Εξευτελισμός: Με «τσαμπουκά» η Άγκυρα πέρασε σκέτη την ονομασία «Μακεδονία» στην πρόσκληση ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!

Μείζον και αξεπέραστο θέμα δημιουργεί για την κυβέρνηση η αποδοχή χθες από το ΝΑΤΟ του τουρκικού «αστερίσκου» στην πρόσκληση ένταξης των Σκοπίων στην Συμμαχία όπου η Άγκυρα απορρίπτει τον γεωγραφικό προσδιορισμό «Βόρεια» και σημειώνει ότι δέχεται να υπογράψει την
πρόσκληση με τον όρο ότι θα γίνει αποδεκτό το κράτος των Σκοπίων να λέγεται σκέτο «Μακεδονία»
Το ζήτημα δεν είναι ότι ουδείς από τα άλλα μέλη της Συμμαχίας δεν αντέδρασε, το ζήτημα είναι ότι δεν αντέδρασε η Ελλάδα δίνοντας με αυτόν τον τρόπο defacto το όνομα «Μακεδονία» και όχι «Βόρεια Μακεδονία».
Αναγνώριση των Σκοπίων έστω από ένα μέλος, από μέρος των μελών της Συμμαχίας ως «Μακεδονία» σκέτο δημιουργεί νομικό προηγούμενο.
Έτσι έχουμε αποδοχή από την Ελλάδα της πρόσκλησης ένταξης ούτε καν της «Βόρειας Μακεδονίας» αλλά σκέτα «Μακεδονία» γιατί αν δεν το δεχόταν η Ελλάδα με αυτή την ονομασία όπως σημειώνει ο τουρκικός αστερίσκος, τότε θα αρνούνταν να δεχτεί την τουρκική ψήφο και την τουρκική υπογραφή.
Από την στιγμή που δέχεται την τουρκική ψήφο και υπογραφή στην πρόσκληση ένταξης των Σκοπίων άρα δέχεται την τουρκική θέση και μπορεί εναλλακτικά να ονομάζονται σκέτα «Μακεδονία» χωρίς καν το «φερετζέ» της λέξης «Βόρεια» Labels Άρθρα, Ξυπνήστε Ρε Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *