Επίσημο: Στη Βίρτους Μπολόνια για τρία χρόνια ο Μίλος Τεόντοσιτς!

Επίσημο: Στη Βίρτους Μπολόνια για τρία χρόνια ο Μίλος Τεόντοσιτς!

Το βράδυ του Σαββάτου (13/7), η Βίρτους Μπολόνια επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Μίλος Τεόντοσιτς για τα επόμενα τρία χρόνια. Στον δρόμο του Προμηθέα Πάτρας στο EuroCup ο 32χρονος σούπερ σταρ.

Είναι επίσημο πλέον: ο Μίλος Τεόντοσιτς θα φοράει τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια για τα επόμενα τρία χρόνια! Η "βόμβα" έσκασε το βράδυ του Σαββάτου (13/7) με τον ιστορικό σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 32χρονο γκαρντ, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν χωρίς ομάδα από τον χειμώνα, από την στιγμή που τον άφησαν ελεύθερο οι Λος Άντζελες Κλίπερς στις 7 Φεβρουαρίου. Σε ενάμιση χρόνο πρόλαβε να παίξει μόλις εξήντα (60) αγώνες, κυρίως επειδή το σώμα του έβγαζε συχνά πυκνά τραυματισμούς, που δεν του επέτρεπαν να είναι στο επιθυμητικό επίπεδο. Οι μέσοι όροι του για αυτό το διάστημα ήταν πάντως αρκετά καλοί, αφού είχε 8 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 4 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η επιστροφή του στην Ευρώπη σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τον ίδιο, μετά από τη διετία στο ΝΒΑ, αλλά και τις θητείες σε Ολυμπιακό (2007-'11) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2011-'17), με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της EuroLeague το 2016 στο Βερολίνο.

Παρεμπιπτόντως, στη διάρκεια της νέας σεζόν θα τον δούμε στα μέρη μας, αφού η Βίρτους Μπολόνια κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο του EuroCup με τον Προμηθέα Πάτρας.

AP Photo/Phelan M. Ebenhac

Welcome @MilosTeodosic4 !
Virtus Segafredo Bologna comunica di aver raggiunto un accordo triennale con il playmaker di nazionalità Serba Milos Teodosic!
(Foto Ciamillo-Castoria)#TuttoUnAltroSport #RoadtoGreatness #VirtusPride #WelcometoVirtus pic.twitter.com/DREfvTC40i

— Virtus Segafredo (@Virtusbo) July 13, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *