Επαφές με Ιταλία για επιθετικό ο Παναθηναϊκός

1Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μπήκε σε… ευρωπαϊκή εβδομάδα και όλα να κινούνται γύρω από τη ρεβάνς με την ΑΪΚ την Πέμπτη στη Στοκχόλμη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν.

Οι «πράσινοι» θα κινηθούν για έναν ως τρεις παίκτες μέσα στο μήνα που άρχισε και είναι ο τελευταίος για τις μεταγραφές. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση φορ και μετά τα εμπόδια για τον Λαουτάρο Ρινάλντι έχει γίνει στροφή σε άλλες περιπτώσεις. Ο Αντρέα Στραματσόνι εξετάζει προτάσεις από την ιταλική αγορά, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα από τη Λατινική Αμερική. Στα υπόψη είναι και ο Μίκαελ Ίσακ της Ράντερς, με τον Σουηδό μάλιστα χθες να σκοράρει στη νίκη επί της Άαρχους.

Από εκεί και πέρα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης αμυντικού και τερματοφύλακα. Για τον στόπερ ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτη που μπορεί να προσφέρει κι όχι απλώς να γεμίσει το ρόστερ, με την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ να παραμένει πολύ δύσκολη λόγω κασέ και δέσμευσής του με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Όσο για τον γκολκίπερ, υπάρχει πιθανότητα μίας προσθήκης για κάποιον που θα είναι πίσω από τον βασικό Λουκ Στιλ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *