Ενισχύονται οι φήμες ότι χώρισαν Γιώργος Μαυρίδης και Νικολέττα Ράλλη

Ενισχύονται οι φήμες ότι χώρισαν Γιώργος Μαυρίδης και Νικολέττα Ράλλη

Τι υποστήριξαν στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Πριν λίγες ημέρες, ο Νίκος Αναδιώτης ως καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, «Τι λέει;» πάνω στην κουβέντα που είχε με την Ελένη Τσολάκη άφησε να εννοηθεί πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πια μαζί, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Το προξενιό δεν πέτυχε». Αν και ο κοινός τους φίλος προσπάθησε να τα μαζέψει, η ζημιά μάλλον είχε γίνει, αφού ήρθε ως επιβεβαίωση στις φήμες που είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν κι έλεγαν ότι η σχέση του Γιώργου Μαυρίδη με τη Νικολέττα Ράλλη έληξε άδοξα.

Το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» ο δημοσιογράφος Γιώργος Κρικοριάν δήλωσε ότι στη σχέση τους έπεσαν οριστικά οι τίτλοι τέλους και συγκεκριμένα πριν δύο μήνες.

«Έλαχε ο κλήρος σε μένα να ανακοινώσω αυτή την είδηση, η οποία λέει πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πλέον μαζί. Έχουν χωρίσει και αυτό είναι οριστικό. Οι πληροφορίες είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν χώρισαν τώρα, αλλά σχεδόν πλησιάζουμε τους δύο μήνες. Υπήρξε ένα χρονικό διάστημα που υπήρξε προσπάθεια επανασύνδεσης» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις. Και πως ο Μαυρίδης ταξίδεψε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ιταλία χωρίς τη σύντροφό του, ενώ η Ράλλη αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ιορδανία.

Όσο για την αιτία του χωρισμού; Σύμφωνα, πάντα, με τον ίδιο ήταν η απόσταση που τους χώριζε.

«Ένας μεγάλος παράγοντας για τον χωρισμό ήταν η απόσταση. Εκείνη Αθήνα, εκείνος Θεσσαλονίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, αν ρίξεις μία ματιά στους λογαριασμούς του Μαυρίδη και της Ράλλη αντίστοιχα στο Instagram, θα δεις ότι δεν έχουν σβήσει κάποιες κοινές τους φωτογραφίες. Μάλιστα, ο tattoo artist έχει ακόμη την περιβόητη φωτογραφία με το φιλί τους στα βράχια και για την οποία είχε γίνει αρκετός λόγος.

Γιώργος Μαυρίδης και Νικολέττα Ράλλη γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν εκείνος είχε πάει καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή που παρουσίαζε η Ράλλη στον ΑΝΤ1 με το Νίκο Αναδιώτη. Γι’ αυτό και πολλοί τού είχαν χρεώσει το ρόλο του «προξενητή» τον οποίο ο ίδιος τώρα φαίνεται να μην αποδέχεται.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί, όπου έγινε η γνωριμία τους:

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *