Εκπληξη από τους Ρόκετς, έστειλαν τον Καρμέλο Άντονι στους Μπουλς!

Εκπληξη από τους Ρόκετς, έστειλαν τον Καρμέλο Άντονι στους Μπουλς!

Οι Ρόκετς έκαναν την έκπληξη και έστειλαν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας τον Καρμέλο Άντονι στους Σικάγο Μπουλς για να ανοίξουν ακόμα μία θέση στο ρόστερ τους.

Παίκτης των Μπουλς έγινε το βράδυ της Δευτέρας (21/1) ο Καρμέλο Άντονι, καθώς οι Ρόκετς αποφάσισαν να τον στείλουν στο Σικάγο μαζί με ένα χρηματικό ποσό για να ανοίξουν ακόμα μία θέση στο ρόστερ τους μετά την αποδέσμευση του Τζέιμς Νάναλι.

Ο Καρμέλο Άντονι βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός δράσης, στο Χιούστον τον είχαν ουσιαστικά βάλει στο περιθώριο με στόχο να τον παραχωρήσουν και να γλιτώσουν το buy-out και αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή της τελευταίας ώρας, οι Ταύροι θα τον αποζημιώσουν για να βρει ο πολύπειρος φόργουορντ στη συνέχεια τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε 10 αγώνες με τη φανέλα των Ρόκετς ο "Μέλο" είχε 13.4 πόντους με 49.1% στο δίποντο, 32.8% στο τρίποντο και 68.2% στις βολές, μαζί με 5.4 ριμπάουντ ανά 29.4 λεπτά συμμετοχής. Η ανταλλαγή αναμένεται να επισημοποιηθεί αύριο, Τρίτη (22/1), καθώς τα γραφεία του ΝΒΑ είναι σήμερα κλειστά εξαιτίας της Martin Luther King Day.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *