευρήματα από αυτόν τον πολιτισμό δεν έχουν γίνει γνωστά στο κοινό. Η ανακάλυψη αυτή έγινε το 1978. Οι μύθοι της << μέσης γης >> ήταν αρκετά φαντασίωσης για τους ανθρώπους ώστε να πιστέψουν ότι υπάρχει η Θούλη για να ξεκινήσει μια σοβαρή μελέτη του φαινομένου. Έτσι για πολλούς η ιστορία της Άριας-Υπερβορείων δεν ήταν απόλυτη αλλά εφευρέθηκε; Για αυτό θα ήθελα να αναφέρω δύο παραδείγματα:
Όταν οι Ισπανοί του Pizarro ήρθαν στη Νότια Αμερική το 1532, οι ντόπιοι τους ονόμασαν << ivicarochas >> (λευκό άρχοντες). Σύμφωνα με τους μύθους υπήρξε μια φυλή από πολύ ψηλά λευκά άτομα που αιώνες πριν είχαν κατέβει στην << πετώντας σε χρυσαφί δίσκους!! >> από τον ουρανό. Είχαν καιρό καθίσει σε ορισμένες από τις πόλεις μαθαίνοντας στους ντόπιους πολλά πράγματα όπως γραφή, ιατρική, τέχνες, γράμματα, κ.τ.λ. όταν φύγανε υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν!!!!
Όταν η Ισπανοί έφτασαν, οι ντόπιοι πίστεψαν ότι είναι οι iviracochas που επέστρεψαν και ως εκ τούτου στην αρχή πρόθυμα τους έδωσαν το χρυσό τους.

Παρόμοια περιστατικά έλαβαν χώρα όταν ο πρώτος λευκόι ταξιδιώτες έφθασαν στο Θιβέτ και σε άλλες περιοχές των Ιμαλαΐων.Η έκπληξη των λευκών ταξιδιωτών ήταν μεγαλη όταν ρωτήθηκαν από τους Θιβετιανούς γιατί ήρθαν από κάτω (στους πρόποδες των βουνών) και όχι από τον ουρανο ως συνήθως …..!!!!!

Εκτός από το γεγονός ότι η εταιρία IG Farben υποστήριζε τον Χίτλερ, ο συνεργάτες της με σύμπραξη ήταν η Standard Oil ( Rockefeller ) δίνοντας πολλοστούς ναζί. Η εταιρία Ford Motor Company, για παράδειγμα, βοήθησε να δημιουργήσει τον αμερικανικό στρατό, ενώ την ίδια στιγμή έφτιαχνε αυτοκίνητα για την Γερμανία, στρατιωτικά οχήματα για τους Ναζί!!!! Ford και Opel (θυγατρική της General Motors, που ελέγχεται από την JP Morgan) ήταν οι δύο μεγαλύτεροι παραγωγοί που προμήθευαν τον γερμανικό στρατό με οχήματα και όχι μόνο στη Γερμανία (!!!!!). Όποια και αν ήταν η έκβαση του πολέμου, οι εν λόγω πολυεθνικές εταιρείες έχουν ήδη κάνει τις περικοπές τους.

Πολλές επιχειρήσεις ακλούθησαν αυτή την αρχή κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτά που σας είπα για τις εταιρίες μην με ρωτήσετε που τα ξέρω; υπάρχουν όλα αυτά σε σχολικά βιβλία ή εγκυκλοπαίδειες και βρίσκονται εκεί………………
Ειδικά στη Γερμανία, όπου η ελευθερία του Τύπου είναι προφανώς πως έχει τιμητική θέση, η αλήθεια διδάσκεται;…….Ένας από τους λόγους είναι ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ πέρασε στις ΗΠΑ $ 139.000 το 1946 ώστε παρουσιάσει μια επίσημη ιστορία του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου τα οποία θα καλύπτονται μέχρι όλη την ιστορία του, << των ΗΠΑ τραπεζίτες >> ο νοώ νοητό, δημιουργία του ναζιστικού καθεστώτος; Η αποκρυφισμός με μυστικιστικό υπόβαθρο των Ναζί . Ένας από τους κύριους χορηγούς ήταν η δική του εταιρία του Rockefeller Standard Oil είδους……
Δεν θα συνεχίσω άλλο με αυτό γιατί, είπα πολλά. Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο θα συνεχίσω με πιο πολλές λεπτομέρειες στο part4, μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *