xOrisOria News

Εμπίντ: Αγωνίστηκε, ξανά, άυπνος και άρρωστος κόντρα στους Ράπτορς!

Εμπίντ: Αγωνίστηκε, ξανά, άυπνος και άρρωστος κόντρα στους Ράπτορς!

Ο Τζοέλ Εμπίντ αρρώστησε (πάλι), με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στο Game 4 όντας εμφανώς καταβεβλημένος, αφού το βράδυ πριν τον αγώνα το πέρασε άυπνος, κάνοντας συνεχώς εμετό.

Δεν έφταναν στον Τζοέλ Εμπίντ τα προβλήματα τραυματισμού, στην σειρά με τους Ράπτορς δεν μπορεί καν να αποφύγει τις ιώσεις! Ο Καμερουνέζος σέντερ ήταν κακός στο Game 4 με το Τορόντο (νίκη των Ράπτορς με 101-96), μένοντας στους 11 πόντους με 2/7 σουτ, 7/10 βολές, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ), ωστόσο όπως φαίνεται αυτό είχε εξήγηση.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των Σίξερς, Μπρετ Μπράουν, δήλωσε ότι ο Εμπίντ έμεινε άυπνος το προηγούμενο βράδυ κάνοντας διαρκώς εμετό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάρει αντιβίωση και πολλά υγρά για να συνέλθει.

"Πήρα μήνυμα στις 6:20 το πρωί που μου έλεγε ότι δεν κοιμήθηκε, πως δεν έχει αισθανθεί ποτέ ξανά τόσο άσχημα και πως 'δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να αγωνιστώ κόουτς'. Έτσι ξεκίνησε η μέρα μου" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπράουν, δείχνοντας πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα.

Ο Εμπίντ από την πλευρά του θέλησε να μην χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία την ίωση, δηλώνοντας ότι "στο τέλος της ημέρας φταίω εγώ. Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός και αυτή τη φορά δεν ήταν η μέρα μου. Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός και να βοηθήσω περισσότερο τους συμπαίκτες μου. Εγώ φταίω. Δεν ήμουν ο εαυτός μου".

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά στην σειρά με τους Σίξερς που ο Εμπίντ είδε έναν ιό να τον περιορίζει. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν το Game 2, όταν μέχρι και την τελευταία στιγμή χαρακτηριζόταν ως αμφίβολος λόγω γαστρεντερίτιδας! Τότε είχε μείνει στους 12 πόντους με 2/7 σουτ και 8/8 βολές, με τον Τζίμι Μπάτλερ (30 πόντοι) να οδηγεί τους Σίξερς στη νίκη με 94-89. Αυτή τη φορά ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του να βγει μπροστά, με τους Σίξερς να γνωρίζουν την ήττα.

AP Photo/Mary Altaffer

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post