Εκφέρεις ελεύθερα άποψη; Συλλαμβάνεσαι!

1Έφοδος της αστυνομίας σε σπίτια
Όσο περνά ο καιρός οι μέθοδοι απόλυτης παρακολούθησης της ζωής των πολιτών καθώς και φίμωσης της ελεύθερης άποψης αυξάνονται και χωρίς να το καταλάβουμε, θα βρεθούμε ξαφνικά στην εποχή του καθολικού ελέγχου.

Οι Αρχές στην Γερμανία ξεκίνησαν να διενεργούν εφόδους σε όλη την επικράτεια εναντίον πολιτών, οι οποίοι είναι ύποπτοι πως αναρτούν «μηνύματα μίσους» σε ιστοσελίδες των social media.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ουσιαστικά μετατρέπονται σε όργανα της Νέας Τάξης, έχουν εισβάλει μέχρι στιγμής σε 40 σπίτια, για αναρτήσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως εθνικιστικές και ακροδεξιές.

Όποιος για παράδειγμα, διαμαρτυρηθεί για τον εποικισμό της Ευρώπης από μουσουλμάνους, λαμβάνει την ταμπέλα του ακροδεξιού, καθώς ναζιστικές οργανώσεις, απόλυτα ελεγχόμενες, στρατολογούνται, προκειμένου να σφετεριστούν την όποια υγιή αντίδραση εναντίον του σχεδίου ισλαμοποίησης της Ευρώπης.

Το ABC News μεταδίδει:

Ο γερμανικός νόμος περιορίζει την ελευθερία του λόγου, αν αυτός περιέχει προκλήσεις βίας, ύμνησης του ναζισμού, ρατσιστικές διακρίσεις και άρνηση του ολοκαυτώματος.

Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Thomas de Maiziere, δήλωσε την Τετάρτη πως ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί, μεταξύ άλλων, στο ιντερνέτ.

Το γραφείο του τόνισε πως στόχος «επιθετικών» αναρτήσεων είναι συνήθως αριστεροί ακτιβιστές και μετανάστες.

Αν κάποιος βρίζει πχ κάποιον χριστιανό δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόνο αυτά που εξυπηρετούν την Νέα Τάξη δεν πρέπει να «αγγίζει» κανείς.

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *