ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΥΠΑΝΓΚ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ!!!!

1Το 1992, ένα παράξενο τεχνούργημα ανακαλύφθηκε σε μια σπηλιά στο Devil Hills ή ( Όρος του Σατανά) στο Kupang (Κουπάνγκ), στο ανατολικό Nus Tenggara ( Νας Τινγκάρα ) στην Ινδονησία. Το τεχνούργημα ήταν… μια πέτρα, η οποία διαθέτει περίεργα γλυπτά στην επιφάνειά του όπου δηλώνει και την εξωγήινη προέλευση του.
Οι φωτογραφίες του κοσμήματος που βλέπετε ανήκουν σε ένα γεωλόγο ο οποίος είχε ζήσει στο Kupang και πέθανε από μια περίεργη ασθένεια το 1994. Είχε γίνει μια εξερεύνηση σε μια σπηλιά στα Devil Hills ( Οι Λόφοι των Διαβόλων ). Μετά την εξερεύνηση του χωρίς να αναφέρει που ήταν η σπηλιά γύρισε με ένα σορό από πέτρες ως δείγματα για την δουλειά του. Τότε ήταν που ανάμεσα στα δείγματα βρήκε αυτό το παράξενο τεχνούργημα.
Φάνηκε σαν δύο κομμάτια πέτρας που συνδέονται μεταξύ τους, αλλά πιο το περίεργο χαρακτηριστικό του ήταν τα σχέδια από την επιφάνειά του:
Έχει σκαλισμένα, αστέρια, τον Ήλιο, και βέλη που δείχνουν προς κάθε κατεύθυνση.

Μπορεί κάποιος επίσης να δει στοιχεία από ανθρωποειδή σκαλισμένα, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, η οποία συγκρίνει τα γλυπτά πάνω στην πέτρα με τις πλάκες του διαστημόπλοιου Pioneer ( Πάιονιρ ). Τα σκαλίσματα τις πέτρας μοιάζουν απίστευτα με τις χρυσές πλάκες όπου έχουν τοποθετηθεί στο εξωτερικό του Pioneer 10 αλλά και του Pioneer 11 το 1972 και το 1973, αντίστοιχα, με σκοπό να δώσει πληροφορίες σε οποιαδήποτε ευφυής ζωή στο σύμπαν για εμάς τους γήινους .
Από αυτήν την παράξενη πέτρα, αν οι εικόνες αντιστραφούν ( είναι παρόμοιες).
Οι νέες μελέτες που έχουν προκύψει δείχνουν προφανώς ότι πρόκειται για εξωγήινο αντικείμενο. Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν δείχνουν δύο παράξενες πέτρες που περιέχουν παράξενα σύμβολα και γλυπτά.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η πέτρα αναγνωρίζεται ως αστρικός χάρτης, πολύ παρόμοιο με την πλάκα που σχεδιάστηκε από τον Carl Sagan ( Κάρλ Σάγκαν ) και Frank Drake ( Φράνκ Ντρέικ ) όπου σχεδίασαν και τοποθέτησαν στο διαστημόπλοιο Πάιονιρ, που ξεκίνησε το ταξίδι του για το διάστημα το 1972. Η πέτρα έχει επίσης ένα μαγνητικό πεδίο, το οποίο φαίνεται να προέρχονται όταν είναι κοντά σε κάθε ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή!!!

Ο Rob Schwarz ( Ρόμπ Σβάρτς ) το έφερε στην δημοσιότητα και το γνώρισε ο κόσμος όλος στις 13 Φεβρουαρίου 2013!!!! Αν και είναι νωρίς ακόμη από τους επιστήμονες να πουν κάτι όλα δείχνουν να είναι εξωγήινης προέλευσης οι πρώτες έρευνες χρονολόγησης της πέτρας έδειξαν 35.000 χρόνια π. Χ. Η πέτρα βρίσκεται ακόμη στην δικαιοδοσία της οικογένειας του γεωλόγου όπου την ανακάλυψε, περεταίρω στοιχεία θα σας τα ανακοινώσουμε όταν έχουμε καινούρια νέα από αυτήν την υπόθεση!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *