Εικόνες που σοκάρουν – 13χρονο αγόρι παντρεύεται την 13χρονη έγκυο κοπέλα του σε επαρχία της… [photos+video]

Ένα βίντεο που δείχνει ένα 13χρονο αγόρι να παντρεύεται την κοπέλα του σε ένα χωριό στην Κίνα, έχει προκαλέσει αντιδράσεις…

Οι νιόπαντροι ζουν σε ένα χωριό στην επαρχία Χαϊνάν της Κίνας και η νύφη ήταν 5 μηνών έγκυος όταν έγινε ο γάμος, σύμφωνα με τα κινέζικα ΜΜΕ.

Όταν ο κόσμος είδε το δημοφιλές υλικό, εξέφρασε τις ανησυχίες του για το γεγονός ότι το ζευγάρι ήταν πολύ νέο για να φροντίσει ο ένας τον άλλον.

Το ανήλικο ζευγάρι παντρεύτηκε στην επαρχία Χαϊνάν της Κίνας.

Οι αρχές ανέφεραν ότι τα παιδιά ήταν 16 και όχι 13 ετών. Ωστόσο, επειδή ήταν και οι δύο ανήλικοι και δεν μπορούσαν να κατοχυρώσουν νομικά τον γάμο, οι οικογένειές τους οργάνωσαν την τελετή για να επισημοποιήσουν τη δέσμευσή τους.

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν ότι το ζευγάρι είναι πολύ νέο για να παντρευτεί.

Οι οικογένειές τους φαίνονται πολύ ευτυχισμένες κατά τη διάρκεια της τελετής. Ο κόσμος ανησυχεί ότι οι αγρότες ζουν ακόμα στο φεουδαρχικό παρελθόν, όπου οι γονείς βιάζονταν να παντρέψουν τα παιδιά τους.

Η νόμιμη ηλικία που μπορεί να παντρευτεί κάποιος στην Κίνα, είναι 20 ετών για τις γυναίκες και 22 ετών για τους άντρες. Ωστόσο, οι γάμοι παιδιών είναι συνηθισμένοι στα αγροτικά μέρη της Κίνας.

Ο Λιου Νενγκ, κοινωνιολόγος από το Πανεπιστήμιο Πεκίνγκ, υποστηρίζει ότι οι γάμοι σε αυτή την ηλικία είναι συνηθισμένοι στις αγροτικές περιοχές, που τα παιδιά δεν έχουν πολλές προοπτικές όταν φτάσουν στην εφηβεία.
Στο βίντεο φαίνονται οι νιόπαντροι να φοράνε κόκκινα παραδοσιακά ρούχα της Κίνας και οι οικογένειες είναι πολύ χαρούμενες.

 

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *