Ειρήνη Μερκούρη για τις προσβολές εναντίον της Αγίας Βαρβάρας και των πιστών: “Είστε αντίχριστοι – Zείτε στο σκότος” (vid)

1Η Ειρήνη Μερκούρη εκτός από ωραία γυναίκα και καλλίφωνη τραγουδίστρια είναι και μια ένθερμη-όπως πρέπει- Ορθόδοξη Ελληνίδα και μην αντέχοντας “κάποιοι” να προσβάλουν την Αληθινή Θρησκεία, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μια» του Star, «τα πήρε» με τον Αγάθωνα και του τα “έσυρε” δίχως φόβο, και ενάντια στο τηλεοπτικό κατεστημένο που προωθεί με κάθε τρόπο την αθεϊα και ακόμα περισσότερο την αντι-Ορθοδοξία.

 

Ο Αγάθωνας ειρωνεύτηκε τη γιατρό κ. Ανεμοδούρα δηλώνοντας «Η κυρία που μιλάει είναι γιατρός; Θα πρέπει να της πάρουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Τίποτα κυρία μου. Αν είστε εσείς γιατρός, εγώ είμαι Κινέζος βατραχάνθρωπος».
Με αφορμή αυτό η Ειρήνη Μερκούρη έσταξε χολή λέγοντας «Σίγουρα είστε άθεος και Αντίχριστος και έχετε κάτσει και έχετε αράξει ως κάποιος και είστε μέσα στο σκοτάδι. Μέσα στο σκότος. Δεδομένο αυτό. Εύχομαι κάποια στιγμή να μετανοήσετε γιατί είστε σε απόλυτο σκοτάδι.»
«Ποια είναι; Σε εμένα απευθύνεται η Ειρήνη Μερκούρη; Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα, από το κακό στο χειρότερο θα πηγαίνουμε πάντα να ξέρετε.» απάντησε ο Αγάθωνας.
«Ο λόγος που αυτή τη στιγμή μιλάω με έναν Αντίχριστο, είναι άνθρωπος κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν και σας ευχαριστώ που με καλέσατε να μιλήσω για τον Ιησού Χριστό και την Αγία Βαρβάρα και τα λείψανα της. Δεν υπάρχει ειδωλολατρεία. Οι Αντίχριστοι έχουν κάνει αιρέσεις τεράστιες και το ξέρουμε. Μιλάτε σε μια Ελλάδα ορθόδοξη προσέξτε.»
«Δυστυχώς, η Ελλάδα κάποτε ήταν Ελλάδα, δεν ήταν χριστιανική χώρα και ούτε ορθόδοξη.»
Η Ειρήνη Μερκούρη, επιτέθηκε και στον Γιώργο Γερολυμάτο, τον οποίο αποκάλεσε «μασόνο», αλλά και στον Γιώργο Δασκουλίδη.
«Κύριε Γερολυμάτε καλησπέρα, Χριστός Ανέστη, τι κάνετε; Προφανώς είστε μασόνος ε; Πιστεύετε σε τρεις διαφορετικές θρησκείες. Είναι μασονία. Λέτε θαύματα γίνονται παντού, είπε και ο θεός ο Ιησούς Χριστός, ο πραγματικός, η Αγία Τριάδα, ότι θεοί θα λέγονται πάρα πολλοί. Δεν μπορεί να λέτε ότι είστε χριστιανός και να λέτε ότι γίνονται θαύματα ο μασονισμός ο βουδισμός αυτό λέγεται μασονία.»
«Ξεκαθάρισε για ποιον μιλάς γιατί πριν είπες πίσω από τις κάμερες ότι εγώ είμαι φανατική, Εσύ είσαι Αντίχριστος ρε Γιώργο άμα το πάμε έτσι, εσύ δεν είσαι χριστιανός, εσύ είσαι ψεύτης χριστιανός, είσαι δήθεν χριστιανός.» είπε η Ειρήνη Μερκούρη στον Γιώργο Δασκουλίδη βγάζοντας από τα ρούχα του τον Γιώργο Γερολυμάτο:«Κυρία Μερκούρη είστε λίγο αναιδής, δεν έχει δικαίωμα δηλαδή κάποιος να πει την άποψη του;»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *