Επαφή «Σίφο» με Ντιναμό Ζάγκρεμπ

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ / SUPERLEAGUE / PANATHINAIKOS - PLATANIASΈνας από τους ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να κρίνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή εξετάζει με προσοχή τις προτάσεις που φτάνουν στα χέρια του, καθώς στόχος του είναι να κλείσει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Εκτός από το «τριφύλλι», ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού είναι γνωστό πως έχει εκδηλώσει και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο «Σίφο» είναι στην πατρίδα του, καθώς η εθνική ομάδα της χώρας αντιμετωπίζει τη Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro 2016 στο «Μάξιμιρ», αλλά – σύμφωνα με τους συμπατριώτες του – την Κυριακή θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του κροατικού συλλόγου.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, σε αυτό το ραντεβού αναμένεται ο πρόεδρος της Ντιναμό, Ζντράβκο Μάμιτς, να του καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Όσον αφορά τους «πράσινους», αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα είναι μοιρασμένες και ενδέχεται να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση για να γίνει γνωστή η τελική του απόφαση.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *