Εξαιρετικός ο Μιλουτίνοβ, άνετη νίκη η Σερβία επί της Φινλανδίας

Εξαιρετικός ο Μιλουτίνοβ, άνετη νίκη η Σερβία επί της Φινλανδίας

Μια καλή προπόνηση αποδείχθηκε για τους Σέρβους το φιλικό με την Φινλανδία, με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να είναι υγιέστατος και εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης.

Πριν από μερικές μέρες η Vesti-Online τρόμαξε τους πάντες, λέγοντας πως ο Νίκολα Μιλουτίνοβ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στη μέση που θα τον κρατήσει για έξι εβδομάδες εκτός δράσης. Τα πράγματα δεν ήταν τελικά σοβαρά, με τον σέντερ του Ολυμπιακού όχι μόνο να παίζει στην νίκη της Σερβίας επί της Φινλανδίας (95-75), αλλά να είναι και από τους διακριθέντες της ομάδας του.

Ο Μιλουτίνοβ σκόραρε 8 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, την ώρα που ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είχε 12 πόντους και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα άλλους 8 για να αποδειχθεί και στην πράξη πόσο δυνατή είναι η φροντ λάιν των Σέρβων που δεν χρησιμοποίησαν τον Νίκολα Γιόκιτς. Από τους Φινλανδούς που έχουν πάρα πολλές απουσίες (Πέτερι Κόπονεν, Σάσου Σαλίν, Λάουρι Μάρκανεν, Τζαμάρ Γουίλσον, Άλεξ Μέρφι) ξεχώρισαν οι Βάιτονεν με 12 και Κότι με 9 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 28-26, 54-37, 78-61, 95-75

ΣΕΡΒΙΑ (Τζόρτζεβιτς): Τεόντοσιτς 7 (7 ασίστ), Σιμόνοβιτς 11, Λούτσιτς 9, Μιλοσάβλιεβιτς 11, Ραντούλιτσα 8, Μπίρτσεβιτς 8, Τοντόροβιτς 2, Μιλουτίνοβ 8 (11 ριμπάουντ), Γιόβιτς 12 (6 ασίστ), Αβράμοβιτς 2, Γιοβάνοβιτς 3, Μαριάνοβιτς 12

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *